Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 150 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: sob srp 29, 2020 7:40 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

romaneta píše:urcite to vyzkousim. ale dost me vydesilo, ze bych uz treba nemohla jist syrovou zeleninu a ovoce Existují i bezvláknité druhy zeleniny a ovoce, respektive nízko vlákninové a čerstvé šťávy také vlákninu neobsahují v závadné míře. Uvidíte co ukáže čas a zkušenosti.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Datle

Předmět příspěvku: Datle
Napsal: sob srp 29, 2020 6:31 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 44056

VitekH píše:Jasně. Ty breberky jsem nenafotil, tedy přidávám fotku. Nevím kdo by z toho fleku na prstu byl schopen poznat o co jde já tedy rozhodně ne, ten brouk by musel mít velikost toho prstu a muselo by jít o ostrou fotku pak se dá asi určit co je to zač, ale já rozhodně nejsem entomolog a v bro ...

Napsal: sob srp 29, 2020 6:27 pm 

romaneta píše:to znamena, ze mam nevratne poskozene traveni? Nevím jak jste na to přišla, nic takového jsem vám nepsal, ale konkrétní strava zajišťuje dostatek materiálu pro množení konkrétních kmenů bakterií v trávicím traktu tedy pokud si své šmejdy budete dobře krmit oni vám budou z vděčnosti dob ...

Napsal: sob srp 29, 2020 5:17 pm 

romaneta píše:popravde si moc nedokazu predstavit drzet takovou stravu trvale. mam rada zeleninove salaty a ovoce, doted toto predstavovalo vetsi cast meho stravovani Tak vyzkoušet ji můžete a dlouhodobě ji držet nemusíte pokud vám začne fungovat trávení normálně. Ovšem většinou se po návratu k půvo ...

Napsal: sob srp 29, 2020 12:00 pm 

romaneta píše:dekuju. a jak dlouho drzet tu dietu? a jak dlouho brat ty enzymy? tablety se berou naraz? Tak jde o to to vyzkoušet, já nevím zda vám takový postup sedne. Jinak jde pochopitelně takovou stravu držet víceméně trvale a u těch enzymů jde o denní dávku která se většinou dělí do třech dílčí ...

Napsal: sob srp 29, 2020 10:37 am 

romaneta píše:dobry den, pane zajicku, pokracuju podle vasich doporuceni. stolice se upravila do te miry, ze je aspon pravidelna, rano a vecer, klystyr uz udrzim bez problemu, plyny obcas a v male mire. ale je stale problem s nestravenymi zbytky. ph moce mam neustale hodne nizke. divala jsem se na t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: VRAJ (!)MÄKKA(!) VODA SKRACUJE ZIVOT A ZANASA CIEVY !!??

Napsal: sob srp 29, 2020 10:25 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 27090

Alopat píše:S vápníkem bych souhlasil, toho je přebytek už z mléčných výrobků, ale za křemík ve vodě se platí dlouhé peníze. Při jeho nedostatku si příbuzná z města nad řekou stěžuje na třepení vlasů a její otec již má operovanou srdeční chorobu (bypass) - upřednostňovali víno před pivem a oškliví s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: VRAJ (!)MÄKKA(!) VODA SKRACUJE ZIVOT A ZANASA CIEVY !!??

Napsal: sob srp 29, 2020 8:11 am 

Alopat píše:V tom případě, kde berou křemík? Vodní kámen je sice svinstvo, ale alespoň nemám jako má příbuzná z města nad řekou chuť na křemičitý písek a dřevěný popel. Nevěřím tomu, že se stav minerálů v těle, v tomto případě změřitelný rozdíl mezi vypitým a vyčůraným, neodrazí na dlouhodobém zdrav ...

Napsal: pát srp 28, 2020 9:31 pm 

Alopat píše:Choroby až po zcela očividné rejdění breberek u raka a zápalů plic starších osob, s přispěním očkování a zoonóz domestikovaných zvířat, jsou způsobené nedostatkem vitamínů a minerálů, případně jejich špatnou skladbou a nevhodnými poměry, pitná voda samozřejmě není oproti potravinám výjim ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Datle

Předmět příspěvku: Datle
Napsal: čtv srp 27, 2020 6:02 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 44056

VitekH píše:Zdravim, narazil jsem na datlích an takové černé tečičky, nevíte co to může mít? Ba co více, v jednom z balení jsem narazil i na nějaký mušky ,takže tušim vrátit prodejci a nechat si vyměnit. Nebo to stačí opláchnout? (je jich tam pár, ale tušim, že stejně je to nakažený celý) Trochu nev ...

Napsal: čtv srp 27, 2020 5:58 pm 

Alopat píše:Od oka je právěže k plné spokojenosti pacienta aplikuje veterinář či léčitel se znalostí parazitologie, ale jakmile se bílý plášť chytne laboratorního výsledku množení na Petriho misce s vcelku běžnou kontaminací vzorku při odběru, neznalostí interakcí uvnitř mikrosvěta lidského těla pod ...

Napsal: stř srp 26, 2020 6:41 am 

Alopat píše:Souhlasím, ale toto je doména likvidačních baktericidních antibiotik, které vymlátí i kmeny, jež drží kvasinku momentálně na uzdě a tudíž člověka při životě, přičemž týden, měsíc či rok se bez následků dají brát pouze bakteriostatická ATB neprospívající breberkám a jejich symbiontům. Vzh ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte srp 25, 2020 9:07 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Alopat píše:U těch šumivých tablet citrátu hořčíku + béček, které se ve vodě rozpustí beze zbytku, zůstává na dně sklenice smytelný šedivý povlak. Bůhví, co to udělá v těle bez dostatku HCl. Tableta většinou nejde vyrobit bez pojiva a kluziva tedy je tam patrně stearan hořčíku a něco jako pojivo tře ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte srp 25, 2020 8:48 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

nonbinary píše:Dobrý den pane Zajíčku i všichni ostatní. Ráda bych s vámi konzultovala svůj problém a budu ráda za reakce, pokud jste se s něčím podobným setkali. Dělala jsem si trojčátko - nejprve s lugolovým roztokem a nic moc se nestalo. Podruhé jsem místo lugolu použila tinkturu ořešáku (slyšela ...

Napsal: úte srp 25, 2020 5:54 pm 

Alopat píše:Podobně jako bakteriostatická antibiotika, která bakteriální kmeny pouze potlačují, aniž by člověka ve střevech odrovnala. Tak zde je podstatný rozdíl v tom že ATB vymete vše a jako bonus namnoží kvasinky a plísně a emdiaron jenom něco, dokonce i kvasinky a plísně i když to spektrum zábě ...
Stránka 150 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem