Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 118 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 01, 2021 7:46 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

MartinaR píše:Ahoj, v pátek 26.2.21 jsem provedla třetí JO po 14-ti dnech opakování a kromě hromady zelených kamínků jsem si všimla i odchod nažloutlých chuchvalců hlenu po provedeném sobotním klystýru. Asi před třemi týdny jsem začala užívat Syntol AMD - 3 tablety denně a Floraphage - 1 tabletu den ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned úno 28, 2021 8:53 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Droffar píše:Muže být tohle třeba? https://www.brainmarket.cz/doplnky-stra ... n3EALw_wcB Tak můžete vyzkoušet, ale tam nejde o dodávání kortizolu, ale o podporu jeho tvorby pomocí podpory nadledvin tedy cosi jako výživa nadledvin.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: ned úno 28, 2021 8:45 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:tak já ted mám slunečnicovej z Fichemy a je chutově ok ale co mne zajímá nejvíc...Když dám vit c spolu s lecitinem do čističky na 30 minuta pak dám tročku na tácek a popráším špetkou sody tak proč to pění? Pokud lecitin obalí askorutin a zapouzdří jej tak proč ve výsledku pění?? to by n ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob úno 27, 2021 5:38 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

tojo píše:Zdravim, nez nekdo zacnete dlouhodobe pit demineralizovanou vodu, dohledejte si vice zdroju na toto tema. Probehly studie, zabyvajici se pitim demineralizovane vody. Absenci mineralu z vody si nase telo bohuzel nedokaze nahradit mineraly ze stravy a dlouhodobe piti demineralizovane ma nega ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: sob úno 27, 2021 5:17 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:A může člověk od suplementace pregnenolonu čekat, že se bude cítit líp, že jeho účinek zkrátka pozná? Zkoušel sem lecos, sám za sebe můžu říct že třeba tribulus je naprosto o ničem (ano vím, je to něco jiného, než hormon). Tak jeho hladina chvilku stoupá a pak to určitě poznáte na ce ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob úno 27, 2021 11:46 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

j.ozzy píše:????????? Proč nemohu opravit předešlý post aby byl srozumitelnější ? nevidím tlačítko opravit třeba kovidové brýle jsem myslel vysráženou mlhu z dechu při projevech jak respirátory a roušky chrání ???????? Toto vlákno umožňuje přispívat i neregistrovaným účastníkům s tím že příspěvek se ...

Napsal: sob úno 27, 2021 10:53 am 

bodhisutfa píše:Na internetu se prodává pregnenolone od firmy swanson, v jedné tabletě je údajně 50 mg. A doporučují brát jednu denně. Tak jsou i silnější, ale i slabší přípravky nicméně na to dávkování co jsem vám psal je potřeba si koupit pregnenolon ve formě tobolkovaného prášku klidně i v 50 mg ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: sob úno 27, 2021 10:43 am 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

Rosta69 píše:Ahoj...chci se zeptat kde je pravda.Kvůli vlasům jsem asi 2 měsíce bral Finasterid po kterém se mi zvětšily prsa a tak jsem to vysadil ale v té době mi někdo radil brát k tomu Tribulus Terrestris kterej brání tomuto problému a že je dobré jej brát dlouhodobě.Tak jsem teda nakoupil někol ...

Napsal: sob úno 27, 2021 10:34 am 

Droffar píše:Já mám cely den kortizol nízký co s tím? Jim low carbo protože mám problémy se strevy Ta dieta je poměrně náročná na kortizol protože bez sacharidů ho tělo spotřebovává docela dost. Udržet trochu normální hladinu kortizolu na uvedené dietě lze pomocí adrenal cortexu, lékořice a vysokých ...

Napsal: sob úno 27, 2021 10:18 am 

Michal19 píše:Zdravím všechny, Delší dobu řeším problémy s kortizolem. Dosud jsem si tedy myslel, že to je kortizolem. Objednal jsem si test kortizolu ze slin od Jardy a ten mi vyšel následovně: 7:00 1.5 nmol/l 12:00 3.4 nmol/l 17:00 3.6 nmol/l 22:00 8.2 nmol/l 3:00 1.5 nmol/l tedy velmi nízký ranní ...

Napsal: pát úno 26, 2021 11:15 pm 

bodhisutfa píše:Mimochodem, četl sem tu knihu "přírodní hormonální léčba". Je kvalitní, ale o pregnenolonu v ní není ani řádek. Pořád jen dhea, progesteron. Tak vysvětleno tam o něm opravdu nic není, ale na straně 25 kde je graf konverze hormonů je uveden hned na začátku tedy je z toho jasné že práv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát úno 26, 2021 11:09 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:vdaka za odpoved, a to tkz. "trojčátko" čo ako sa to vola, by mohlo pomôcť ? Práveže ja už ani neviem či zápal je bakterialny alebo histamín, autoimunita alebo hocičo iné.. Objednal som si test na H.Pylori tak uvidím ako dopadne. To užívanie HCL premna neni asi vhodné... mam odpozorovan ...

Napsal: pát úno 26, 2021 10:56 pm 

neti píše:Pán Bukovský, momentálne populista a btw. doktor bez jedinej atestácie, ktorý sa ale stavia do pozície doktora (= autority) sa zdiskreditoval tým, že propaguje veganizmus ako panaceu vhodnú pre každého a ktorý manipulatívnymi praktikami monetizuje ľudské nešťastie (= choroby). "niekde naši ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv úno 25, 2021 7:03 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:Zdravím, zaujímalo by ma ako sa efektívne zbavit H. Pylori (zatial nemam nič potvrdené ) no zaroveň mam črevnu dybiozu čiže ak aj by som nemal H.P. tak je to jedno pretože tej dysbiozy sa chcem zbavit. Čo je najlepšie (hlavne na HP) ako dlho sa to cca lieči? Čo v prípade že je pritomný ...

Napsal: čtv úno 25, 2021 1:16 pm 

pefi píše:Běžně prodávané nelátkové roušky (tj. chirurgické roušky, ústenky) jsou několikavrstvé (obvykle třívrstvé) a prostřední vrstva funguje právě na elektrostatickém principu. Jinak samozřejmě nejsme v rozporu. Tak musím přiznat že u těch jednorázových roušek mě vůbec nenapadlo zkoumat jak fung ...
Stránka 118 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem