Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 109 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: stř dub 21, 2021 7:35 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

neti píše:Pán Jarda, chcem vám poďakovať za vaše úsilie a energiu, s ktorou reagujete na každý dotaz alebo problém. Židia majú tradíciu uvádzať na náhrobné kamene, v čom bol človek prospešný pre spoločnosť ("Pomohol vyštudovať dvom sirotám" "Dal opraviť školu" ap.). Váš epitaf by mohol znieť "Pomáha ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: RYŽA - ako dlho vydrží ryža natural v obale?

Napsal: úte dub 20, 2021 8:42 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8749

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Vydrží ryža natural v pôvodnom obale (v tom, v ktorom ju kúpite) aj niekoľko rokov, napríklad päť, bez toho aby sa stala rizikovou pre človeka? Ďakujem za odpoveď. Netuším co je myšleno pojmem původní obal protože se balí různě, ale obecně se dá tvrdit že rýže natural je po ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: úte dub 20, 2021 8:39 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

neti píše:Na záhrade mám 12 ovocných stromov, o.i. jablone. Keď som prvý krát daroval pro bono časť úrody jabĺk, dostalo sa mi oblúkom (dotyčný mi to nepovedal priamo do očí), že vraj rozdávam zlé jablká, o ktoré nemám záujem. Údajne všetky jablká vyhodil, lebo "boli červivé" - čo nebola pravda. Odv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: B12

Předmět příspěvku: B12
Napsal: úte dub 20, 2021 8:01 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 165387

Yushihara píše:Zdravím, dá se prosím nějak zjistit jestli methyluji příliš moc a nebo příliš málo, případně jestli methyluji tak akorát? Nechávat si měřit hodnoty a zjišťovat jestli se mi mění hladina homocysteinu atd... odběrem krve se mi nechce (což je pro někoho předpokládám asi nejrychlejší a ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte dub 20, 2021 7:56 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Ohonek píše:Ještě jsem si na něco vzpomněl. Před několika lety jsem se bál kvasinky a zkusil jsem na 14 dní přestat jíst pečivo. Za 14 dní ukrutná bolest rukou jako nyní. Začal jsem jíst pečivo a za 14 dní kompletně fuč. Všiml jsem si že se mi od tohoto experimentu změnila stolice. Je více průjmovit ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: úte dub 20, 2021 7:37 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Ÿura píše:Mercola teda tvrdi, ze to uzemnovani nedoporucuje hlavne v USA kvuli (dirty electricity). Ale ze prej jinde ve svete by to provozoval.. Ale mu se to keca, kdyz se kazde rano uzemnuje na plazi.. Jinak tady vykladaji o tom multimetru, ale netusim presne stopaz. https://www.youtube.com/watch? ...

Napsal: pon dub 19, 2021 10:08 pm 

Daryl píše:Co jsem tak slyšel od lidí, co si nechali vyrobit probiotika na míru, tak byli velmi zklamaní, prý to nefunguje. Jen přišli o velké peníze, ale efekt nulový. Vypadá, že se zřejmě jedná jen o dobrý byznys. Já bych si nedovolil tvrdit že tento postup nefunguje, ale určitě nefunguje u každéh ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: pon dub 19, 2021 7:10 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

Alopat píše:Při nákupu DMSO jsem o žádné jiné kvalitě než farmaceutické při udávané čistotě chemikálie 99,9% nemusel uvažovat, nabídly mi ji obchody fichema (umělohmotné kapátko na lahvičce) a naprameni (zasíláno s pevným víčkem). Oba ochody nabízejí možnost dokoupení lahvičky se skleněným kapátkem, ...

Napsal: ned dub 18, 2021 10:16 pm 

Ohonek píše:Existuje nějaký rozumný způsob ( vynechme probiotika na míru nebo transplantaci ) jak dostat bakterie produkující butyrát do střeva pokud by tam nebyly ? Četl jsem že při výrobě másla nebo kefíru butyrát vzniká, což mě vede k tomu že nějaký ty bakterie tam být musí. Mohl by tedy třeba do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: ned dub 18, 2021 10:11 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

Oslik555 píše:Lze nějak ovlivnit aby DHEA šla to testosteronu nebo ti nijak významně ovlivnit nejde ? Tak to nevím, ale možná by pomohlo v tom směrování nasazení taurinu.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: ned dub 18, 2021 10:06 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

neti píše:Ďakujem. Otec ma naplašil, že konzumácia živice (celkovo olejov z ihličnanov) mi môže zničiť ("zalepiť") ľadviny. Jedná sa o bu-bu-bu farmabiznisu alebo si treba na toto dávať pozor? Pokud by to platilo musel bych být dávno nataženej, já žvýkám pryskyřici pomalu stále a pochopitelně ji pol ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny

Předmět příspěvku: Bílkoviny
Napsal: ned dub 18, 2021 9:57 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 63499

Beladona píše:Děkuji za názory a podněty. Maso sním s chutí tak 2x týdně a pak už mám k němu skoro odpor. Daly by se vzít na milost kozí a ovčí sýry? Tak ovčí a kozí produkty jsou obecně mnohem lépe snášeny než ty kravské nicméně u citlivých lidí i ty mohou dělat problém tedy jedině vyzkoušet a pozo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: sob dub 17, 2021 11:22 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

brandebura píše:Dobry den, pokud bych chtela uzivat sodu jak bych mela postupovat kdyz dle krkaciho testu mam nedostatek hcl takze doplnuji betain hcl pred kazdym jidlem tedy 3x denně.Zpravidla jim 5x denně takže vubec nevim kam to vpravit aby to nebylo kontraproduktivni. Dedek korenar na svych stra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: sob dub 17, 2021 1:34 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

VitekH píše:Ahoj. dotaz. klíčky mám dávat do ledničky nesněděné po naklíčení ještě "lehce vlhké, propláchlé", nebo je nechat uschnout.. tak nějak se daj jíst, i když je dám do lednice vlhké, protože je snim většinou do dalšího dne včetně, ale nevim, tak se ptám. díky. Určitě nenechávat zaschnout, mu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny

Předmět příspěvku: Bílkoviny
Napsal: pát dub 16, 2021 9:48 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 63499

Daryl píše:Už jsem taky několikrát četl, že krůty a kachny se nedopují hormonálními růstovými přípravky, ale tahle informace zaručená. Dá se na to opravdu spolehnout? Na co se chcete spolehnout v nynějším zvráceném světě kdy většina lidí vzývá zlaté tele a také se mu usilovně klaní. Jde o vlastnost ...
Stránka 109 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem