| Autor |
Zpráva |
|
ladyzaba
|
Napsal: ned čen 09, 2013 12:38 pm
|
|
|
bubinko83 píše:
všade čitam že už vzniknute kamienky sa nedaju ničim rozpustit a ludia ktory skušali aj tuto kuru im kamienky v žlčniku aj tak zostali a operacii sa nevyhli aj tak  aky mate na to nazor?
Zkušenost nemám, ale když si přečteš víc příspěvků (chápu, že číst všech 162 stran je moc, ale aspoň pár stránek), tak zjistíš, že za prvé se tady nemluví o rozpuštění kamínků, ale o jejich vyloučení, a za druhé tady pár lidí píše, že se tak operaci vyhnuli, že kamínky měli, a po kůře neměli (prokázáno na UTZ). Takže přinejmenším někomu to pomohlo. Nenarazila jsem na příspěvek, v němž by někdo psal, že to zkusil a pod kudlu stejně musel, ale je fakt, že ani já jsem nečetla všech 162 stran, takže přísahat na to nemůžu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jitka69
|
Napsal: ned čen 09, 2013 8:43 pm
|
|
|
Další zkušenost s očistou jater. Byla 4 v pořadí. Ale zatím nejhorší. Ve tři v noci mi vzbudilo zle od žaludku. Olej s grepem šel ven horem. Přesto vyšlo tak 40 zeleným kamínků. Olivový olej mi vždy smrděl , ale teď mnohokrát více. Na další očistu budu muset získat energii a hlavně chuť na ten olej. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mirkun
|
Napsal: pon čen 10, 2013 10:09 am
|
|
|
Jitka69 píše:
Další zkušenost s očistou jater. Byla 4 v pořadí. Ale zatím nejhorší. Ve tři v noci mi vzbudilo zle od žaludku. Olej s grepem šel ven horem. Přesto vyšlo tak 40 zeleným kamínků. Olivový olej mi vždy smrděl , ale teď mnohokrát více. Na další očistu budu muset získat energii a hlavně chuť na ten olej. 
Myslím, že to byla ale úspěšná očista gratuluji.. já dělala tento víkend třetí očistu a poprvé s olivovým olejem a nic nevyšlo.. před tím jsem dělala vždy s olejem z jader hroznů.. ale ta druhá byla drsná tak třeba proto teď nic moc nevyšlo 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ladyzaba
|
Napsal: pon čen 10, 2013 10:12 am
|
|
|
Jitka69 píše:
Udělej to příště s nějakým OPRAVDU hnusným olejem a třeba pak na ten oliváč dostaneš chuť
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
roberts
|
Napsal: pon čen 10, 2013 1:59 pm
|
|
|
Tak jsem v sobotu dělal svojí první očistu...nedělal jsem žádný klystýry, akorát se čistil Enterosgelem pár dní předtím, tak doufám, že to vyjde nastejno..
Většinu neděle jsem strávil na záchodě a vyšla ze mě tak uhelka písku a pár zelenejch kamenů plavajících na vodě o velikosti pecky od třešně + stovky mini zelenejch. Moc jsem tomu nevěřil, ale fakt že jo..takový množství písku, no chudáci
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
catcher
|
Napsal: pon čen 10, 2013 8:29 pm
|
|
|
Dnes jsem dostal echo v předstihu, tak jsem stihl naštelovat se před TV Prima v daném čase (normálně se televizi vyhýbám velkým obloukem). Před osmou dávali jaterní očistu s Jardou, to jsem čuměl... a tentokrát (oproti šankaprakšaláně minule) bez jakýchkoli výhrad (jen "upozornění" na možnou kolizi grepu s "léky", pokud je někdo bere). Dokonce přizvaná doktorka opakovaně konstatovala přínosnost této metody. Jen si neodpustila obligátní řeči, že by to měl vědět ošetřující lékař dotyčného.
Tipl bych si, že se to teď rozjede (hlavně u VIP "celebrit" v Práglu) ve velkém. Bylo to přece v televizi ... 
