| Autor |
Zpráva |
|
Pavel Slabý
|
Napsal: stř led 08, 2014 2:14 pm
|
|
|
Zdravim. Chci se zeptat, zda se je toto stejne jako Oxy Oxc: http://www.lekarna.cz/swiss-magnesium-1-420mg-tbl-90/. Jinak jsem koukal a toto same akorat 840 mg tbl 90 je na Slovensku za 10 euro. Pak mam take kontakt, pan bere velke mnozstvi Oxy Oxc z USA, kde mimochodem k zakoupeni jedno baleni 32 USD. Dve baleni od nej vyjdou na 1650. Coz je polovicni cena co tady. Kdybychom od nej vzali vic baleni, tak muze jedno vyjit az na 700. Jinak s Oxy Oxc mam skvele vysledky.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob úno 22, 2014 10:29 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Pavel Slabý píše:
Zdravim. Chci se zeptat, zda se je toto stejne jako Oxy Oxc: http://www.lekarna.cz/swiss-magnesium-1-420mg-tbl-90/. Jinak jsem koukal a toto same akorat 840 mg tbl 90 je na Slovensku za 10 euro. Pak mam take kontakt, pan bere velke mnozstvi Oxy Oxc z USA, kde mimochodem k zakoupeni jedno baleni 32 USD. Dve baleni od nej vyjdou na 1650. Coz je polovicni cena co tady. Kdybychom od nej vzali vic baleni, tak muze jedno vyjit az na 700. Jinak s Oxy Oxc mam skvele vysledky.
Oxid a peroxid jsou dost odlišné pojmy a také sloučeniny.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
bajo
|
Napsal: úte bře 18, 2014 11:09 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pecador
|
Napsal: stř bře 19, 2014 3:17 am
|
|
|
Někdo doporučuje oxidanty pro jejich blahodárný vliv na organismus, jiný naopak proti škodlivým oxidačním procesům antioxidanty - jsem z toho trochu jelen.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
demonek
|
Napsal: pon bře 24, 2014 5:17 pm
|
|
|
pecador píše:
Někdo doporučuje oxidanty pro jejich blahodárný vliv na organismus, jiný naopak proti škodlivým oxidačním procesům antioxidanty - jsem z toho trochu jelen.
Přesně tak. Já už byla varována, že peroxid hořčíku Oxy Oxc je silný oxidant a že to není zrovna bezpečné.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Ram
|
Napsal: pon bře 24, 2014 9:43 pm
|
|
|
demonek píše:
Přesně tak. Já už byla varována, že peroxid hořčíku Oxy Oxc je silný oxidant a že to není zrovna bezpečné.
Já myslím, že nejlepší oxidant či antioxidant, je žádný, pokud se nic neřeší. Pokud ano, postupovat dle příznaků, na něco to, na něco ono.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
demonek
|
Napsal: úte bře 25, 2014 10:41 pm
|
|
|
Ram píše:
Já myslím, že nejlepší oxidant či antioxidant, je žádný, pokud se nic neřeší. Pokud ano, postupovat dle příznaků, na něco to, na něco ono.
Tady ale nejde jen o to, co přidáváme záměrně, železo z potravy je třeba silný oxidant, když je ho málo, je to ale taky špatně. Oxidanty i antioxidanty běžně přijímáme stravou, takže těžko říct, že nejlepší jsou žádné. A když budu na chudokrevnost dobírat železo a přeženu to, tak to bude špatně, takže to není tak jednoduché- na něco to, na něco ono... A zrovna třeba u železa záleží i na vazebné kapacitě, tudíž nakonec člověk ani neví, jestli to to tělo využije jak má, jestli nemá pořád nedostatek, nebo přebytek.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob kvě 03, 2014 10:30 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
pecador píše:
On asi jednotný názor neexistuje na nic, což ovšem neznamená, že jedno, nebo druhé je zavrženíhodné. Vždy je velice dobré si stav organizmu testovat, což se dá jak laboratorně, tak pomocí dalších metod a dle stavu testů pak řešit problém.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
raulito
|
Napsal: čtv led 29, 2015 4:24 pm
|
|
|
ahoj, aké máte skúsenosti s používanim? peroxidu horčíka, pomáha?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned dub 12, 2015 10:33 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
raulito píše:
ahoj, aké máte skúsenosti s používanim? peroxidu horčíka, pomáha?
Tak pomáhá, ale velice těžko se sežene.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
samuel.czeko
|
Napsal: úte srp 25, 2015 1:46 pm
|
|
|
Podle tohoto článku Ozovit na kvasinky taky není zrovna nejlepší:
http://www.curezone.org/blogs/fm.asp?i=1905970
Candida albicans je sice anaeorbní, ale ten druhý druh který dokáže kyslík využívat (Obligate anaerobes). Podle tohoto článku vymlátíte vše okolo a kvasince to neuškodí... Takže naopak bude mít prostřeno úbytkem okolní mikroflóry.
Co si o tom myslíte Jardo?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned zář 20, 2015 12:33 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
samuel.czeko píše:
Podle tohoto článku Ozovit na kvasinky taky není zrovna nejlepší:
http://www.curezone.org/blogs/fm.asp?i=1905970
Candida albicans je sice anaeorbní, ale ten druhý druh který dokáže kyslík využívat (Obligate anaerobes). Podle tohoto článku vymlátíte vše okolo a kvasince to neuškodí... Takže naopak bude mít prostřeno úbytkem okolní mikroflóry.
Co si o tom myslíte Jardo?
Ono je vždy složité vůbec určit co vlastně řeším. Mnoho lidí bezhlavě řeší třeba kvasinku a dostávají se mnohdy do větších problémů než před tím. Vše je o rovnováze, tedy i kvasinky které do střeva přirozeně patří a je nemožné je vybít, pouze je můžete dostat do rovnováhy vůči oponentním bakteriím a kvasinkám, což je ideální stav. Z tohoto pohledu je pochopitelně jakýkoliv agresivní postup problematický, ale někdy bohužel nutný. Každopádně by si měl člověk o problému hodně nastudovat a teprve po zralé úvaze konat. Zajímavá je z tohoto pohledu transplantace stolice, což se zde jako téma probírá v jiném vlákně. Tam vyplavíte vše co tam je a naráz dodáte vše co tam patří, tedy zde bude ta síla tohoto jednoduchého postupu, který evidentně výborně funguje i na takzvaně nevyléčitelné nemoci.
|
|
| Nahoru |
|
 |