Dobrý den,
rad bych vás požádal o konzultaci mého problému a předem moc díky za váš názor.
Zhruba někdy v březnu tohoto roku jsem prodělal nachlazení, které se vleklo a tak mi obvodní lékař předepsal ATB Zinat.
K tomuto nachlazení mě začalo pálit v močové trubici nezávisle na močení.
Nachlazení se vyléčilo, ale pálení ne, tak mi doktorka nasadila další ATB Nitrofurantoin na zánět močových cest, ty jsem ani nedobral a šel na Urologii na testy, tam vše v pořádku, včetně pohlavních nemocí, ale lékař mi pro jistotu nasadil další ATB Sumamed proti eventuelní chlamidii.
Ty jsem bral cca 25 dní.
Jinak projevy byly že mě přestalo pálit v moč trubici, ale měl jsem takový tlak v tříslech a uzlinách.
To se po ATB upravilo, ale pocit tlaku přetrvává.
Po kontrolních testech se ukázalo vše negativní (pohl. choroby), ale nález byl Staphyloccocus negativní masivně
Toto přeléčeno dalším ATB , jejich jméno si již nepamatuju.
Z toho mi pramení, že mi doktoři zhuntovali imunitu ATB léky a ten šmejd se stal rezistentním vůči ATB.
Po dalších testech moči, urolog prohlásil, že jsem z jeho hlediska v pořádku a že mi už nijak nepomůže.
Přehodnotil jsem do ted vedený jídelníček, protože jsem se cítil unavený, bez energie, pod stresem atd.
Zařadil jsem hodně syrové zeleniny, čerstvých štáv a snažím se tímto odkyselit tělo.
Udělal jsem detox střev pomocí Epsomské soli a krystýrů a je mi o mnoho lépe, cítím veliké zlepšení, nejsem unavený a mám energie na rozdávání, jen mám pocit, že ten Staphylokok ve mě pořád je a nevím jak se ho zbavit.
Prosím o vaše rady a názory a moc vám děkuji.
Jinak je mi 34, sportuju, nekouřím a jsem jinak zdráv.
Děkuji moc.