Ale zaplaťpámbu i za tuhle "reklamu", před ní by si jeden připadal jako v ilegalitě...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ladyzaba
|
Napsal: pon čen 10, 2013 8:49 pm
|
|
|
catcher píše:
Dnes jsem dostal echo v předstihu, tak jsem stihl naštelovat se před TV Prima v daném čase (normálně se televizi vyhýbám velkým obloukem). Před osmou dávali jaterní očistu s Jardou, to jsem čuměl... a tentokrát (oproti šankaprakšaláně minule) bez jakýchkoli výhrad (jen "upozornění" na možnou kolizi grepu s "léky", pokud je někdo bere). Dokonce přizvaná doktorka opakovaně konstatovala přínosnost této metody. Jen si neodpustila obligátní řeči, že by to měl vědět ošetřující lékař dotyčného.
Tipl bych si, že se to teď rozjede (hlavně u VIP "celebrit" v Práglu) ve velkém. Bylo to přece v televizi ... 
Ale zaplaťpámbu i za tuhle "reklamu", před ní by si jeden připadal jako v ilegalitě...
A v jakém pořadu to bylo? Že bych to zkusila najít v archivu...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
catcher
|
Napsal: pon čen 10, 2013 9:01 pm
|
|
|
ladyzaba píše:
To bylo něco jako "Reportéři na vaší straně" nebo tak nějak...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Danny_70
|
Napsal: pon čen 10, 2013 9:01 pm
|
|
Registrován: ned led 27, 2013 12:30 pm Příspěvky: 83 Bydliště: Praha
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ladyzaba
|
Napsal: pon čen 10, 2013 9:09 pm
|
|
|
Danny_70 píše:
Díky 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jajda22
|
Napsal: úte čen 11, 2013 8:02 am
|
|
|
ladyzaba píše:
A kdy byla ta šanka? nemáte taky odkaz?díky
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Danny_70
|
Napsal: úte čen 11, 2013 8:13 am
|
|
Registrován: ned led 27, 2013 12:30 pm Příspěvky: 83 Bydliště: Praha
|
jajda22 píše:
A kdy byla ta šanka? nemáte taky odkaz?díky
Šanku jsem už na iPrimě nenašel, vysílali to 16.4. a to už v archívu není, snad to někdo stáhnul a pošle odkaz.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
halluz
|
Napsal: čtv čen 20, 2013 6:39 pm
|
|
|
Dnes som robil svoju prvú očistu presne podla návodu a všetko išlo hladko. Jediný problém čo som mal, že som nevedel, či sa môžem napiť vody. Tak som radšej nepil až do poslednej 4 dávky epsomskej soli, aby som náhodou nejak neprerušil ten proces alebo nezoslabil. Niekde tu v diskusii sa píše, že po 18.00 by sa už nemala piť ani voda. Tak som radšej nepil, ale okolo 2 - 3 hodiny v noci som sa zobudil na smäd a myslel som si že skapem od smädu do rána. Viete poradiť ako to je? Môžem už v noci piť vodu? Ak áno od kedy po dávke oleja? Alebo je to jedno?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
ladyzaba
|
Napsal: čtv čen 20, 2013 8:58 pm
|
|
|
halluz píše:
Dnes som robil svoju prvú očistu presne podla návodu a všetko išlo hladko. Jediný problém čo som mal, že som nevedel, či sa môžem napiť vody. Tak som radšej nepil až do poslednej 4 dávky epsomskej soli, aby som náhodou nejak neprerušil ten proces alebo nezoslabil. Niekde tu v diskusii sa píše, že po 18.00 by sa už nemala piť ani voda. Tak som radšej nepil, ale okolo 2 - 3 hodiny v noci som sa zobudil na smäd a myslel som si že skapem od smädu do rána. Viete poradiť ako to je? Môžem už v noci piť vodu? Ak áno od kedy po dávke oleja? Alebo je to jedno?
Dávala jsem sem podobnou otázku a nakonec po prozkoumání různých zdrojů a vysvětlení jsem si z toho vzala to, že do 14. hodiny mám pít co nejvíc jablečné šťávy, mezi 14. a 18. co nejvíc vody a potom nic až do chvíle 1/2 hodiny po poslední dávce soli ráno.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: pát čen 21, 2013 7:16 am
|
|
|
ladyzaba: Dělám to a chápu úplně stejně .
| Nahoru |
|
 |