| Autor |
Zpráva |
|
Mattarello
|
Napsal: ned kvě 14, 2017 9:40 pm
|
|
|
Zdravím,
co popíši níže, jsem nikdy ve svém životě nezažil. Je to vůbec první paranormální jev (nebo znamení), který jsem zaznamenal a mohl zažít v životě. Stalo se to poté, co jsem měl po 60 dnech první krátkou masturbaci a orgasmus.
To je vše. Žádné vosy se v ten den ani v příštích dnech neobjevují - taktéž žádné jiné nevysvětlující jevy a znamení.
--------
Vosy a včely jsem viděl naposledy v brzkém dětství, ale v posledních letech jsem se s nimi nikdy nesetkal.
1) Bylo to pouze znamení? Varování?
2) Co to bylo za znamení? Lze z něho konkrétněji určit detailnější podstatu?
3) Hodně mě vyděsilo, že zrovna v momentu, kdy jsem šel stejnou cestou na záchod (jako každý jiný den), jsem málem zašlápl bosou nohou zmíněnou vosu. To není náhoda! Je to snad znamení/varování? Co to má signalizovat?
4) Jak velkou váhu má v tomto případě masturbace+orgasmus a vypití pomerančového džusu? Jsou to určitě škodlivé věci, v případě, že jsou používány ve velké množství. Jenže v tomto případě je to přesný opak.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
SemTamTuPrídem
|
Napsal: stř kvě 17, 2017 5:30 pm
|
|
Registrován: úte kvě 19, 2015 7:48 am Příspěvky: 703 Bydliště: KOŠICE
|
1. Bud si z nas robis srandu
2. Alebo si z nas nerobis si srandu
V kazdom pripade si zrejme naruseny, mozno trvalo, mozno kratkodobo.
Absenciu masturbacie a orgazmovania chvalim (myslim, ze raz mesacne je ideal).
Zatvarat na noc okna, ae ste v maji ?... Mozno cez noc prijimas malo kyslika, a preto tie hlupe oddovodnenia obycajnej NAHODY...
CO BY TI TAK OSA MOHLA CHCIET "PRIPOMENUT" ???.... "...Dlho si si "nepichol", tak ta pichnem ja... !" ???...
Uvedom sa
|
| Nahoru |
|
 |
|
Alopat
|
Napsal: stř kvě 17, 2017 9:50 pm
|
|
|
Odpověď na hádanku je jednoduchá - je to pořád ta samá vosí královna - narozdíl od včel se neodlišuje velikostí, která tam přezimovala a nyní bude stavět hnízdo. Jinými slovy vrátila se zpět do tepla otevřeným oknem.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned čen 25, 2017 8:37 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Mattarello píše:
Zdravím,
co popíši níže, jsem nikdy ve svém životě nezažil. Je to vůbec první paranormální jev (nebo znamení), který jsem zaznamenal a mohl zažít v životě. Stalo se to poté, co jsem měl po 60 dnech první krátkou masturbaci a orgasmus.
To je vše. Žádné vosy se v ten den ani v příštích dnech neobjevují - taktéž žádné jiné nevysvětlující jevy a znamení.
--------
Vosy a včely jsem viděl naposledy v brzkém dětství, ale v posledních letech jsem se s nimi nikdy nesetkal.
1) Bylo to pouze znamení? Varování?
2) Co to bylo za znamení? Lze z něho konkrétněji určit detailnější podstatu?
3) Hodně mě vyděsilo, že zrovna v momentu, kdy jsem šel stejnou cestou na záchod (jako každý jiný den), jsem málem zašlápl bosou nohou zmíněnou vosu. To není náhoda! Je to snad znamení/varování? Co to má signalizovat?
4) Jak velkou váhu má v tomto případě masturbace+orgasmus a vypití pomerančového džusu? Jsou to určitě škodlivé věci, v případě, že jsou používány ve velké množství. Jenže v tomto případě je to přesný opak.
Podle mě nejde o nic mimořádného, prostě náhoda, kde podle mého názoru žádná souvislost s ničím dalším neexistuje, pouze si moc připouštíte, že vše musí něco signalizovat. Takových situací je v životě mnoho, například včera jsem šel podle řeky stejnou cestou kterou chodím řadu let a zrovna včera cca 20 metrů přede mnou z ničeho nic lehnul strom o průměru cca 70-80 cm tedy opravdu kolos. Bylo prakticky bezvětří a nic kromě lehkého popraskávání, což je v lesních porostech běžné nesignalizovalo že by se mělo něco přihodit. Také bych to mohl považovat za nějaké znamení, protože to se člověku jen tak nepřihodí, ale podle všeho jde o následek předvčerejšího větru a silného deště. Vítr asi kořeny nahlodal a rozmočená zem dokončila zkázu. To že mě to nespadlo rovnou na hřbet je dobré a nic zázračného za tím hledat nemíním.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Mattarello
|
Napsal: sob čec 01, 2017 4:00 pm
|
|
|
Jarda píše:
Podle mě nejde o nic mimořádného, prostě náhoda, kde podle mého názoru žádná souvislost s ničím dalším neexistuje, pouze si moc připouštíte, že vše musí něco signalizovat. Takových situací je v životě mnoho, například včera jsem šel podle řeky stejnou cestou kterou chodím řadu let a zrovna včera cca 20 metrů přede mnou z ničeho nic lehnul strom o průměru cca 70-80 cm tedy opravdu kolos. Bylo prakticky bezvětří a nic kromě lehkého popraskávání, což je v lesních porostech běžné nesignalizovalo že by se mělo něco přihodit. Také bych to mohl považovat za nějaké znamení, protože to se člověku jen tak nepřihodí, ale podle všeho jde o následek předvčerejšího větru a silného deště. Vítr asi kořeny nahlodal a rozmočená zem dokončila zkázu. To že mě to nespadlo rovnou na hřbet je dobré a nic zázračného za tím hledat nemíním.
Vsadím se, že jste musel mít orgasmus před tou situací s tím stromem.
Pokud má člověk orgasmů každý týden hned několik, tak takových situací musí mít na denním pořádku - potom už jen nad nimi mávne rukou a řekne si, že je to dílo náhody.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Moonika
|
Napsal: sob čec 01, 2017 5:03 pm
|
|
|
Ja za paranormálny jav považujem že ste sa roky s osou nestretli:)
| Nahoru |
|
 |
|
SemTamTuPrídem
|
Napsal: ned čec 02, 2017 2:50 pm
|
|
Registrován: úte kvě 19, 2015 7:48 am Příspěvky: 703 Bydliště: KOŠICE
|
Mattarello píše:
Pokud má člověk orgasmů každý týden hned několik, tak takových situací musí mít na denním pořádku - potom už jen nad nimi mávne rukou a řekne si, že je to dílo náhody.
Mattarello, ešte žiješ ? Ak áno, tak ťa poprosím o jedno.....pekne prosím, NEMNOŽ SA.......
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: sob čec 22, 2017 8:57 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Mattarello píše:
To vás zklamu v lese ve svém věku orgasmus již běžně nemívám a pokud jde o mnoho orgasmů každý týden to snad není dobré ani v nižším věku tedy ani zde jste se netrefil. Podle mě není možné hledat za vším nepřirozené jevy, věci se prostě dějí přirozeně a zrovna tak jako padají stromy, létají blesky, nebo vosy, či jiná havěť a je určitě mnoho dalších možností které vás v životě potkají a nepůjde o nic mimořádného.
|
|
| Nahoru |
|
 |