Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 122 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: čtv úno 11, 2021 10:05 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

Rosta69 píše:Jasně...ale obvodák mi to udělat nechce...a urologa máme tady jediného a ten už nové pacienty nebere. A co vám brání dojít si do laboratoře a ty testy si zaplatit, nebo si nechat udělat testy ze slin které nabízíme na e-schopu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: čtv úno 11, 2021 8:05 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

VitekH píše:Jo, při vaření. Tak naprostá většina obilovin při vaření vytváří šlem a pěnu to není nic divného. Solit ji nemusíte a olej se při vaření také nepřidává. Navíc pohanku ani není potřeba vařit jde o prakticky instantní potravinu tedy zalít horkou vodou případně trochu ohřát a nechat dojít p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: čtv úno 11, 2021 7:55 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

Rosta69 píše:Taky mám problém s gynekomastii...bral jsem topikální finasterid a narostlo mi jedno prso větší a z boku z vnější straně bolí...žádné hrudky nebo něco vněm nemám.Finasterid jsem vysadil ale nevím jestli se to urovná do normálu.Zařadil jsem do stravy kotvičník a macu ale mám obavu že to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: čtv úno 11, 2021 7:51 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

VitekH píše:Zdravim, pročpak vzniká v pohance pěna? A solí se pouze na chuť, nebo i z jiného důvodu? Olej se používá, aby se jídlo nepřilepovalo při vaření na dně hrnce? Díky. Jaká pěna, jako při vaření nebo jak.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: čtv úno 11, 2021 1:30 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:No spíš mne zajímá jestli ta čistička zahřívá tekutinu vám všem...Proč se teda dělají čističky které mají i zahřívání když ta čistička hřeje sama od sebe...? Pane Jardo,i ta vše co máte na videu vám směs na lipo c vitamín zahřívá? Nevím jestli ji mám vrátit a koupit jinou. Tak samozřejm ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: čtv úno 11, 2021 1:22 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Ahojte, vedel by sa niekto k tomuto vysledku niekto vyjadrit ? máme podozrenie na autoimunitné ochorenie (nejaky chronicky zapal vnutorny ) ktoré by sposobovalo tu unavu, neustále teploty 37,5, problémy so srdcom(nepravidelne vykyvy buchania), nevie udýchať plúca ako keby jej nestacial ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: stř úno 10, 2021 11:32 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:Tak to může být jak píšete ale tím lilosomatickej driák zničím,ne? Tak záleží na docílené teplotě, ale nepředpokládám že docílíte teploty která by zásadně vadila.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 10, 2021 11:16 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lobo1978 píše:Zdravím, je nějaké riziko při očistě jater, když jsem prodělal v loňském srpnu odstranění slepého střeva? Mám za sebou očistu jater 12x, ale po té operaci se jí chystám dělat poprvé. Děkuji. Ne, tam není důvod se obávat nějakých komplikací, uvedená operace na žlučové cesty nemá žádný v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř úno 10, 2021 11:14 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, už niekoľko týždňov používam Candiol od Hádeka (neobsahuje to klinčekový olej) nakoľko mi dve fľaštičky za lacno odpredala sestra, pretože neznesie tú chuť. Premieľam si to v ústach 10 minút vždy pred spaním. Nulový efekt na to ďasno. Tak skúsim klinček - 2x denne jeden ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř úno 10, 2021 11:08 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

minko79 píše: vybral som si synovca 11 rokov, snáď to bude ok, uvidím ako to dopadne Tak pak dejte vědět inspirace v tomto tématu není nikdy dost.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EFT terapie

Předmět příspěvku: EFT terapie
Napsal: stř úno 10, 2021 11:01 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 160650

Xrazovy_nick píše:Pretože už ani na YouTube o tom v slovenčine ani v češtine prakticky nič nevychádza posledné dlhé mesiace. Kopu videjok na tú tému má češka Sindy Katayama, ale ona ma absolútne nepresvedčila o funkčnosti EFT... Človek by si pomyslel, že z osoby, ktorá EFT roky vyučuje a má na tú té ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EFT terapie

Předmět příspěvku: EFT terapie
Napsal: úte úno 09, 2021 8:39 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 160650

Xrazovy_nick píše:EFT už nejak "nefičí" ? Chcem sa do toho konečne naplno pustiť, ale nemám inšpiráciu, pretože je to stále po celé roky "underground" záležitosť, pričom je to možné praktizovať aj ZADARMO .... Proč myslíte že nefrčí to usuzujete že vlákno dříme a nikdo nepřispívá nebo myslíte že o n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: úte úno 09, 2021 8:32 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Na pravej hornej strane mi už niekoľko rokov bezbolestne rastie zub múdrosti. Posledné mesiace ale ďasno v okolí tohto zuba začalo vytvárať hnis. Je to bezbolestné, no nepríjemné zároveň. Zubár mi povedal, že jediné riešenie je zub vytrhnúť. Ja v tom vidím ale len jeho "túž ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ušima : svědí? bolest? záněty? opakovaná otitida?

Napsal: úte úno 09, 2021 8:24 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7294

stevenson píše:Ahoj, Má někdo stejné problémy jako já? chronické / mnoho let? : -Uši chronické problémy (+ někdy nyní také: patro a hrdlo): svědí? bolest? záněty? opakovaná otitida? Příznaky: Svědění (a / nebo bolest, záněty), které se objevuje při krizích, několikrát denně! Zvýšení / šíření příznak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Aspergerův syndrom, vztek, podrážděnost

Napsal: úte úno 09, 2021 7:49 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 11629

Ondrej93 píše:Dobrý den pane Zajíčku, prosím vás o radu. Jsem opravdu smutný ze své situace. Je mě 27 a od svých 19ti let užívám psychiatrické léky. Chtěl bych je vysadit, protože mě otupují a snižují mě sebevědomí. Nevím, ale jak to udělat. Pokaždé, když si snížím dávky, tak začnu být podráždění, n ...
Stránka 122 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem