Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 160 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: sob čec 11, 2020 8:54 am 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

Menma21 píše:Rozumiem teoreticky no prakticky neviem ako na to, mal by som záujem o tento konrétne - https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Panc ... psules/716 Ma 4000 USP units - kolko cca gramov tuku mi to pomôže stráviť ? Príde mi že väčšina týchto enzýmov ma nevýhodu nízku lipázu inak su fakt fajn.. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: sob čec 11, 2020 8:36 am 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

Alopat píše:Dovoluji si ocitovat něco k přínosu alkalizace, nyní je vcelku jasné, proč se před podáním chininu aplikovala jedlá soda. Virové infekce Chlorochin patrně inhibuje pH-dependentní fázi replikace různých virů včetně Flaviviridae, Coronaviridae a Retroviridae. Jedním z jeho účinků je alkali ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob čec 11, 2020 8:30 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Daryl píše:Tady italská poslankyně hovoří o tom, že Bill Gates prosazuje povinné očkování proti COVD-19:

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát čec 10, 2020 9:43 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ahojte, je mozne aplikovat "chytru houbu" aj na ine casti tela ako su nohy a nechty ? lebo po googleni som nasiel iba huby ktore sa aplikuju na nohy a nechty, ale ja mam problem skor na tvari a intimne partie. Jde aplikovat prakticky všude kde je potřeba dokonce i vnitřně protože stejně ...

Napsal: čtv čec 09, 2020 9:42 pm 

Menma21 píše:Dobre ďakujem, uvažujem že si kúpim nejaký enzým na odtestovanie tejto hypotézy.. No celkom sa strácam v tých množstvách niekde je to písane v gramoch, inde 3 ciferné a inde 5 ciferné čisla.. A čo ma odrádza je že väčšinou vidím že obsahujú dosť Proteazy a Amylázy a Lipazy skoro vôbec.. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čec 09, 2020 9:36 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Vlado09 píše:Dekuji za rady. Na ten stres aktualne medituji kazdy den + kohernetni dechova cviceni + 1.5g ashwagadnha denne. Po 3 mesicich si myslim ze to slusne funguje. I tak byste doporucil jeste navrch to CBD? Na to SIBO krom redukce te vlakniny bych vyzkousel brat pelynek + hrebicek + oreganovy ...

Napsal: stř čec 08, 2020 8:24 pm 

Menma21 píše:vďaka za odpoved, takže Horčík a kremík, čo také ešte mimo enzýmov samotných je vhodné na pankreas ? Co vím jsem vám napsal a co nevím to prostě nevím, ale ten můj výčet asi nebude kompletní.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř čec 08, 2020 8:19 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:Asi to bude záleže na obsahu halogenů jako je brom a chlor a nejhorší je z tohoto pohledu spalování slámy. Obsah chloru v biomase https://biom.cz/cz/odborne-clanky/obsah-chloru-v-biomase Biomasa – alternativní palivo z hlediska chemického složení https://biom.cz/cz/odborne-clanky/biomasa ...

Napsal: stř čec 08, 2020 7:34 am 

Menma21 píše:No to je dobre vedieť, takže podla vás je možne znovu obnoviť tvorbu pankreatických štiav alebo enzýmov ? Asi jak u koho, ale předpokládám že lze stav minimálně zásadně zlepšit doplněním živin nutných pro správné fungování..

Napsal: stř čec 08, 2020 7:31 am 

Alopat píše:Z hlediska zamezení kontaminace půdy dioxiny, které každý popel bohužel obsahuje a uhlí navíc těžké kovy, by bylo nejvhodnější dřevěné piliny nechat zetlít. Dostáváme se k technologii a hnojivu pro 21. století. Co se týče řepkového medu, tak mám odběratele, kteří s ním z důvodu neutrální ...

Napsal: úte čec 07, 2020 8:40 pm 

Menma21 píše:Zdravím, je možné vôbec dať dokopy pankreas ? Teda myslím konkrétne nedostatočnosť vylučovania pankreatických enzýmov v angličtine - "Exocrine Pancreas Insufficiency" (EPI) Márne hľadám na anglických forach atď.. ale všade tí ludia riešia len lieky ako Kreon alebo ine pankreatické dopln ...

Napsal: úte čec 07, 2020 8:32 pm 

Alopat píše:Na žádný rozbor jsem neodkazoval, neboť jsem byl líný dohledávat onu švýcarskou studii, a tak jsem vložil pouze odkaz na článek, který na to upozorňuje. Významná část v obchodě dostupné zeleniny může být pěstována pomocí hydroponie, ale ani u zahrádkářských produktů minerály nečekejte - ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: ned čec 05, 2020 9:46 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

matue píše:Mate niekto skusenost s lecithinom, ale repkovym? Resp. V porovnani so sojovym, alebo slnecnicovym ma nejake ine nevyhody? Tak to bohužel nemám s tímto druhem lecitinu jsem nikdy nepracoval.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: ned čec 05, 2020 9:44 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:https://www.fu-berlin.de/presse/informationen/fup/2020/fup_20_107-beifuss-corona/index.html https://www.dw.com/en/germany-scientist ... a-53944514 o.i. tam píšu, že podľa najnovšieho výskumu sa výrazne zvýšil antivirusový účinok etanolového extraktu Art. annua keď bol kombinovaný s kávo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned čec 05, 2020 9:40 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Tony210 píše:Dobrý den, čím to je ráno udělám klystýr 2,5 l v pohodě celý napustím a udrží třeba 5 min, Vyprázdním a chci udělat druhý a jsem rád že tam dostanu Půllitr a neudržím ani chvíli, tlačí se to hned ven a je to pěkně nepříjemný. Teplotu nálevu mám správnou. Deluji Pokud dáte 2,5 l najednou ...
Stránka 160 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem