Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 115 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: úte bře 16, 2021 3:48 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat na regeneraci tkání a svalů v lidském těle u muže. Po cvičení mám mnohem delší prodlevy v hojení svalů, ale i třeba podrážděných střev (leaky gut), než co jsem se dočetl na internetu. Bolesti svalů po cvičení mám klidně víc, jak týden, i když ten daný sval pak nijak n ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte bře 16, 2021 10:59 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Deane píše:Nechcel som Ti to povedať pred všetkými. Kedysi toto bolo dobré fórum ale teraz je to samý konšpirátor, preto sem už takmer nechodím. Vôbec by mi nevadilo keby mi Jardo zmazal profil. Některá vyjádření členů fóra nejsou sice občas zrovna v souladu s logikou většiny nicméně jde o názor jed ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pon bře 15, 2021 6:27 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Tony210 píše:Zdravím způsobuje cibule nebo obecně cibuloviny chudokrevnost, Třeba jako u koček a psů? Nepředpokládám, jde o hojně konzumované potraviny a pokud by uvedený problém u lidí vznikal šlo by o obecně známý fakt a skoro nikdo by je nejedl.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon bře 15, 2021 6:19 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Tony210 píše:Zdravím tak ten soudit se dá doplňovat i s potravin bohatých na sodík,Celer řapíkatý celer a teda vlastně každá potravina obsahuje nějaký sodík. Takže sůl jako takovou přijímat nemusí? Toť otázka pokud má člověk slabé nadledvinky sodík v sobě neudrží a pak také doplnit ho tou cestou kte ...

Napsal: pon bře 15, 2021 5:27 pm 

Alopat píše:Zinc Iodide in combination with Dimethyl Sulfoxide for treatment of SARS-CoV-2 and other viral infections https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7245270/ Discovery of Clioquinol (5-chloro-7-iodo-8-quinolinol) and Analogues as Novel Inhibitors of Severe Acute Respiratory Syndrome Co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: pon bře 15, 2021 5:03 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

Alopat píše:Dimethyl Sulfoxide and Sodium Bicarbonate in the Treatment of Refractory Cancer Pain https://www.researchgate.net/publication/50807296_Dimethyl_Sulfoxide_and_Sodium_Bicarbonate_in_the_Treatment_of_Refractory_Cancer_Pain Zajímavá myšlenka jak jednoduchou cestou zvládat nezvladatelné stavy ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: HLAVNÝ účinok kúpeľov je VĎAKA UZEMNENEJ VANI

Napsal: pon bře 15, 2021 4:58 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14743

Teologik píše:Musím reagovať More nie je zdrojom života na zemi Skutky 17:24 Bôh, ktorý učinil svet a všetko, čo je na ňom, súc Pánom nebies a zeme nebýva v chrámoch, učinených rukou, 25 ani sa mu neslúži ľudskými rukami, jako čo by niečo potreboval, lebo veď on sám dáva všetkému život a dych a všet ...

Napsal: ned bře 14, 2021 9:31 pm 

Deane píše:Vidím že tu diskutujú samí mudrlanti. Poznal som ľudí ktorí neverili že nejaký koronavírus tu je, zľahčovali opatrenia. Poznal som ich, no už nie sú medzi nami. A poznám aj takých čo Covid prekonali, niektorí s ťažkým priebehom. Kamarátova manželka mala veľmi ťažký priebeh, vek pod 50.Žen ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: ned bře 14, 2021 2:48 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Xrazovy_nick píše:Mám otázku.... Keďže koncentrácia soli v mŕtvom mori je nejakých 30% ....môže sa nejaký minerál (či čokoľvek iného, hoci aj nejaký jed...) z neho vstrebávať do tela pokožkou? Pretože podľa mňa NIE, a silné zdravotné účinky mŕtveho mora sú spôsobené tým, že takto extrémne slaná voda ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: HLAVNÝ účinok kúpeľov je VĎAKA UZEMNENEJ VANI

Napsal: ned bře 14, 2021 2:43 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14743

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Dnes som zistil, že vaňa ktorú máme doma je uzemnená, a zistil som aj to, že ju má uzemnenú valná väčšina ľudí (ak sa mýlim, opravte ma). Veľa ľudí vie, že domáce kúpele prospievajú telesnému a niekedy aj duševnému zdraviu, ale asi drvivá menšina z vás si uvedomuje, že to N ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned bře 14, 2021 2:38 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

neti píše:Moja skúsenosť so soľou je taká, že skoro 2 mesice som nekonzumoval žiadnu soľ a jediný zdroj sodíka bol hrach a šošovica. Jedlo (ryža) bolo bez soli fakt nechutné, ale postupne som si zvykol. Okrem toho som chodil do sauny každý druhý deň, čím som potením vyplavoval minerály - vyše mesiac ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nadměrné slinění

Předmět příspěvku: Nadměrné slinění
Napsal: ned bře 14, 2021 2:33 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 21894

Tony210 píše:Zdravím rád bych se zeptal ten guajacuran, Prej ničí svaly, Co je na tom pravdy hlavně sportovci si na to stěžují. Dik Takové informace nemám a přímo to podle mě nedělá tedy spíše by muselo jít o nějakou souvislost s hladinou kortizolu, ale berte to jako odhad s jistou odpovědět nedoved ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problém se stolicí

Předmět příspěvku: Problém se stolicí
Napsal: ned bře 14, 2021 2:27 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 375878

Lukas4 píše:Zdravím, předem bych chtěl všem popřát hezkou neděli a hodně zdraví. Přečetl jsem si velkou část těchto stránek a prohledal různá témata na fóru, bohužel mi přijde, že jsem nikde nenašel přesnou situaci, kterou nyní řeším já. Kvůli tomu jsem se rozhodl, že se zkusím zeptat přímo a konkré ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: ned bře 14, 2021 2:06 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

Rosta69 píše:Pane Jardo..pokud bch chtěl udělat test z krve tak to dělají nějaké speciální laborky nebo každá která je v nemocnicích? a kolik to tak stojí? Když tak co mám přesně chtít aby bylo vyšetřeno z krve? prsa mně bolí jak hrom a na vánoce si asi budu muset koupit podprsenku jak to tak vidím, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: sob bře 13, 2021 11:19 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

neti píše:Otcov vlčiak dostával každý deň čistú vodu z vodovodu do lavora - ktorú veselo ignoroval a radšej sa napil zo suda pod odkvapom, aj napriek tomu, že na povrchu boli popadané listy, utopený hmyz a lovci šarlatánov by ju označili za nepitnú . Zvířata nepotřebují vědecké zdůvodnění proč něco ...
Stránka 115 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem