| Autor |
Zpráva |
|
JanaB
|
Napsal: pát srp 31, 2012 11:54 am
|
|
|
Dobrý den, pane Jardo,
bohužel jsme nedávno objevili plíseň za kuchyňskou linkou a je dost možné, že tam byla i rok až dva a celou tu dobu jsme vdechovali její spóry. Nemohl byste mi poradit něco na pročištění těla konkrétně v takovémto případě? Děkuji moc
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon zář 03, 2012 10:18 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
JanaB píše:
Dobrý den, pane Jardo,
bohužel jsme nedávno objevili plíseň za kuchyňskou linkou a je dost možné, že tam byla i rok až dva a celou tu dobu jsme vdechovali její spóry. Nemohl byste mi poradit něco na pročištění těla konkrétně v takovémto případě? Děkuji moc
Pokud vám zatím po zdravotní stránce nic není, tak to patrně vaše imunita ustála, nicméně tu stěnu s plísní bych ošetřil třeba koloidním stříbrem, nebo pomocí MMS a u vás se dá aplikovat třeba chlorela, Sanogel, Enterosgel, bentonit a jiné sorbenty, případně pouze fungicidy všeho druhu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fox
|
Napsal: úte zář 04, 2012 9:24 pm
|
|
|
Jarda píše:
JanaB píše:
Dobrý den, pane Jardo, bohužel jsme nedávno objevili plíseň za kuchyňskou linkou..
Pokud vám zatím po zdravotní stránce nic není, tak to patrně vaše imunita ustála, nicméně tu stěnu s plísní bych ošetřil třeba koloidním stříbrem, nebo pomocí MMS a u vás se dá aplikovat třeba chlorela, Sanogel, Enterosgel, bentonit a jiné sorbenty, případně pouze fungicidy všeho druhu.
Ano, nejdříve odstranit příčinu a následně /současně potírat plísně v těle. Na příčinu připojuji tip na vyzkoušený prostředek : viz :: http://www.chytra-houba.eu/ - nic více eko neznám..
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
inzenyr
|
Napsal: úte zář 04, 2012 11:27 pm
|
|
|
fox píše:
Ano, nejdříve odstranit příčinu a následně /současně potírat plísně v těle. Na příčinu připojuji tip na vyzkoušený prostředek : viz :: http://www.chytra-houba.eu/ - nic více eko neznám..
Zatim pouze teoreticky, nemel jsem zatim cas to vyzkouset v praxi.
Co mrtva voda, udajne se pouziva na zahradce pro likvidaci plisni na rostlinach?
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob zář 15, 2012 7:55 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
inzenyr píše:
Co mrtva voda, udajne se pouziva na zahradce pro likvidaci plisni na rostlinach?
Inzenyr
Tak funguje a výborné je i koloidní stříbro, stačí zeď nastříkat a efekt je docela dlouhodobý.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
fox
|
Napsal: sob zář 15, 2012 10:48 am
|
|
|
inzenyr píše:
Co mrtva voda, udajne se pouziva na zahradce pro likvidaci plisni na rostlinach? Inzenyr
Mrtvá OK, Ag OK, chytrá houba má výhodu ve schopnosti stejně jako nežádoucí plíseň prorůstat do podkladu a sežrat plíseň až na kořen.. stejně ale zůstává jako priorita odstranění příšiny - vlhkost...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned zář 16, 2012 9:53 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
fox píše:
Mrtvá OK, Ag OK, chytrá houba má výhodu ve schopnosti stejně jako nežádoucí plíseň prorůstat do podkladu a sežrat plíseň až na kořen.. stejně ale zůstává jako priorita odstranění příšiny - vlhkost...
To je všechno sice pravda, ale někdo vlhkost z bytu prostě nevyžene a pak se holt musí starat jinak.
|
|
| Nahoru |
|
 |