Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 113 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL

Předmět příspěvku: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL
Napsal: ned bře 28, 2021 9:46 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 69469

bodhisutfa píše:mimochodem, dnes dával pan Kondáš nové video na svůj youtube kanál : https://www.youtube.com/watch?v=-GMBrkuSTt4 tvrdí tam zajímavé věci. taková ta klasika, se kterou se dá souhlasit: pomůže očista střeva, žaludku, jater, klid, úprava stravy. o tom E.B. syndromu a zkratu v centrálním ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Bolotovovuv balzám

Předmět příspěvku: Bolotovovuv balzám
Napsal: ned bře 28, 2021 9:49 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 89009

Holčička píše:Bolotov balzám se sežene na http://www.azvita.cz. Už vím o něm dlouho, ale už si nepamatuji dávkování. Myslím, že návod psali někde na REGENĚ. Víte to někdo ? Ta cena na zmíněné stránce není zrovna lidová, určitě se dá pořídit za zlomek té ceny a pokud jde o dávkování tak běžné je 3 x ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob bře 27, 2021 7:35 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Ryosuke píše:S ohledem na tu rizikovost tech soucasnych vakcin, kterym se pravdepodobne nikdo nevyhne kdo bude chtit napriklad cestovat, sem premyslel jestli je nejaka moznost jak pripadne snizit nebo neutralizovat ten efekt ty vakciny na organismus a potenicalne eliminovat mozny negativni dopad ved ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kofein

Předmět příspěvku: Kofein
Napsal: sob bře 27, 2021 11:36 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 90924

Alopat píše:Vskutku, zelená (chlorgenic acid) a pražená (hydroxyhydroquinone) káva se chová v našem organismu odlišně a střídáním látek, které v organismu vytvářejí je možné zacílit malé i velké patogeny. Problémem bude spíše dosažení léčebné koncentrace než pouhá jejich přítomnost v nápoji a taktéž ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pát bře 26, 2021 8:18 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Moonika píše:Ahojte, prvý x v živote som si dala kúpeľ nôh v epsomskej soli, dala som si do lavora asi 1,5hrste, macala som v tom nohy tesne pred spanim, uz vtedy som citila nejake divne pocity akoby rozochvenie a potom som sa v noci po tretej zobudila na take akoby rozochvenie a neprijemne pocity p ...

Napsal: pát bře 26, 2021 8:10 pm 

bodhisutfa píše:A pod pojmem "krátkodoba intenzivní zátěž na lačno" si mám představit například co? Třeba pár kliků, dřepů, krátký ostrý běh prostě práce s vlastní váhou a tělem.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: POTRATY V NEW YORKU a v ILLINOIS = totálne zverstvá

Napsal: pát bře 26, 2021 8:08 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 10865

Xrazovy_nick píše:NEW YORK http://www.atlaskonspiraci.cz/Nový_potratový_zákon_pro_New_York_umožňuje_ženě_podstoupit_potrat_pár_sekund_před_porodem https://www.vaticannews.va/sk/svet/news ... e-usa.html https://www.svetlosveta.sk/zo-zahranici ... hotenstva/ https://www.postoj.sk/39920/stat-new-yo ... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: čtv bře 25, 2021 10:29 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

Oslik555 píše:Dobrý den, mám trochu atypický problém. Lékař mě přemluvil k jisté léčbě a já hlupák souhlasil, bohužel tato léčba má jisté vedlejší účinky které nezmizí sami od sebe. Nicméně vedlejší účinky se dají poměrně jednoduše zvrátit a to pomocí DHEA. Podstata je způsobit vysokou hladinu DHEA ...

Napsal: čtv bře 25, 2021 10:23 pm 

bodhisutfa píše:Kondášovi jste předpokládám doporučil zejména přestat se likvidovat cvičením, jako všem, pane Jardo. Tak jistě, je to nehorázná blbost pokud je prováděna pouze jako cesta k nabalení hmoty a zkrášlení těla. Něco jiného je například krátkodobá intenzivní zátěž nalačno to už má konkrétn ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: čtv bře 25, 2021 10:15 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Terpentýn píše:Tiež som to skúšal... platba je už odsúhlasená a predajca na otázky nereaguje. Pak bych to vyzkoušel pod jinou identitou jako potenciální nový zákazník.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: úte bře 23, 2021 9:00 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Tony210 píše:Zdravím a jak to je s krůtím masem v různých tabulkách ,je krůtí uvedeno jako zásadotvorné. já tomu moc nevěřím ale nezkoušel jsem to. Krůta má mnoho druhů masa a je tedy otázkou o které části se bavíme, ale patrně bude z tohoto pohledu určitě lepší než vepřové, nebo obecně masa velkých ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: úte bře 23, 2021 8:55 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Terpentýn píše:Dávam do pozornosti koncentrovaný produkt vit. D3 + K2 za výbornú cenu. Myslel som že to príde v tabletkách, ale prišlo to ako prášok a teraz mám dilemu ako to dávkovať. Pravdepodobne to rozmiešam v olivovom oleji a budem dávkovať po kvapkách. Viete mi niekto poradiť ako to správne na ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Syndrom zvýšené propustnosti střeva/děravého střeva

Napsal: úte bře 23, 2021 9:44 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 21701

Droffar píše:Je někdo zde se zkušenosti syndromu propustneho střeva? Jde mi o zkušenosti. Předpokládám že do skupiny lidí na které se ptáte spadá naprostá většina uživatelů tohoto fóra a i když to třeba tak nevnímají ve velkém procentu případů je právě tato problematika základem mnoha dalších zde ře ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Peroxid vodíka

Předmět příspěvku: Peroxid vodíka
Napsal: pon bře 22, 2021 7:47 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 43185

jordiksvk píše:Ako dlho ste to skusal? Inhaloval ste si priamo 3percentny peroxid? je prevda ze vitamin c sa v tele premiena prave na h2o2 ? dakujem. Tak už je to delší doba, ale myslím že tak dva měsíce a jel jsem podle toho videa. Na druhou část dotazu odpověď neznám, ale myslím že ty převody jedn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: sob bře 20, 2021 7:58 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

Labunek píše:Dobrý den, bolí mě koleno tak si dávám kolagen v prášku ale strašně mě po něm začnou cukat svaly, čím by to prosím mohlo být ? Tak asi bude záležet i na kvalitě kolagenu a jeho složení, ale obecně má kolagen poměrně vysoký podíl glycinu který je silný methylační prostředek a ten nějaké ...
Stránka 113 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem