Ahoj všem,
omlouvám se, jestli se můj dotaz sem nehodí, ale chci znát i jiné úhly pohledu, jsem totiž dost bezradná. Problém se týká zdraví, ale tak trošičku jinak. Bydlím v Praze a mám přítele, který žije v malé podhorské vesnici v domě. Navštěvuji jej každý týden a občas u něj strávím delší čas, dovolí-li mi to má práce. Pokud jsem v Praze, zdravotní problémy nemám. Ale v momentě, kdy se objevím u přítele, tak se vše rázem změní. Vždy u něj se mi objeví problémy s močovým měchýřem, tedy symptomy takové, jaké jsou u zánětu tohoto orgánu, tzn. stálý tlak v podbřišku, nutnosti jít okamžitě na toaletu, pokud se mi začne chtít na malou. Dost ale závažnější potíž je v tom, že u přítele se mi dostavují stavy, kdy nemůžu dýchat. Například sedím u stolu a zničehonic přestanu cítit hrdlo,dolní polovinu hlavy a horní část trupu.Nemůžu se nadechnout, nemůžu polknout.Trvá to i hodinu a těch nadechnutí je tak strašně málo a jsou jen jakoby povrchové. Teď.když to píšu, tak to vyznívá ne tak závažně, ale nemoct se nadechnout je tak strašně zoufalý pocit, že si vždy myslím, že to nezvládnu. A ještě jedna zdravotní potíž mě tam postihne, a to je "opět zničehonic se dostavující stav", že mi projede tělem obrovská bolest a já se nemůžu pohnout. Něco jako když projede tělem nějaké propíchnutí. Nemůžu chodit, vstát ze židle a je mi velice slabě.
Toto vše se děje opravdu vždy, když tam jsem. Chci dodat, že náš vztah je krásný, žádné vztahové komplikace nejsou. Nechala jsem si i udělat vyšetření plic, srdce a močových cest a vše mám v pořádku. Jsem z toho zoufalá.
Musím ještě dodat, že mě napadla negativní energie domu. Ale to předpokládám by mělo stejný vliv na všechny, nejen na mě.
Moc děkuji za jakékoli postřehy.