Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 141 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát lis 13, 2020 6:59 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Xrazovy_nick píše:Krv spickovo riedi uzemnovanie....Pomocou volnych elektronov. Zatvrdnutu zrazeninu asi neporiesi, ale hutu krv poriesi spickovo.... http://Www.uzemnise.cz (pan Jarda vie, ze nerobim reklamu). Sam uz vlastnim 3x naramok, 3x podlozku a 1x ponozky.....pre pripad, zeby to nastupilo NWO ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: pát lis 13, 2020 6:48 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Mojzo píše:Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat na citrát měďnatý. Je bezpečné s ním doplňovat měď? Chtěl bych dávat 1mg mědi, 100mcg selen methionin a 15mg bisglycinátu zinečnatého. To všechno se snídaní. Dřív jsem doplňoval Cu navázanou na niacin a bylo to dobré, ten přípravek ale už nemám, tak jsem si ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: pát lis 13, 2020 6:42 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

vladdo píše:chcem sa opytat kde by sa dal kupit bentonit? Vacsinou my naslo bud pre vinarov alebo kozmeticky (nie na vnutorne pouzitie) Mal by to byt calcium bentonit? Vdaka Bentonit je prostě hlína tedy je s otazníkem zda ji při dnešních nesmyslných hygienických předpisech je někdo schopen deklarov ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pát lis 13, 2020 12:21 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Martin_mo píše:Nevím jak MMS vyřeší krevní sraženiny a následné úmrtí na mozkovou příhodu, nebo infarkt? Sám mám ve svém okolí 2 případy naprosto zdravých lidí, co po krátké době takto zemřeli a s pozitivitou na COVID, náhle , bez varování a hlavně bez příznaků. MMS sraženiny opravdu nevyřeší ale ac ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon lis 09, 2020 1:54 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

brandebura píše:Řeší osmoza mikroorganismy je schopná je z vody odstranit nebo pouze demineralizuje? díky Odstraní vše včetně virů a dokonce i hormony.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: pát lis 06, 2020 6:15 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Xion píše:To ste sa asi pomylil, jedna kvapka 1% Lugolu obsahuje cca 1,2 mg jodu a oficialne doporucena denna davka je od 150 do 220 mcg (v roznych statoch sa to moze lisit). To znamena, ze je to max 10 nasobna davka, nie 1000 nasobna. No to máte pravdu, zřejmě jsem měl zrovna nějaký zkrat na mozkov ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: pát lis 06, 2020 8:23 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Peterveter píše:takze ked mam 1% lugolov roztok tak plati stale ten isty postup ? začat 1 kvapkou do vody a pomaly zvysovat ? Ano, tam není důvod nic měnit, ale počítejte s tím že jedna kapka je cca 1000 denních doporučovaných dávek jódu. Jde tedy o opravdu masivní dodávání a je třeba určitě postupo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř lis 04, 2020 8:44 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

brandebura píše:Tak mě byla doporučena do bytu tato osmoza https://www.filtracevody.cz/system-reve ... fro-5.html. Je to ok nebo je to zbytečné a mohla bych mít tu levnější? Zapojení zvládne hravě instalatér? děkuji Tak je otázkou jaké máte podmínky tedy kvalitu vody před filtrací a požadavky na uži ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: stř lis 04, 2020 8:25 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat, zdali je normální, že po vitaminu D3 (cca 4000IU denně z doplňku) a K2 (max 200mcg z doplňku) mám pocit, že se mi kývou zuby a bolí dásně? Dávám denně i cca 400mg hořčíku (malát a bisglycinát), jím také hodně kvalitního másla nebo ghí, protože mi chutná a také sardin ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Paleomedicina

Předmět příspěvku: Paleomedicina
Napsal: pon lis 02, 2020 9:47 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 55619

Kormidelnik píše:Dakujem vam pan Zajicek dneska zomna vyliezol skoro 3cm kamen a nejake do dvoch a vela mensich ale boli make cholesterolove, budem ich rozpustat citronovou stavou a citratom horecnatym, dakujem vam za vase rady prajem vam pekne casy aj vasej rodine nemusim ist pod noze este uvidim C ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Návrat k masu a živočišným výrobkům

Napsal: ned lis 01, 2020 10:03 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 192113

vladdo píše:Myslite ze je pravda co tu pisu o kuracom a vajciach? http://m.zasaditastrava.webnode.sk/alka ... tny-styl-/ Resp.jedna sa aj o domace vajcia? kuracie maso - kurence nemaju mocovy system, moc ostava v mase (preto je take stavnate) vajicka - 1 vajicko ma 38 000 000 patologickych organizmo ...

Napsal: ned lis 01, 2020 9:54 pm 

Kormidelnik píše:Presne tak hovorite pravdu za mesiac to nie je mozne a doktorka na sone bola toho nazoru ze to je dlhsie obdobie urcite suhlasim, dlhorocny mesozravec mi povedal ze ta to strava ich len viac pokusala vytlacat vonka a upozornovat na ne on mi tvrdi ze tie kamene su sposobene najme tym ...

Napsal: ned lis 01, 2020 2:55 pm 

Kormidelnik píše:Mne loj velmi chuti keby som nemal reakciu na bravcove tak jem len bocik, chuti aj pecen kludne by som ju denne zjedol aj pol kg merkujem sa len koli zelezu a vela acka a najme koli aj kyseline mocovej, nemat tie zlcnikove kamene pokracujem vtom dalej, pisal som si spanom Co je na n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned lis 01, 2020 11:00 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:zaujala ma vasa diskusia na temu pH, ako si pH dokazem sam overit ? ako vlastne dosiahnut "idealne" pH ? staci uzivat kvalitne probiotika, oreg. olej, kokos. olej ci grep. kvapky aby sa pH organizmu znormalizovalo ? Vše na co se ptáte se zde dříve opakovaně probíralo tedy si vlákna proj ...

Napsal: ned lis 01, 2020 10:55 am 

Loser píše:Mě právě překvapilo že mají takové výsledky, třeba Dr. Axe ve své knize Keto Dieta doporučuje hodně Low Carb zeleniny aby se tělo alkalizovalo, sám píše že vyléčil svou maminku z raka kombinací keto a zeleninovych šťáv. Tak naopak PKD nějaký pH asi neřeší. Paní Komorasovou taky sleduju, a ...
Stránka 141 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem