Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 2:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 123 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Echinokok

Předmět příspěvku: Echinokok
Napsal: pon úno 13, 2017 5:34 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 21795

Zajímavé, jaký protiparazitální protokol jste použili, aby se echinokoková cysta měchožila při biopsii nevylila do organismu a nezpůsobila rozsev metastáz či dokonce anafylaktický šok a rozpouštěli jste nějak již kalcifikované boubele - larvální útvary?

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob úno 11, 2017 7:40 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

radusqa119 píše:Dobrý den, bojuji s přemnoženými kvasinkami, držím antikvasinkovou dietu asi měsíc, používala jsem bylinný roztok pro hubení kvasinek, teď se můj zdravotní stav opravdu zhoršil. Trvalo to týden, přikládala jsem to právě vymírání kvasinek, ale když bolest v krku neustupovala, zašla js ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: sob úno 11, 2017 3:11 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Vedle remineralizační koupele v hořké epsomské soli existuje i horká koupel vyvolávající vypitím slané glauberovy soli lymfu čistící procesy. Po tomhle osmotickém projímadle se nudit nebudeš. http://www.urinoterapie.eu/u_ocista_lymfy.htm http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/zdravi/glauberova-s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: AUTOHEMOTERAPIE

Předmět příspěvku: AUTOHEMOTERAPIE
Napsal: sob úno 11, 2017 5:37 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 16878

Lepší než chemické patáky jsou již zmiňované injekce čerstvé, ještě teplé moči pod kůži - na téma sterilnosti moči se vyjadřuje propagátorka urinoterapie MUDr. Vilma Partyková. Plazmový generátor byl sestrojen k likvidaci mikroorganismů, na vícebuněčné parazity nestačí - honil by je a znepříjemňoval ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: sob úno 11, 2017 4:10 am 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

V ČR lidi zásadně neodčervujeme a nezbavujeme parazitů a patogenů způsobujících jim nezměrné utrpení a bolesti, prodloužilo by jim to na stáří život, v důsledku čehož by se snížila možnost rozkrádání státního rozpočtu československými miliardáři ze zmizelého národního bohatství, poklesly dotace poli ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti hlavy

Předmět příspěvku: Bolesti hlavy
Napsal: pát úno 10, 2017 12:12 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 84133

drago944 píše:Ahojte, je mi 21 let. Mám velký strach a každý den ho mám v hlavě. Bojím se, že mám nádor mozku. Trpím každodenní bolestí hlavy, někdy se závratí s nevolností, není to typická závrať, je to spíš při pohybu očí, ta nejistota. Taky když zatřesu hlavou tak mi to v hlavě pulzuje (bolest). ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Fruktozova intolerance

Předmět příspěvku: Fruktozova intolerance
Napsal: pát úno 10, 2017 9:33 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14997

To není žádná fruktózová intolerance, ale dysbakterióza (bakterie Helicobacter Pylori, kvasinka Candida albicans) s možnou střevní parazitózou jako příčinou (od nejběžnějších prvoků Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, Cryptosporidium parvum - Endiaron krom průjmu nic neřeší, snad Entizol, CDS by ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát úno 10, 2017 3:08 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Teď jde o to, co je pro tebe cennější, jestli dextriny vzniklé při vaření rozkladem obilného škrobu a jejich snadný převod na jednoduché cukry a nebo nižší glykemický index a klíčením aktivované enzymy pro přirozené trávení škrobů a proteinů (vč. lepku) za doprovodu kyseliny listové a životně důleži ...

Napsal: čtv úno 09, 2017 12:23 am 

Ovesná kaše by měla v kefíru začíst znovu kvasit už jen z toho důvodu, že obsahuje více jednoduchých cukru z vařením rozštěpeného škrobu, ale bude se spíše jednat o alkoholové kvašení, neboť obilí a cukr se používá k výrobě kvasu. Vlastně by jsi se mohl pokusit vyrobit diastatický slad enzymaticky r ...

Napsal: stř úno 08, 2017 10:07 am 

Nemůže se ti tou vařenou kaší již hotový kefír při pokojové teplotě spíše zkazit a jak si chceš být jistý, že nedojde ke kontaminaci plísněmi, i když ještě nebudou viditelné? Glukany a na teplotu ještě citlivější enzymy, které vzala sebou tepelná úprava, už stejně nevzkřísíš a budeš je spolu s bakte ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř úno 08, 2017 7:06 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Neměl by být takový, aby dělal bez příprav a krájení co nejrychleji nehlučně nejvíce té nejchutnější šťávy a přitom se snadno myl? Dvouhřídelový Angel, odstředivka Catler a mezi tím jsou takové ty vertikální šnekové odšťavovače, které mají sice kvalitní šťávu, ale nižší výtěžnost a hůře se čistí. Na ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: stř úno 08, 2017 5:46 am 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Tak to máte štěstí, prvoci - běžně toxoplasma, plasmodia, bičíkovci giardia a entamoeba, kokcidie až po trichomonády a měňavky dokáží imunitní systém podrazit tak, že se pak člověka chytá každá zoonóza. Asi bych jel podle příznaků, nicméně motolice - krevničky jsou imunitním systémem nadřazeny a pod ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: stř úno 08, 2017 5:14 am 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Honíte se za přízrakem, houby, klostridie a jiné bakterie jsou v rámci střevní parazitózy jen sekundárním osídlením. Pro strašáka candidy nevidíte skutečného nepřítele, který Vám požírá střevní mikroflóru a narušuje propustnost střev. Nevidím důvod pro takto drastickou dietu s počátečním rizikem vyč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Autoimunitní onemocnění

Předmět příspěvku: Autoimunitní onemocnění
Napsal: úte úno 07, 2017 6:46 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 52306

boba2003 píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali máte zkušenosti s léčbou autoimunitních onemocnění, konkrétně sarkoidozy. Jsem po 3/4 roční léčbě kortikosteroidy a chci změnit věci tak, aby se to nevracelo. Po vysazení kortikosteroidů můj organismus byl řádně rozhozen. Střevní potíže typu průje ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: úte úno 07, 2017 9:42 am 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

A jsme zpět u toho, co jsem Vám psal, snížená / zvýšená funkce štítné žlázy odráží vyčerpané nadledvinky a to značí nějakou stresovou zátěž v organismu, např. plasmodia - zimomřivost / návaly horka, zvýšená spavost a únava, migrény, co pocení v noci nebo ledové vlhké dlaně při rozrušení? Těmhle plas ...
Stránka 123 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem