Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 119 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: stř úno 24, 2021 11:53 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

pefi píše:U filtračních materiálů se neuplatňuje filtrování na principu síta s oky, ale uplatňuje se tam elektrostatika a další principy. Proto tyto materiály můžete zničít tím, že je vyperete - zničíte elektrický náboj. Navíc pro malé částice se cesta skrz materiál jeví jako velmi klikatá cesta skr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř úno 24, 2021 9:27 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:Dobře pane Jardo, co mám tedy doplňovat pro optimalizaci hormonů? DHEA, progesteron? Pregnenolon? Co je bezpečnější a efektivnější? S tím, že základ bude klid, omezení stresu, tak nějak počítám. Já jsem vám postup již radil, načíst, otestovat a teprve poté doplnit co chybí. Jinak obe ...

Napsal: stř úno 24, 2021 9:20 pm 

neti píše:No vidíte, iní odborníci na problematiku respiračných chorôb majú presne opačný názor, tak teraz babo raď. Rúšky sa dlhodobo používajú v Japonsku, Číne a ďalších krajinách, tak zrejme nejaký benefit majú - prečo by ich ľudia dobrovoľne(!) používali? A čo myslíte pod "roušky podle všeho pro ...

Napsal: stř úno 24, 2021 6:46 pm 

bodhisutfa píše:To mě překvapujete, že i vy máte sportovní zákkad v bojovém umění a cvičení s vlastní váhou Tak ne vše co jsem v životě dělal veřejně publikuji a že jsem toho dělal opravdu dost a mnohdy s obrovským rizikem o tom netřeba pochybovat. Nakonec rozsah mých znalostí a zkušeností se nedá z ...

Napsal: stř úno 24, 2021 6:28 pm 

neti píše:To nie je problém rúšok, ale ich majiteľov, že nepochopili základy hygieny : viac rúšok vs jedno a pravideľne ich vymieňať a prať ako v prípade spodného prádla. Obávám se že pravda je jinde protože roušky podle všeho problém neřeší a spíše komplikují jak se nakonec vyjadřuje docela dost od ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte úno 23, 2021 7:43 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

neti píše:Život je z definície obchod (niečo za niečo), ale v tomto prípade existuje riešenie. V článku z vášho linku píšu "V přepočtu na čerstvou hmotu je obsah kyseliny erukové následující (mg /100 g): květy: 0,8, výhonky: 320, semena: 12 100. Niekto pestuje brokolycové klíčky v rašeline a odstrih ...

Napsal: úte úno 23, 2021 7:41 pm 

bodhisutfa píše:Tak jasné, ale vy jste přece taky někde psal že jste cvičil - tuším že to bylo 120 kliků, ráno. Jen už nevím, kde jste to zmiňoval. To máte pravdu, ale to jsem dělal jako mladej a blbej a ještě jde o něco jiného než silové cvičení, tam šlo o rychlé kliky protože jsem dělal karate. Po ...

Napsal: úte úno 23, 2021 7:06 pm 

bodhisutfa píše:Tak jasné, nějaký vliv asi vyvázená strava ma. Ja to myslel tsk, že pokud sem 3x až 4x týdně rozbitý ze silového cvičení, tak mohu jíst jak chci kvalitně a stejně se nebudu cítit nic moc. Musím najít nějakou hranici: nepřetěžovat se, cvičit s lehčí intenzitou a třba jen 1x týdně. Ale ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte úno 23, 2021 1:48 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

neti píše:Máte samozrejme pravdu, dodávať bezhlavo čokoľvek je NErozumné. A čo sa týka vitamínu D, čím ďalej, tým viac registrujem upozornenia, že väčší problém je deficit vitamínu A, na čo ste tu upozorňoval (raz som pri hľadaní niečoho zachytil). pán Jarda, Veľa ľudí bude mať tiež deficit vitamínu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: úte úno 23, 2021 1:38 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

neti píše::D. Samozrejme môj príspevok treba čítať s nadhľadom, že pokiaľ muž ale aj žena trpí estrogénnou dominanciou a zároveň konzumuje ľanové semená, tak je zmysluplné vysadiť na nejaký čas a pozorovať výsledok. Okrem toho je to tiež liečebný nástroj (konzumoval som nejaký čas ľanové semená), ta ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte úno 23, 2021 1:34 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

neti píše:Nie som si istý, že sa jedná o chelátory (ktoré pokiaľ viem absorbujú problémové prvky, aby mohli byť z tela vylúčené), ale o rôzne inhibítory enzýmov ap. Napíšem v rýchlosti veľmi stručný sumár s jednotlivými odkazmi. Videí je viac, stačí na youtube vyhľadať Estrogen detox. Detox estrogén ...

Napsal: úte úno 23, 2021 1:26 pm 

bodhisutfa píše:to je dobrá poznámka: méně stresu. to podle mě udělá nejvíc. dokonce jsem ochotný přiznat, že příliš mnoho silového cvičení je na škodu, ačkoliv jsem léta četl články typu: "silový trénink zvyšuje hladinu testosteronu". řekl bych, že je to zcela naopak, člověk se rychle dostane do st ...

Napsal: pon úno 22, 2021 10:27 pm 

bodhisutfa píše:chci se zeptat, pokud bych chtěl doplňovat hormony, tak jak postupovat. pan Jarda tady někde říkal, že doplňovat koncové hormony jako je např testosteron není moc bezpečné - pokud se to dělá špatně - co teda koupit? mám v tom bordel. progesteron, či pregnenolon? nebo DHEA? Jaký je v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon úno 22, 2021 10:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

neti píše:Ak som to správne pochopil, tak hladina vápnika v sére nemusí vždy odhaliť deficit, keďže pri deficite paratyroidný hormón (PTH) zabezpečí, aby sa vápnik vyplavil z kostí do krvi (odvápnenie kostí) - čiže Ca je síce v norme, ale v skutočnosti je organizmus v deficite. Ako zisťujete stav vá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon úno 22, 2021 9:57 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

neti píše:Ľan a jeho produkty (olej, sírna patlanina) nie je vhodný pre mužov, pokiaľ nemajú ambíciu stať sa eunuchom. https://www.youtube.com/watch?v=TqqyvRKpu4E Zase bych lidi neděsil lnem, nakonec dnes je mladých eunuchů i bez lněných semínek celkem dost. Spíše bych zmínil stres, špatnou stravu, ...
Stránka 119 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem