| Autor |
Zpráva |
|
Hans28
|
Napsal: úte lis 08, 2011 10:16 pm
|
|
|
Zdravím všechny, chtěl jsem jen napsat, že sebevědomí mi připadá jako takové železné brnění zdravého těla a že to není pouze o velikosti našich úspěchů, ale i o srovnaných hormonech a o celkovém vyladění organismu.Čistší tělo (zdraví) znamená dle mých vlastních zkušeností větší sebevědomí.Obrovský vliv má například kotvičník.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř lis 09, 2011 9:59 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Hans28 píše:
Zdravím všechny, chtěl jsem jen napsat, že sebevědomí mi připadá jako takové železné brnění zdravého těla a že to není pouze o velikosti našich úspěchů, ale i o srovnaných hormonech a o celkovém vyladění organismu.Čistší tělo (zdraví) znamená dle mých vlastních zkušeností větší sebevědomí.Obrovský vliv má například kotvičník.
To máte pravdu, pokud chodí hormony, je vše v pořádku.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Petr 2
|
Napsal: pát pro 09, 2011 7:57 am
|
|
|
Hans28 píše:
Jistym zpusobem souhlas. 
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Ajgor
|
Napsal: pát led 20, 2012 12:20 am
|
|
|
Jarda píše:
A úspěch chce to sebevědomí, čili určitě si to nepřipouštět a oslovit z cvičných důvodů třeba i pěknou holku za pokladnou v supermarketu, nebo na kterémkoliv místě, kam chodíte pravidelně, pokud budete roztomile roztržitý, tak je šance na navázání vztahu dost vysoká.
Jo holt jak říkal jeden už nežijící brněnský sochař: "Každá nakonec dá - dej jí ho do ruky a rozbreč se" )
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN
|
Napsal: pon dub 02, 2012 8:45 pm
|
|
Registrován: ned led 31, 2010 1:10 pm Příspěvky: 735 Bydliště: Slovensko - Košice
|
... UŽ SA TO ÚPLNE ZMENILO, už chcem len mladšiu odo mňa.... A ďakujem za to tomu, že som sa vedel takto konštruktívne "zmanipulovať", a použiť na seba bielu mágiu.... 
|
|
| Nahoru |
|
 |