Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:35 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 157 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: čtv čec 23, 2020 9:01 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Pontiac07 píše:Mozna jen neumim hledat, ale o teto rozsirene nemoci jsem nenasel samostatne vlakno. Rad bych velmi poprosil pana Jardy, nebo jine veci znale cleny tohoto fora, o info, zda na tuto nemoc existuje ucinny zpusob lecby? Daji se langerhansovy ostruvky primet znovu k normalni produkci inzu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv čec 23, 2020 8:29 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

indiga píše:Prosím o radu , dala som si spraviť test kortizolu zo slín ako samoplatca na Slovensku ale laboratorium mi odpísalo že namá nikoho kto by tieto hodnoty interpretoval a vyjadril sa k nim, tak mám iba výsledky a neviem čo znamenajú.Keď som endokrinologičke povedala či mi nechá spraviť kort ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: čtv čec 23, 2020 8:12 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

bodhisutfa píše:V úvodu ten chlapec píše, že má asi vysokou hladinu estrogenu. Následně mu bylo raděno, že hormonální záleźitosti se dají srovnat pomocí jódu. Jak?? A mimo to - vážně může estrogenní dominance způsobit konzumace kuřecího? Srovnáním jódu do normálních hladin dle vyšetření z laboratoře ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: čtv čec 23, 2020 8:09 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

bodhisutfa píše:Dobrý den. Téma prostata mě zajímá. Co ze stravy a životních návyků ji likviduje nejvíc? Může ji zhoršovat i častá masturbace? Další věc je ta, že po požití kofeinového nápoje, např. Coly ligt, musím několikrát močit. Může to mít souvislost se stavem prostaty? Díky. Vadí jakýkoliv út ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pěstování ovoce, zeleniny, bylinek atd...

Napsal: čtv čec 23, 2020 11:49 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 27630

Igi píše:Děkuji vám oběma za odpověďi. A co si myslíte o těch vitamínech a dalších nutrientech? Myslíte, že když rostliny nejsou na přímém slunci a skleník vyfiltruje určitou část spektra, že nedojde k žádnému omezení případně malého omezení produkce vitamínů/jiných nutrientů? Vím, že se říká, že tř ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čec 23, 2020 11:43 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Dobrý deň, prosím vás, chcel by som sa ujistiť, že pridaním HCL do žalúdka v prípade, že sa sama netvorí, ešte viac neprekyslujem telo, ale zbavujem sa odpadových kyselín a teda zvyšujem PH tela. Ďakujem za odpoveď HCl tělo nepřekyseluje ta naopak vytváří v těle zásadité prostředí myšle ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 23, 2020 11:40 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lila píše:Prosím Vás, kolik je to u toho citrátu hořčíku dlouhodobě? Když ho bereme se synem oba, máme ho od Vás 500g a dáváme denně max.do 1g, citrát zinku už nebereme.Nevadí, když tu dávku dobereme, pak začnem zase s tím laktátem a objednám zinek v chelátové vazbě a budeme brát max 1 tbl.denně 15m ...

Napsal: stř čec 22, 2020 10:04 pm 

Lila píše:Děkuji moc. Ten hořčik mám od Vás, nejprve jsme brali laktát a teď bereme ten citrát až dobereme, máme ještě laktát vše je po 500 g.Nevadi, že to takhle střídáme. Já jsem jej začala brát hlavně kvůli neklidu a úzkosti, který z těch hořčíku je na to "lepší". Ty hořčiky můžeme brát, tak jak ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: stř čec 22, 2020 9:55 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

nads píše:Plánuji, že pokud mi nevyjde krkací test (nekrknu do 4, 5min), tak bych zakoupil Betain HCl Má to smysl? Který bych měl koupit? 650mg https://biohackplanet.cz/24-doctors-bes ... epsin.html 650mg https://www.brainmarket.cz/traveni-a-pr ... 90-kapsli/ 250mg (musel bych více tablet) https://w ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pěstování ovoce, zeleniny, bylinek atd...

Napsal: stř čec 22, 2020 9:50 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 27630

Igi píše:Mám zahrádku v zahrádkářské kolonii a rád bych prodloužil dobu po kterou budeme jíst vlastní zeleninu tím, že tam koupím skleník. Má výběr polykarbonátového skleníku nějaký negativní vliv na zdraví? A jaký? Uvolňuje se z něj něco? Nebo jen při stavbě při řezání a manipulaci může? Jak se chr ...

Napsal: stř čec 22, 2020 6:48 am 

Lila píše:Děkuji za odpověď. Ten hořčík mi dělá dobře i synovi na psychiku a snižuje kyselost, tak bych ho nechala jen na max. 1 rovnou malou lžičku za den + 20g Pyridoxinu. C občas i MSM. Colagen beru teprve tyden 1x pol.lžíci, jak dlouho ho mohu brát v této dávce.Děkuji Hořčík by bylo dobré udržet ...

Napsal: úte čec 21, 2020 12:56 pm 

Lila píše:Dobrý den, když jsem brala ty vitamíny B cca 3 měsíce, denně B1 50 mmg, B3 500mg, B 5 100mg, B6 20mg a kys.listovou 400 2 x týdně, Vitamin E 200 14 dní a pak měsíc pauza. Je to hodně, mám ted raděj dát pauzu. A nechat jen hořčík do průjmu, zinek 15mg, vit. C 1g, MSM 3g, 10 g colagenu a B 6 ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čec 21, 2020 12:49 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

JanV píše:Ahoj všichni. Dlouho jsem nepřidal žádný příspěvek. Asi 2 roky nazpět jsem dělal očisty jater podle Andreas Moritze a nic ze mě nevyšlo během dvou očist, jenom cca 3 mikrokaminky a získal jsem dojem, že jsem čistý. Nicméně zdravotní stav tomu neodpovídal. V listopadu loňského roku jsem ted ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte čec 21, 2020 12:42 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

kolobezka píše:Dobrý den, prosím o radu. Je vhodným dárcem stolice i těhotná mladá žena v 8. měsíci? A kojící žena? Byla by dárkyní pro svou nemocnou sestru (celiak, prodělala minulý měsíc klostridiovou kolitidu). Děkuji moc za vaše rady. Pokud jí to dobře tráví, má defekaci v pohodě a evidentně nen ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čec 20, 2020 5:51 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

brandebura píše:Četla jsem že betain ovlivňuje hladinu katabolického hormonu kortizolu následně zvýšit výkon ve sportu. Znamená to tedy že betain zvyšuje kortizol? Na to nedovedu odpovědět, nikdy jsem tuto informaci nezaznamenal, ale myslím si že přímo kortizol nezvedá.
Stránka 157 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem