Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 121 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: úte úno 16, 2021 9:59 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:Neviem ktoré konkrétne zvyšuju methylaciu, vobec nemam tuto problematiku naštudovanú. O methylacii viem že je to vlastne poskytnutie methylovej skupiny nejakemu substrátu. Ja mam slabu methylaciu , znamená to že je možné že keď mam slabu methylaciu tak mi toto môže spôsobiť depresiu? uz ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte úno 16, 2021 9:50 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Návštěvník píše:já mezi lidi moc nechodím v kovidcentru lidlu,kaufu apod jsem nebyl 1/2 roku o vánocích jsem jakéhosi vira chytil rodina taky ale jen já 12 dní teplota +-38,5 třes a podobné "zábavy" až jsem to s domácí léčbou "zbaběle" vzdal a obvodák mě online napsal antibiotika které by !!! neměly ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pon úno 15, 2021 3:36 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

brandebura píše:Dobrý den, pokud jsou ledviny přetížené z koupelí v hořčíku a sodíku(dělala jsem dlouhodobě a velké množství) sedne si to samo postupem času nebo je třeba nějak podpořit? děkuji Jak přetíženy? Pokud jsou ledviny v slušném stavu, což se dá snadno ověřit vyšetřením z krve, konkrétně jd ...

Napsal: pon úno 15, 2021 3:30 pm 

j.ozzy píše:jestli není množení nových virů a nárůst mrtvých důsledek povinné pěstování virů a dalšího ZOO v rouškách O tom jsem zde psal již někdy dříve že právě vysoká smrtnost španělské chřipky byla způsobena podle všech důkazů právě nošením roušek a následným úmrtím na stafylokokové a streptokok ...

Napsal: pon úno 15, 2021 10:31 am 

Menma21 píše:ide o zmes všetkých esencialnych aminokyselín , po ktorých to nastalo Tak pokud jsou tam v nějakém zastoupení ty které zvyšují methylaci asi by jste měl vyzkoušet nějaké jiné složení kde ty methylátory nebudou.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: pon úno 15, 2021 10:29 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:Ještě dotaz..je nutné používat destilovanou vodu z lékárny? Nedávno jsem ji v lékárně kupoval a nic levného to teda není a ještě ktomu ta voda smrděla plastem z petky ve které to mají uskladněné. Je mi divné proč destilka když ta není vůbec určená pro pití a může být i nebezpečná. Kvali ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cholesterol

Předmět příspěvku: Cholesterol
Napsal: pon úno 15, 2021 9:05 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 203352

jojoba píše:To je sice fajn bonus, ale když vidím některé politické aktivisty ( a další ), tak mám docela vítr z brzké demence..... )) Kytičky v slzách jsou dobrá věc, ale jsem pesimista - jak ověřit výsledné složení/účinek neškodné odrůdy ? I tytok krasotinky umějí mutovat nebo evoluce ? Kafe a čaj ...

Napsal: ned úno 14, 2021 2:49 pm 

jojoba píše:Díky za odkaz na článek a další prameny ke studiu...... AJ není moje silná stránka ( zvládám jiné J ) ale nějak to zvládnu. K stravě - už tak 10 let se vyhýbám řepnému cukru, vyjímečně třtinový, sladím pouze medem či sladkým ovocem - jabka, sušené meruňky, fíky, datle. Zrušil jsem pšenic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned úno 14, 2021 11:08 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

bery píše:Jaký je váš názor na sušené plnotučné kozí mléko ? Jde o to, že tady nikde čerstvé není v dosahu a jezdit pro něj 30 km se mi nechce. Chci dělat kefír (tibetské houby), jogurty a tvaroh. Můžu tady koupit čerstvé mléko kravské přímo od farmáře a napadlo mě, co by to udělalo kdyby se to namí ...

Napsal: ned úno 14, 2021 10:34 am 

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal, prečo po aminokyselinach sa cítim uzkostne, pocitujem zhoršenie psychiky, depresívne uzkostné stavy ktoré travajú niekolko hodín a najhoršie su asi hodinu po užití aminokyselín. Jedna sa o Esencialne mastne kyseliny (všetky ) Ide o čistú formu, neni potreb ...

Napsal: sob úno 13, 2021 3:49 pm 

jojoba píše:Zdravím - nemá někdo tady dostupný článek Velká cholesterolová lež , původně z WM-Magazínu nebo tak nějak ? Starý odkaz se mi brání...... ((( Máám Ai-zánět štítné žlázy ( Hashi-thyr. ) a terazky jsem tlačen kvůlivá zvýšenému cholesterolu ( 6,4 ) do statinů 10mg obden...... Stravu mám běž ...

Napsal: sob úno 13, 2021 3:32 pm 

Alopat píše:Manévry s podvyživenými / podlomenými / sešlými důchodci si vybírají svou daň v podobě zápalů plic a předčasných úmrtí. Od listopadu, co začalo plošné testování v ústavech se hromadně umírá a s lednovým očkování se rozšířila britská mutace, do té doby pohoda, klid a tabáček. Norské varov ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: sob úno 13, 2021 3:16 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Dakujeme krasne za info prave tohto sa snazime docielit znizit zapal a pomoct telu nakopnut "baterky" avsak aj teraz ked sme zjedli losos+batat) mala porcia do 100g z kazdej suroviny, bolesti od zaludku ziadne ani nevolnosti ALE ! srdce busi, pocit na skolabovanie, spotila sa, vycerpano ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát úno 12, 2021 6:54 pm 

scooors píše:to p.Jardo - ano jedná sa o profil mastných kyselín. napadlo nás to kvoli tomu pretoze nas napadlo drzanim ckd ( cyklickej ketogennej diety ) znizit zapal ale držíme to už mesiac skoro a vysledky nikde, dokonca je jej ešte horšie, pocity hypoglykemie, na odpadnutie a doslova teraz len l ...

Napsal: pát úno 12, 2021 6:46 pm 

neti píše:Zrejme sa jedná o profil mastných kyselín (50 eur): napr. https://www.unilabs.sk/vysetrenie/profi ... ch-kyselin Na strane 3 tohto vlánka som si všimol, že slečna-pani Daniela má vo výsledkoch krvi draslík v norme, ale hraničný sodík a chlór plus glukózu nad hornú hranicu normy. Mám podobn ...
Stránka 121 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem