Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 100 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čen 11, 2021 10:00 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

brandebura píše:Dobrý den, už podruhé jsem si dělala očistu jater . V 18 hod první dávku epsomky, ve 20 hod druhou, žádný průjem se nekonal. Ve 21 hod sem tedy vypila 3 dávku a ve 22 hod tedy čtvrtou. Stále ve 23 hod se nic neděje. Přerušuji tedy očistu a jdu spát. Zbudí mě to až ve 2 hod v noci. Jd ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: pát čen 11, 2021 7:18 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Margareta píše:Dakujem Vam pan Zajicek, skusim zatelefonovat. Mozem zatelefonovat (pondelok-piatok) aj doobeda alebo lepsie by bolo poobede, pripadne navecer? Tak můžete kdykoliv, ale nejlepší je to o víkendu to mám většinou více času.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 10, 2021 9:58 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

vladdo píše:Zdravim, chcem sa opytat ako skombinovat odkyslovanie sa a dodavanie HCL (Ferguson, Gui a pod.) V prvom rade viem ze Hcl neprekysluje. Skor my ide o travenie. 1.Ked si dam alkalicku vodu tak myslim ze dodavat Hcl je zbytocne. Oboje sa zneutralizuje. Nemyslim do nej samozrejme, ale tak ra ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: čtv čen 10, 2021 9:51 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Margareta píše:Poradte mi prosim zlcnikovu dietu, ako sa stravovat. Uz som toho vela precitala, ale kazdy ma iny nazor. Som z toho zmatena. Dakujem velmi pekne. To bych musel znát přesně váš problém jinak je těch stravovacích možností více. Buď přesně problém popište, nebo mě klidně zavolejte a prob ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř čen 09, 2021 10:05 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Díky Ox bile znám a už jsem zkoušel ale to byla doba kdy jsem těch tuků jedl opravdu kvanta, teď by to možná pomohlo. Chtěl bych zkusit Budwig směs ale nemohu mléčné výrobky. A na tvaroh ve směsi reaguji úplně stejně ekzémem jako na ostatní mléčné výrobky. Napadlo mě zkusit míchat olej ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čen 08, 2021 8:04 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

pavelbure píše:Skúšal niekto pulverexx? https://doctoreden.org/pulverexx-protocol/ S tím zkušenosti nemám a cena není zrovna lidová, ale třeba pomůže když už je to tak drahé.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: úte čen 08, 2021 8:01 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Tak konečně zlepšení, stálo mě to 5 kg. Mám pocit, že ty patogeny střídají aktivitu, kdy jsou agresivní a poté latentní. Velmi mi pomohli probiotika. Ráno zkouším jíst ovocné saláty (teď je na to fajn období) ale jak si do nich přidám něco tučného - strouhaný kokos je zle. Křeč, nevolno ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Soběstačnost jako prevence pro dobu současnou a budoucí

Napsal: úte čen 08, 2021 7:55 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16350

zvedavy píše:Potravinová sebestačnosť na úrovni štátu je samozrejme naprd. Nerobil by som si vôbec ilúzie, že pri nejakom výpadku potravín či energií sa o nás štát postará. Na internete je hromada návodov, ako si na balkóne dopestovať aspoň niečo málo do zásoby, podľa mňa to vôbec nie je zlý nápad. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: pon čen 07, 2021 8:28 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

neti píše:Dostal som zadarmo ("keď dávajú ber, keď bijú utekaj") keramický súdok. Chcem sa opýtať tých, ktorí fermentujú kapustu ap., ako ho čistíte? Mám obavu, že vriaca voda ho praskne. Savo je asi extrém? Any idea?? Tiež napíšem moju skúsenost: milujem kys. kapustu . Rád ju nakladám, baví ma to, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza genových polymorfizmov

Předmět příspěvku: Analýza genových polymorfizmov
Napsal: pon čen 07, 2021 8:24 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 12831

neti píše:Beta-oxidácia je proces, pri ktorom dochádza k postupnej oxidácii mastných kyselín (reťazec dlhší ako 8 uhlíkov) až na acetyl-CoA, ktorý ďalej postupuje do citrátového cyklu. Je zdrojom energie. Existuje mnoho ochorení spôsobených odchýlkami a polymorfizmami (deficit karnitínu, ktorý slúži ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Autismus - zánět mozku - vitamíny - očista

Napsal: pon čen 07, 2021 8:18 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 66380

neti píše:Kyselna propioniková (propionic acid) je tuk s krátkym reťazcom (SCFA), ktorý produkujú premnožení špekulanti v čreve, podobne ako butyrát. Ukazuje sa, že tento tuk spôsobuje problémy v mozgu a iných orgánoch u autistických detí (na začiatku ich života, keď sa mozog vyvíja najväčším tempom ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Náboženstvá sú podvod, rovnako však "medzidruhová evolúcia"

Napsal: pon čen 07, 2021 7:03 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 19557

Podvod je v tomto případě něco co ze těžko hodnotí, protože i náboženství některým lidem přináší určité duchovní výhody plynoucí z jiného pohledu na svět. Za mě je to jednoznačně nejlepší podnikatelský záměr který znám kdy lidem slíbíte ráj na nebi a sobě tím zajistíte ráj na zemi. Slibem nezarmoutí ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Soběstačnost jako prevence pro dobu současnou a budoucí

Napsal: pon čen 07, 2021 6:52 pm 

zvedavy píše:Toto je zaujímavá téma, len sa mi zdá, že nie sú úplne vyjasnené hranice. Bavíme sa o schopnosti pomôcť si, keď prídu ďalšie limitácie a obmedzenia z dôvodu pandémie, alebo sa bavíme o plnom survival móde, keď sa rozpadne civilizácia? V tom bude podstatný rozdiel. Pokiaľ sa (budem optim ...

Napsal: ned čen 06, 2021 9:32 pm 

Yushihara píše:Zakládám nové téma, které tady myslím bylo zatím všeobecně probíráno velmi okrajově, je roztroušeno do všech možných vláken a myslím že určitě patří do souvislosti se zdravím a chtěl bych zkusit to tady rozebrat více do podrobna se všemi lidmi, kteří smýšlejí podobně. Je myslím totiž ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob čen 05, 2021 8:56 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

neti píše:Uff, vydýchol som si aneb kampaň ministerstva zdravotníctva "Bežná sladkosť má viac chémie ako vakcína proti COVIDU." Z čoho presne sa skladá mRNA vakcína? https://odbornakomisia.sk/covid-19/kamp ... a-vakcina/ Docela vtipné když se v textu o vakcíně musíte stále prohrabovat souborem infor ...
Stránka 100 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem