Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 140 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: čtv lis 19, 2020 8:24 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Mojzo píše:Děkuji za odpovědi. Někdy si dám namletou sušenou přesličku kvůli křemíku a měď mám doufám z krůtích jater a paštik. Sranda taky je, že se mi zuby začínají rozjíždět (dříve jsem měl rovnátka), normálně tam pozoruji mnohem větší mezery. Jelikož nic jiného, než ten K2 neberu a vše dělám zhr ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hlboké dýchanie v pokoji = ZDRAVIU ŠKODLIVÉ ?

Napsal: čtv lis 19, 2020 3:11 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 27842

Moonika píše:obnovila som a doplnila k tomu info v topicu o koronavire Výborně, důležitých a potřebných informací není nikdy dost a je lepší když jsou na více místech fóra aby si je mohlo snadněji dohledat více lidí.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikační vanička

Předmět příspěvku: Detoxikační vanička
Napsal: stř lis 18, 2020 8:51 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 53426

vladdo píše:Chcem sa opytat , elektrolyzou tato vanicka odstrani tazke kovy s tela? Robi to aj Godzilla alebo beckov generator? diky Tak to netuším, ale patrně podporou očistného a regeneračního potenciálu buněk by to tak fungovat asi i mohlo.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: stř lis 18, 2020 8:49 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

tomas.jandacek píše:Dobrý den. Dost jsem koukal na články na internetu a vypadá to, že mám zvětšenou prostatu. Mám prakticky všechny příznaky o kterých se většinou píše. Zajímalo by mě jestli je možné to léčit doma? Jsem takový, že to vždy radši zkusím, než zajdu někam na vyšetření.. je to dost i z ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hlboké dýchanie v pokoji = ZDRAVIU ŠKODLIVÉ ?

Napsal: stř lis 18, 2020 8:40 pm 

Moonika píše:Jardo pisala som o tom viac x v téme o covide a zdieľala video bo karlickeho kde popisuje svoje skúsenosti. Ale tu je to zhrnuté: https://www.researchgate.net/publicatio ... SARS-CoV-2 Toto je dobré a odpovídá to dávkování které se doporučuje u více druhů problémů včetně rakovin.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: stř lis 18, 2020 6:49 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

mark_robl25 píše:Vážený, Mícháte jablka a hrušky. Pokud se chcete bavit o politice o tajných spolcích a nesmyslech , vládních nařízeních, které Vám akorát ubírají energii pište na aeronet, zvědavce, hádejte se na seznamu a dalších serverech, kde možná najdete uspokojení. Vaše energie a mysl se tím j ...

Napsal: stř lis 18, 2020 10:45 am 

Moonika píše:Mam beurer PO30. Kupila som najma aby som vedela ci ide do tuheho ak by sme mali covid alebo chripku a pod. Inak Bo Karlicki pisal ze u 4 covidpacientov s dychacimi problemami a nizsou saturaciou po nasadeni lyzinu uz na druhy den sa saturacia zvysila. Inak nam to s manzelom meria momen ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: úte lis 17, 2020 9:43 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Zajímalo by mě, když si vezmu prášek na alergii, který snižuje histamin a ten prášek mě uklidní nebo uspí, jestli to znamená, že jsem podmetylovaná? Děkuji Podle všeho ano, zde je celkem slušně vysvětleno jako to celé funguje a co vše se tím ovlivní. https://www.psychologytoday.c ...

Napsal: úte lis 17, 2020 8:26 pm 

Xrazovy_nick píše:No pretože normálne hodnoty SpO2 sa pohybujú medzi 95 a 100%... Prečo ako 54 ročná žena, ktorá sa málo hýbe, omega3 jej telo ani nevidelo (žiadne sardinky, žiadne rastliné zdroje...masla konzumuje málo, a aj to zlej kvality), výživa oničom - z každého rožku trošku - ale veľmi málo. ...

Napsal: pon lis 16, 2020 9:31 pm 

Xrazovy_nick píše:Práve mi kuriér doniesol oximeter. Vyskúšal som, a moja hodnota %SpO2 je 99% ... z toho vyplýva čo ? Že mám špičkovo zásobené bunky kyslíkom, alebo to nič také znamenať nemusí ? edit : Veľmi zaujímavé.... Sedím si pri PC, skoro nedýcham, a SpO2 mám 99%......... Nebude to z náhodou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: ned lis 15, 2020 3:44 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

kate.gru píše:Kdysi dávno jsem se o měď hodně zajímala kvůli padání vlasů (byla jsem v té době už skoro holohlavá), ale vyplynulo toho, že měď musí být dokonale vyvážená se zinkem a ten zase a dalšími a a dalšími prvky a ve výsledku jsem pochopila, že sladit všechny kombinace prvků a vitamínů k doko ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Temperamentní TANTRICKÍ muži - môžu vôbec existovať ?

Napsal: ned lis 15, 2020 3:38 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 10709

Xrazovy_nick píše:Veď to "vyhovieť akejkoľvek žene", ale s tým, že ona bude v pohode, uvoľnená, takmer "v stave sexuálnej meditácie" pretože nebude musieť NIČ kontrolovať a zadržiavať, ale JA budem dávať celý čas pozor, aby som dennou/obdennou nezmyselnou trtkačkou (proti nežnému styku nemám NIČ) ne ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Temperamentní TANTRICKÍ muži - môžu vôbec existovať ?

Napsal: ned lis 15, 2020 9:12 am 

Xrazovy_nick píše:Neobmedzene dlhé sexuálne hrátky s množstvom žien.......... A ČO Z TOHO MAL ????? Pán Jarda, viete si predstaviť ženu ktorá vlastní harém, trtkajú ju muži na dennej báze, ale aby nedosiahla orgazmus častejšie ako možno 1 až zhruba 2x mesačne (keby mal častý ženský orgazmus a ejakul ...

Napsal: sob lis 14, 2020 10:08 am 

Xrazovy_nick píše:TANTRICI/JOGÍNI/TAOISTI, čiže vy, ktorí tak isto ako ja nepotrebujete orgazmovať, resp. vám to stačí možno raz mesačne... Odpovedzte mi prosím na otázku....... AKO RIEŠITE ak vaša partnerka chce "poriadne vytrtkať" ? "Poriadne vytrtkanie" totiž vždy musí skončiť ejakuláciou muža... ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob lis 14, 2020 9:29 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Moonika píše:ten lyzin ktorý som tu spomínala ten aj riedi krv. Covid je vaskularne ochorenie, na to dával Bo Karlicki dôraz (a tvrdí to kopa kvalitných zdrojov)a preto radil s lyzinom vždy aj veľa tekutin. A tiež aj odporúčal v časovom odstupe od lyzínu podať aj acylp.malu davku Tak možností ředěni ...
Stránka 140 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem