| Autor |
Zpráva |
|
PanDiero
|
Napsal: úte bře 12, 2013 5:46 pm
|
|
|
Zdravím. Neznáte nějakého otevřeného alergologa? Moje splupráce s původním je už dávno přerušená. Ale jelikož nyní potřebuji potvrzení o zdravotním stavu do práce, tak hledám někoho, kdo nebude mít tendenci zahajovat případnou léčbu vším možným a nemožným.
Pokud možno z Prahy a okolí, ale dojel bych kamkoliv.
Díky
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Marťan
|
Napsal: stř bře 13, 2013 10:02 am
|
|
|
Zřejmě jste se ocitl na špatných stránkách. Zde se zdravotní problémy řeší alternativní medicínou. Pokud Vás trápí alergie, přečtěte si nejdříve od Jardy články a pak hledejte v disusním fóru, vše tu je několikrát popsáno. Pochybuju, že Vás některý alergolog běžnými postupy alergie zbaví.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř bře 13, 2013 11:27 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
PanDiero píše:
Zdravím. Neznáte nějakého otevřeného alergologa? Moje splupráce s původním je už dávno přerušená. Ale jelikož nyní potřebuji potvrzení o zdravotním stavu do práce, tak hledám někoho, kdo nebude mít tendenci zahajovat případnou léčbu vším možným a nemožným.
Pokud možno z Prahy a okolí, ale dojel bych kamkoliv.
Díky
Dobře vám odpovídá člen Marťan, nehledejte alergologa, zbavte se alergie, je to sice pracnější, ale určitě lepší.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
PanDiero
|
Napsal: ned bře 17, 2013 8:14 pm
|
|
|
Ono to možná nevyznělo dost jasně, ale právě že to řeším po svém a nehodlám podstupovat klasickou "léčbu". Od doktora potřebuji pouze papír, že jsem reálně schopen vykonávat své povolání. Což jsem. Ale setkal jsem se s takovou zatvrzelostí, že jakmile odmítnu konvenční přístup, jsem automaticky za rizikového.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon dub 15, 2013 9:40 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
PanDiero píše:
Ono to možná nevyznělo dost jasně, ale právě že to řeším po svém a nehodlám podstupovat klasickou "léčbu". Od doktora potřebuji pouze papír, že jsem reálně schopen vykonávat své povolání. Což jsem. Ale setkal jsem se s takovou zatvrzelostí, že jakmile odmítnu konvenční přístup, jsem automaticky za rizikového.
Tak to víte, když šlapete bohům na kuří oko, nemůžete se divit, ale je to od nich stejně lumpárna.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
PanDiero
|
Napsal: čtv led 01, 2015 2:53 pm
|
|
|
No já jsem se ještě nesetkal s doktorem, či lékařem, na kterém by bylo vidět, že má o vás opravdu zájem, respektive o vaše zdraví.
Tehdá jsem ale pořídil u paní MUDr. Ziny Kaucké z Homeopatické kliniky. Bylo to sice formální a krátké setkání čistě účelově, ale i tak bylo zjevné, že paní doktorka funguje trošku jinak, než většina.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Nickname
|
Napsal: pát led 02, 2015 11:11 pm
|
|
|
Já znám 3 doktory....
Mudr. Šanka a jeho asistent Mudr. Klystýr mají úspěchy, ale je potřeba poté upravit stravu a tělo dale detoxikovat, takže běh na delší trať!
No a poslední do trojky je odborník na slovo vzatý a to Mudr. Půst no a ten dokáže alergie léčit i za 10 dní a nejlépe v konzultaci s prvníma dvěma Mudr.ama!
Osobní zkušenost 
edit: vzpomněl jsem si na 4. doktora...Mudr. Greenstein...kdo si hned nevzpomene, tak ať koukne na Švejka Ale základ jeho léčby je u asistenta výše!
| Nahoru |
|
 |
|
looudus
|
Napsal: sob led 03, 2015 1:03 am
|
|
|
Nickname píše:
:
vzpomněl jsem si na 4. doktora...Mudr. Greenstein...kdo si hned nevzpomene, tak ať koukne na Švejka  Ale základ jeho léčby je u asistenta výše!
Nickname, je to profesor Grünstein z Kralovskych vinohrad a jeho metody:
-uplna dieta-pust
-vyplach zaludku
-klystyr
-chinin
Vse davkovat kdykoli a v neomezenem mnozstvi. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
pv33
|
Napsal: sob led 03, 2015 2:29 am
|
|
Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm Příspěvky: 1085 Bydliště: Praha
|
looudus píše:
Nickname píše:
:
vzpomněl jsem si na 4. doktora...Mudr. Greenstein...kdo si hned nevzpomene, tak ať koukne na Švejka  Ale základ jeho léčby je u asistenta výše!
-uplna dieta-pust
-vyplach zaludku
-klystyr
-chinin
Jen jsi jeste zapomnel na zabaly:
kapitola Svejk simulantem píše:
...Byl zde dokonce jeden hluchonemy, ctrnact dni ho balili kazdou pul hodiny do prosteradla namoceneho ve studene vode...
chinin jsem nezkousel, ale ten zbytek je super a fakt funguje . Pokud si nekdo potrebuje doplnit vzdelani jak vylecit dnes uz nevylecitelne nemoci, prikladam celou kapitolku.
| Nahoru |
|
 |
|
PanDiero
|
Napsal: sob led 03, 2015 10:55 am
|
|
|
Ty už jsem také potkal. Jsou výteční. Řeší věci komplexně a jsou spolehliví. A hlavně, jsou dostupní pro každého. Zadarmo ale nejsou, platí se kázní 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Nickname
|
Napsal: sob led 03, 2015 12:56 pm
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř led 28, 2015 10:08 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
pv33 píše:
looudus píše:
-uplna dieta-pust
-vyplach zaludku
-klystyr
-chinin
Jen jsi jeste zapomnel na zabaly:
kapitola Svejk simulantem píše:
...Byl zde dokonce jeden hluchonemy, ctrnact dni ho balili kazdou pul hodiny do prosteradla namoceneho ve studene vode...
chinin jsem nezkousel, ale ten zbytek je super a fakt funguje . Pokud si nekdo potrebuje doplnit vzdelani jak vylecit dnes uz nevylecitelne nemoci, prikladam celou kapitolku.
Výborné čtení, člověk by si to měl občas znovu projít, je to geniálně napsáno.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
miram
|
Napsal: čtv led 29, 2015 3:44 am
|
|
|
Tady je nejak moc veselo. 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Sikora
|
Napsal: ned úno 01, 2015 7:16 pm
|
|
|
nemůžu to stáhnout můžete mi poradit??hlásí to nějakou chybu!!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned dub 12, 2015 10:36 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Sikora píše:
nemůžu to stáhnout můžete mi poradit??hlásí to nějakou chybu!!
To je divné, funguje to normálně, vyzkoušejte vyčistit cookies.
|
|
| Nahoru |
|
 |