| Autor |
Zpráva |
|
Tolar
|
Napsal: pát říj 19, 2012 7:47 pm
|
|
|
Jardo stale premyslim jestli by bylo zajimave provadet maceraci treba jitrocelove byliny v urine a pak louhovany precedeny macerat pouzit na klystyr,nebo i oralne..Co myslite je to dobry napad?Dekuji vam Tolar
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv říj 25, 2012 9:50 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Tolar píše:
Jardo stale premyslim jestli by bylo zajimave provadet maceraci treba jitrocelove byliny v urine a pak louhovany precedeny macerat pouzit na klystyr,nebo i oralne..Co myslite je to dobry napad?Dekuji vam Tolar
Tak proč ne, chuť neposoudím, ale na klystýry nevidím problém.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
bombay
|
Napsal: ned pro 23, 2012 1:13 am
|
|
|
Urina skladovaná niekoľko dní v uzavretej PET fľaši mení svoje parametre:
- z priehľadnej slabo-žltej tekutiny sa stane zakalená tmavo-žltá tekutina (pozorujem známky plávajúcich neznámich štruktúr ako v domácom bazovom sirupe po nejakom čase)
- z jemného zápachu sa stane silný a menej zdravý zápach
Sú tieto zmeny normálne? Je možné naďalej použiť túto urinu na klystýr?
Vďaka.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte pro 25, 2012 9:56 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
bombay píše:
Urina skladovaná niekoľko dní v uzavretej PET fľaši mení svoje parametre:
- z priehľadnej slabo-žltej tekutiny sa stane zakalená tmavo-žltá tekutina (pozorujem známky plávajúcich neznámich štruktúr ako v domácom bazovom sirupe po nejakom čase)
- z jemného zápachu sa stane silný a menej zdravý zápach
Sú tieto zmeny normálne? Je možné naďalej použiť túto urinu na klystýr?
Vďaka.
Ano, vše co píšete je v pořádku, přičemž dost záleží zda může vznikající čpavek odcházet, nebo ne. Mnohem lepší je tedy skladovat ji otevřenou.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
marag
|
Napsal: stř bře 27, 2013 5:51 pm
|
|
|
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal jestli rozumím dobře tomu, že tzv. hladová voda z RO odčerpává minerály z organismu a ty jsou pak vyloučeny močí? Znamená to, že pitím uriny je pak dostanu zase zpět? Děkuji za odpověď.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř dub 24, 2013 9:48 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
marag píše:
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal jestli rozumím dobře tomu, že tzv. hladová voda z RO odčerpává minerály z organismu a ty jsou pak vyloučeny močí? Znamená to, že pitím uriny je pak dostanu zase zpět? Děkuji za odpověď.
Ano, urina je plná živin a jejím používáním se dá mnoho významných živin dostat zpět do těla.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Sagan
|
Napsal: stř čen 26, 2013 12:27 pm
|
|
|
Jarda píše:
Urinu do očí používám mnoho let a při dlouhodobé práci s počítačem je to nejepeší prostředek, který znám a to ani nemluvím o ceně. Aplikuji ji tou vaničkou na výplach oka, co je k dostání u očních kapek. Ty vyhodíte, aby jste si neublížil, pak v koupelně do té vaničky namočíte a v čerstvé urině promrkáte postupně několikrát obě oči. Nijak to nepálí, ani nic jiného nepříjemného se neděje a funguje to excelentně. Zda tím odstraníte uvedený problém netuším, pokud jde o parazity, tak asi ne, to by chtělo spíše koloidní stříbro.
Je mozne urinovym preplachom oci zlepsit zrak, konkretne kratkozrakost? Viem, ze zaklad je cista pecen, ale zaujimalo by ma aj to.
A mozno preplachovat oci urinou bez obmedzenia denne dlhodobo? Moze to pomoct aj na svrbenie oci pri alergii?
Dakujem
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
OndraN
|
Napsal: stř čen 26, 2013 12:42 pm
|
|
|
Sagan píše:
Je mozne urinovym preplachom oci zlepsit zrak, konkretne kratkozrakost? Viem, ze zaklad je cista pecen, ale zaujimalo by ma aj to.
A mozno preplachovat oci urinou bez obmedzenia denne dlhodobo? Moze to pomoct aj na svrbenie oci pri alergii?
Dakujem
Zkoušel jsem to celý rok, 3xdenně, a výsledek nulový. Krátkozrakost je stejná a takové různé "pavučinky", co vidím v oku když mžourám do protisvětla, jsou také zcela bezezměn. Ale klidně to zkuste, určitě si tím neublížíte.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
martina72
|
Napsal: stř čen 26, 2013 12:46 pm
|
|
|
Krátkozrakost se léčí bohužel jen tím, že se stanete námořníkem a budete mžourat do dálky (tedy furt na palubě nebo ve strážním koši).
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Filip08
|
Napsal: stř čen 26, 2013 2:50 pm
|
|
|
martina72 píše:
Krátkozrakost se léčí bohužel jen tím, že se stanete námořníkem a budete mžourat do dálky (tedy furt na palubě nebo ve strážním koši).

Čl. obětuje zdraví,aby vydělal peníze.Pak obětuje peníze,aby získal zpět zdraví.Je tak úzkostlivý ohledně budoucnosti,žesi neužívá přítomnost;následkem čehož nežije v přítomnosti,ani v budoucnosti;žije,jakoby neměl umřít a pak umírá,aniž kdy skutečně žil
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: pon srp 05, 2013 6:52 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Sagan píše:
Dakujem
Svrbění očí a alergie ano, ale tu krátkozrakost to nedovedu zodpovědět, to spíše vidím na cvičení očí a čištění jater. Jinak délka aplikace je neomezená klidně i mnohokrát denně.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Noel
|
Napsal: úte srp 06, 2013 2:10 pm
|
|
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: čtv srp 08, 2013 5:17 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Noel píše:
Tak ono je zamořeno dneska skoro všechno, čili ani zde nevidím větší problém, jak když do sebe místo uriny budete valit litry obarvené vody s kilogramy cukru a chemikálií. Navíc by logicky měla tato informace zesílit vylučování této škodliviny z těla a urina snad není vaše jediné pití.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jindra
|
Napsal: pát srp 09, 2013 11:46 pm
|
|
Registrován: úte čec 21, 2009 7:32 am Příspěvky: 492 Bydliště: Nové Město na Moravě
|
Noel píše:
jasně, že to je nepříjemná zpráva, ale třeba já jsem praktikujícím zastáncem urinoterapie a názor ani po tomto článku neměním,
víc mi na tom všem vadí to, jak skrz naskrz promořenou přírodu budeme jednou předávat našim dětem, tož za to se tedy opravdu stydím
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
prokera
|
Napsal: ned srp 25, 2013 11:02 am
|
|
|
V pátek večer jsem ulehla s velmi nepříjemnou virózou. A protože potřebuje nejpozději v úterý fungovat v práci, zkusila jsem ze zoufalství včera v poledne poprvé aplikaci urinových injekcí. Mám za sebou 3 a přestože mi bylo včera na umření, dnes vidím velké zlepšení - cca o 75%! Mám radost, že to tak dobře funguje:). Půst jsem nedržela (dostala jsem po první injekci šílený hlad), jedla jsem tedy lehká jídla s převahou ovoce a zeleniny, na klystýr se teprve chystám (včera bych ho nebyla schopná). Takže urinové injekce chválím:)!!!
| Nahoru |
|
 |