Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 133 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pon led 04, 2021 11:32 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

neo_beck píše:Moc se omlouvám jsem tu nový původně jsem vás chtěl označit ale označil jsem sebe jsem tu nový a ještě se s forem sžívám .Nechtěl jsem vás naštvat. To by jste se musel docela dost snažit aby jste mě naštval, já zase tak rychle nestartuji do útoku, ale zajímalo mě proč ten příspěvek vkl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: pon led 04, 2021 9:31 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

kingos1 píše:Ahoj, chci se prosim zeptat. Zacal jsem provadet urinove klystyry. Budu mit za sebou prvni tyden. Jedu to tak, ze prvni tyden kazdy den, druhy tyden obden, pak kazdy treti den. Mnozstvi 500ml prevarene vody + 200ml urina. Klystyr davam nalacno (predtim nic nejim, jen piju vodu), tedy po ...

Napsal: pon led 04, 2021 9:28 pm 

neo_beck píše:Studie ukazují že dieta dárce nerozhoduje: Role stravy v FMT není stanovena. Několik studií ukázalo, že úspěch FMT závisí na změně metabolismu žlučových kyselin [1], a to je do značné míry v souladu s mými vlastními zkušenostmi. Nezaznamenal jsem zásadní dopad dárcovské stravy, kromě p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: pon led 04, 2021 1:52 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

Droffar píše:Dobrý den, několik měsíců mám horší spaní. Často se probouzím třeba ve 4 hodiny a nemůžu usnout do rána, či mám lehké spaní = nekvalitní. Honí se mi v hlavě blbosti. To vlastně celý den. Cejtím se psychicky hůře. Někdy mě brni jazyk. Cca před 6 měsíci jsem měl problémy se střevy, proto ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 04, 2021 10:42 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Tony210 píše:Dobrý den zkoušel tady někdo olejový klystýr třeba s litrem oleje. co to udělá? Předpokládám že asi ne vzhledem k ceně, nicméně předpokládám že je skoro jedno zda dáte dvě deci nebo litr to stejně potáhne sliznici střeva olejem prakticky všude zvláště když ten olej v sobě udržíte třeba ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: ned led 03, 2021 7:26 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Patrik1989 píše:dobrý den pán Jarda prosím vás nevíte o kvalitním dobře vstřebatelným zinku uvažuji o tom https://www.terrapotheka.cz/OysterMax-e ... li-d79.htm ale 4 kapsle ustřic zinku mají 35% denníí dávky a když kouknu na nějaký levné z lekarny tak za 150 kc se dá pořidit v jedné tabletě 150% de ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Aromaterapia

Předmět příspěvku: Aromaterapia
Napsal: ned led 03, 2021 10:25 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 26898

Alopat píše:Jednorazovynick, jaké máš zkušenosti s těmito certifikáty https://encyklopedie.biooo.cz/certifikaty/? , mají tebou zmiňované tuzemské značky éterických olejů na sobě logo přírodní kosmetiky a je u nich k dispozici rozbor dokládající přírodní původ? https://encyklopedie.biooo.cz/certifika ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: ned led 03, 2021 10:13 am 

Zobrazení: 114818

neti píše:Mea culpa, preklep... Mal som na mysli 1-1,5 g. Podobnú reakciu mám so surovou cibuľou (nádcha, kýchanie, zvýšené potenie), čo má zrejme súvis s histamínom. A je to bežná reakcia u ľudí. Ale nikde som nenašiel informáciu, že by niekto mal "nežiadúce" účinky pri užívaní tyrosínu. Ok, to je ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: sob led 02, 2021 10:52 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Abstinující Bojovník píše:Děkuju moc za odpověď.Jen se chci ještě zeptat k tomu ovoci.Bude podle vás stačit ty zbytky kyselin z ovoce probublat zasaditou vodou ph cca. 8,5??A při večerním čištění a probublavani by bylo vhodné také používat živou vodu??Ne mrtvou na ,,umrtveni" případných patogenu, ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob led 02, 2021 10:49 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

neti píše:Ďak., to je v podstate dobrá správa... Chcem sa ešte opýtať (banálnu) otázku, ktorá tu určite bola viac krát diskutovaná. Kupujem zásadne p.a. kvalitu suplementov, lenže tá je drahšia. Lenže niekde som sa stretol s potravinárskou kvalitou (fichema ap.) a podľa názvu by logicky mala byť vho ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: sob led 02, 2021 9:16 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Abstinující Bojovník píše:Zdravím a předem se omlouvám, pokud už se to tu někde probíralo a já daný příspěvek jen nenašel.Můj dotaz se týká jednak čištění zubů a sladkého jídla a také i základu -počet čištění za den a prostředek k čištění.Sladkým jídlem v mém případě myslím hlavně ovoce.Různí se náz ...

Napsal: sob led 02, 2021 9:00 pm 

neo_beck píše:Máte pravdu , ještě se chci zeptat jak je to s tou bezlepkovou dietou dárce ?Jaký je tam důvod ?Protože mě překvapilo že žádné zahraniční zdroje toto kritérium vůbec neuvádí . Mnoho lidí má lehkou intoleranci na lepek a ani o ní neví tedy je určitě vhodné se takovému zbytečnému problém ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: sob led 02, 2021 12:32 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 277442

borda2 píše:Dobrý den. Je možné, že by panel Red glass použitý v infrasauně poškozoval oči? viz. https://www.hightechhealth.com/2018/05/ ... a-dangers/ Děkuji za názory. To je velký otazník protože zářiče se stejnou vlnovou délkou se aplikují v zemědělských chovech a svítí přímo a z malé vzdálenosti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: sob led 02, 2021 10:18 am 

Zobrazení: 114818

neti píše:Užívam tyrosín, ale pri väčšej dávke (1-1,5 mg) mám alergickú reakciu (kýchanie, smrkanie, potenie). Má niekto podobnú skúsenosť? Tyrosin se bere normálně v dávkách zhruba tisíckrát vyšších tedy nedovedu odpovědět proč se vám to děje při tak malé dávce.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bor-Bór

Předmět příspěvku: Bor-Bór
Napsal: sob led 02, 2021 10:05 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 123221

neti píše:Prešiel som si príspevky na fóre a všimol som si, že najčastejšie sa užíva borax. Prečo nie kys. boritá? Má s ňou niekto skúsenosti? Našiel som informáciu, že rozpustnosť v 100 ml vody je pri 20oC 4,7 g a pri 25oC 5,7 g. Potrebujem si nariediť 5 g na 44 ml dest. vody (11,3g na 100 ml), čo ...
Stránka 133 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem