Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 143 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: úte říj 27, 2020 1:58 pm 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

vladdo píše:Takze ani prevarenie resp. naparenie zeleniny plesen nemusi odstranit, kedze tam je "len" 100 stupnov?Karfiol alebo brokolicu vzdy naparim v tlakovom hrnci aj ked tam uz vidim jemne naznaky pliesne. Takze asi je to chyba. To je špatně pochopeno, plíseň tak zničíte ta předpokládám var nev ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte říj 27, 2020 1:57 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

VitekH píše:technická - nerezový nádoby všechny zanechávej onen kovovej dojem, nebo některé ne? Všim jsem si, že termoska, co jsem koupil to dělá.. Tak na to nedovedu odpovědět, ale nerezů je velké množství druhů které se poměrně zásadně liší složením tedy je možné že některý funguje správně.

Napsal: ned říj 25, 2020 9:01 pm 

VitekH píše:Ještě mě napadá, jak jsem viděl, že se nemají používat plastové láhve, či 3x po sobě pořádně v tom nechat reverzku, tak já jsem doteď používal filtr, který čistil vodu buď od nejhrubších nečistot, a teď mám pár měsíců filtr, který odstraňuje snad vše kromě minerálů - a používám, právě ja ...

Napsal: ned říj 25, 2020 5:17 pm 

VitekH píše:A můžu vědět potenciální změny na chuti, či jak to poznám? nebo to mám zkoumat raději vědecky, přes nějaké měření minerálů, kolik to má bez použití RO, kolik s RO a po čase to ověřovat? Vlastně v návodu je pro předfiltry 3-6 měsíců, pro membránu 1-5 let, tak to jsou v podstatě fakt širok ...

Napsal: ned říj 25, 2020 4:08 pm 

VitekH píše:Ještě technická - když ta reverzní osmoza má trochu zvláštní chuť, byť jsem jí proplachoval asi 40 minut po spuštění, oproti 30 uvedeným v manuálu.. četl jsem, že se tedy má proplachovat déle.. otázka k tomu ještě plynoucí, ten ventil na odtok nepoužitelné vody má být otevřený, nebo zavř ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Zapper

Předmět příspěvku: Zapper
Napsal: ned říj 25, 2020 9:14 am 

Odpovědi: 116
Zobrazení: 276255

rokony píše:Nějakou dobu se už zajímám o "Rife technologii", na které frekvenční léčba stojí, takže bych se rád podělil o své zkušenosti. Napřed se ale musím zmínit o tom, že úspěch, či neúspěch terapie, záleží velmi na tom, jakým způsobem frekvence vytváříme a jakým do těla dopravujeme. V první řad ...

Napsal: ned říj 25, 2020 9:04 am 

VitekH píše:Můžu poprosit o Váš znalecký posudek? Aktuálně jsem asi dospěl ke stavu, že nebudu jíst teplé jídlo (topim si tak, aby mi bylo příjemně a nemám v podstatě důvod vařit, když jídlo uvařim a nechám ho vychladnout, abych ho dokázal jíst - v nějakém řekněme teplém či vlaženém stavu v podstatě ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned říj 25, 2020 8:51 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Vypadá to, že kouření v hospodách zakázali kvůli umožnění přenosu SARS-CoV2, aby je pak mohli jako nebezpečné provozovny z hlediska šíření respiračních onemocnění spolu s jejich majiteli definitivně zlikvidovat. Nejdříve vytvoří problém a pak nabídnou drastické řešení. Přitom by stačilo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cholesterol

Předmět příspěvku: Cholesterol
Napsal: pát říj 23, 2020 9:23 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 203352

bodhisutfa píše:Dobrý den. Byl sem na krevních testech a vyšla mi zvýšená hladina cholesterolu. Hranice je 5, mám 6.4. Hdl cholesterol je v norme. 1.35. LDL je zvyšený na 4.7 zatimco hranice je 3. Mam dvě otázky: 1) má cenu to vůbec řešit, 2) pokud ano a je to problem, tak jak? Díky. To zvýšení je m ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv říj 22, 2020 7:10 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:Nevím jakou výbavu by bylo potřeba pro 800x zvětšení a ověření této informace, ale možná by stálo za to si jí sehnat... Že jsou ty PCR testy pěkné svinstvo z mnoha důvodů je myslím jasné. Jestli je to až takhle drsné. No asi bych se už ani nedivil, také jsem na tenhle typ informací už ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pšenice a intolerance

Předmět příspěvku: Pšenice a intolerance
Napsal: stř říj 21, 2020 7:50 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 13249

VitekH píše:Nenašel jsem dané téma přes hledání, sice se divim, ale budiž, kdyžtak přesuňte prosím.. Jelikož jsem si uvědomil, že trpim intolerancí na lepek (alergií ne, jedl jsem pečivo od dětství s určitym "špatnym trávenim", tj. jsem pak takovej jako plnej a pociťuji vnitřní sucho - takovou jako ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř říj 21, 2020 7:42 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

JanV píše:Zdravím všechny, měl bych otázku, pokud někdo víte, budu rád. Když si koupím stavu z obchodu-treba rajcatovou, jsou v ní zachované bioflavonoidy? Vím že vitamíny ne, ale u biofl. si nejsem jistý. Hodně bude záležet na způsobu zpracování a pokud aplikují vysokou teplotu bude celkem citelné ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 21, 2020 7:18 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Menma21 píše:vdaka za odpoveď, ten laktát horčiku vypadá dobre, zinok mam bohužial a nechcem aby mi tu splesnivel.. testy neviem či robia, to sa na to pozriem, v blizkej buducnosti chcem zajst znovu spravit med a cruroplasmín, ak sa bude dat spravím aj ten horčík, ale prakticky viem že bud ho mam ne ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř říj 21, 2020 1:19 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Menma21 píše:Dotaz bol smerovaný na to že či, klystír o čistej pravarenej vode, nemože uškodiť tým že zvýši pH čreva, kedže voda v tomto pripade pôsobí ako Zasada a hurbe črevo ma mat mierne kysle prostredie. Nemože sa v tom prípade v čreve premnožiť viac zlých bakterií ked maju vhodnejšie pH ? Mimo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: stř říj 21, 2020 1:13 pm 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

Tamariška píše:Páter Ferda uvádzal, že pleseň na potravinách sa ničí pečením. Tak jistě vysoká teplota zničí vše živé, nicméně toxiny které plesnivá potravina již obsahuje nezničí ani ta vysoká teplota.
Stránka 143 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem