| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: ned kvě 17, 2015 12:32 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
sikec píše:
Můžu polykat pelyněk u trojčátka v kapslích? nebo je to nutné jíst po těch lžičkách?
Jak vám správně odpovídá člen Aleš K. kapslování není nutné, ovšem to musíte vyzkoušet zda to dáte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
jajda22
|
Napsal: čtv čen 25, 2015 9:40 pm
|
|
|
Co říkáte na hojně nabízený přípravek Wurm-ex?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
VasiliElen
|
Napsal: sob čen 27, 2015 5:33 pm
|
|
|
Dobrý den,
již půl roku žijeme v Norsku a chytili jsme svrab. Zkoušeli jsme krémy (norské i české) na bázi Permethrinu. Nic nepomohlo. Tady je to totiž, bohužel, docela běžné "onemocnění" a nikdo to pořádně neřeší. Na internetu jsme se dočetli, že by měl na tyto potvory zabrat i ivermectin (objednali jsme si koňskou pastu). Prý by to měla být i dobrá prevence. Mohli byste mi prosím poradit jak často a jak dlouho tuto koňskou pastu užívat? Protože po těch třech měsících mám pocit, že už se z toho zblázním.
Předem moc děkuji za odpověď
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kov
|
Napsal: pon čen 29, 2015 10:07 am
|
|
|
Kdysi jsem svrab chytil na čundru. Je to dost nakažlivé. Tenkrát mi doktorka dala mastičku, opralo se kde co šlo a po pár dnech bylo po svrabu. Jak se to jmenovalo nevím, ale zlikvidovat to šlo docela snadno, takže si myslím, že by to pro lékaře neměl být problém ani dnes.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned čec 19, 2015 9:17 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
jajda22 píše:
Co říkáte na hojně nabízený přípravek Wurm-ex?
Tak ořešák pochopitelně funguje, je otázkou zda stejně dobré výsledky vám nemohou zajistit i levnější přípravky.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned čec 19, 2015 9:25 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
VasiliElen píše:
Dobrý den,
již půl roku žijeme v Norsku a chytili jsme svrab. Zkoušeli jsme krémy (norské i české) na bázi Permethrinu. Nic nepomohlo. Tady je to totiž, bohužel, docela běžné "onemocnění" a nikdo to pořádně neřeší. Na internetu jsme se dočetli, že by měl na tyto potvory zabrat i ivermectin (objednali jsme si koňskou pastu). Prý by to měla být i dobrá prevence. Mohli byste mi prosím poradit jak často a jak dlouho tuto koňskou pastu užívat? Protože po těch třech měsících mám pocit, že už se z toho zblázním.
Předem moc děkuji za odpověď
Tam asi nebude problém v těch přípravcích, ale v opakované nákaze, která probíhá ze zamořeného prádla, nebo prostředí, jak správně uvádí člen kov. Je třeba zajistit celý komplex opatření, aby se nákaza stále dokola neopakovala, což je v zamořeném prostředí docela problém. Pokud jde o ten Ivermectin pro koně (Noromectin), poměrně dobře dostupná tuba veterinárního léčiva, která v místních podmínkách stojí cca 350,-Kč má dávkovač dle váhy. Obsahuje pastu jablečné chuti a dávkuje se cca 10-20% nad vlastní váhu, tedy 80 kg vážící jedinec bere dávku na 100 kg koně. Dávky jdou obden a je vhodné vybrat minimálně 2 tuby a u vážnějších případů je vhodné vybrat 4 tuby.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
roberts
|
Napsal: pát čec 31, 2015 12:10 pm
|
|
|
funguje protiparazitální kůra proti candidě? co je vlastně candida? to není parazit ne? je to houba/plíseň? celou jsem jí vybral a účinek v podstatě žádnej...hned potom plíživě přišla recidiva mých problémů, takže paraziti asi nebyli ten hlavní problém..
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kov
|
Napsal: pon srp 03, 2015 9:35 am
|
|
|
Hlavní příčina tvých problémů bude, tak jako téměř u všech, životospráva, pohyb na čerstvém vzduchu, psychohygiena,atd. Navíc ti chybí základní znalosti a dal ses do samoléčení. Candida patří mezi plísně,kvasinky. Jde to snadno vygooglit.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned srp 16, 2015 10:50 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
roberts píše:
funguje protiparazitální kůra proti candidě? co je vlastně candida? to není parazit ne? je to houba/plíseň? celou jsem jí vybral a účinek v podstatě žádnej...hned potom plíživě přišla recidiva mých problémů, takže paraziti asi nebyli ten hlavní problém..
Klientům uvádím různé příklady jak pochopit vhodný postup na parazity a platí ty návody vždy bez ohledu na to zda jde o parazita lidského, zvířecího, nebo červa, bakterii, či jiný šmejd. Jakýkoliv parazit parazituje tak dlouho dokud dostává nažrat, jak mu seberete žrádlo, odstěhuje se téměř okamžitě. Nakonec to potvrzuje i váš příspěvek, prostě jste je vymlátil pouze z části a pokud je dodáváno žrádlo, rychle se namnoží a problém je nekonečný.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Zannka24
|
Napsal: čtv srp 20, 2015 10:55 am
|
|
|
Dobrý deň, môžem užívať trojčátko keď mám cystu na mozgu a pred 4 rokmi som mala epileptický záchvat? (odvtedy už nie). ďakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
kov
|
Napsal: stř srp 26, 2015 3:13 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned zář 13, 2015 8:33 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Zannka24 píše:
Dobrý deň, môžem užívať trojčátko keď mám cystu na mozgu a pred 4 rokmi som mala epileptický záchvat? (odvtedy už nie). ďakujem
Tak určitě ano, cysta je útvar plný tekutiny a plísní. Záchvaty vyvolávají toxiny z plísní, tedy určitě se zaměřte na celkové odplísnění organizmu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned zář 13, 2015 8:36 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
kov píše:
Ona každá složka likviduje něco jiného, tedy na některé funguje pochopitelně i samotný hřebíček.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
monikamilan
|
Napsal: stř zář 30, 2015 7:50 am
|
|
|
Dobry den chcem sa spýtať zacala som uzivat trigelm ale neviem preco namna to neposoby nedeje sa s mojim telom nic chcem vediet ci mam kuru zopakovat dakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned říj 04, 2015 8:54 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
monikamilan píše:
Dobry den chcem sa spýtať zacala som uzivat trigelm ale neviem preco namna to neposoby nedeje sa s mojim telom nic chcem vediet ci mam kuru zopakovat dakujem
Tak jde o bylinný přípravek, který určitě něco likviduje, ale zda stačí i na velké helminty nedovedu odpovědět, nemám vyzkoušeno. Zopakováním nic nepokazíte, nebo vyzkoušejte trojčátko, to jsem zde popisoval.
|
|
| Nahoru |
|
 |