Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 161 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob čec 04, 2020 1:40 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Vlado09 píše:Jiz roky se potykam s problemem nedostatku HCL v zaludku. Soustavne kaslu, jako kdyz mi neco lezi v krku + hlavne rano ucpany nos. Nemam problemy se zacpou nebo prujmem, ale kdyz konzumuju jidlo kde je vic vlakniny, brokolice, zeli a nebo treba specielne syrova cibule nebo cesnek, tak s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: čtv čec 02, 2020 9:46 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:Aj máme nejaké v záhrade čo sa vysemenili z minulého roka, tie majú niektoré ku 40cm, dnes som pár rastliniek objavila v lucerke:D tak som ich presadila nech ich nepokosíme. Neviem veľmi z vlastných odchytať semienka, tie sú úplne mikro, ledva ich vidieť, snáď sa mi tie nemecké podarí d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: čtv čec 02, 2020 8:27 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:Pred asi tromi týždňami som vysiala semienka z http://www.spicegarden.eu/Sweet-Wormwoo ... isia-annua a snáď za 10 dní už klíčili:) Krásně vám to roste to bude bohatá úroda.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čec 02, 2020 6:10 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal ohladom enzýmu Lipáza (lipase) Hladal som na internete rôzne produkty ktoré ju obsahujú a na moje prekvapenie som zistil že nejaká Lipáza sa používa aj pri výrobe syrov napríklad tunak - https://www.thecheesemaker.com/products ... owder.html sa da kupit za ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv čec 02, 2020 12:58 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Menma21 píše:Chcel by som sa spýtať, Kedže lekorica funguje skor na podporu nadobličiek v tej prvej fáze ked je ešte kortizolu v tele veľa ako fungujú podobné byliny alebo výtažky bylín ako napríklad - Ashwaganda, Ženšen, Holy Basil (svätá bazalka), Maca, Rhodiola ? Tiež funguju len v určitej fáze v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: úte čen 30, 2020 9:52 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

Deane píše:Vysvetlené je to ale ako si človek takto doma tú prasličku pozrie? Rastlinka je tenká a ja tie bočné výhonky nemám šancu okom skontrolovať a pri rezaní sa mi to zdeformuje, to by som musel robiť v labáku. Prostě si to zvětšíte, na to se běžně používalo zvětšovací sklo a dnes již není prob ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: úte čen 30, 2020 9:48 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Obsidián píše:Dobrý den všem. Po více jak půl roce, kdy jsem naposledy brala B5 + B1 na podporu nadledvinek, jsem se rozhodla kúru zopakovat a tentokrát přidat ještě lékořici. Plus ráno beru ještě 100 mg Adrenal Cortexu, kvůli stresovějšímu období. Bohužel už od prvního dne mě lékořice doháněla do s ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: úte čen 30, 2020 6:32 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:Shocking vaccine truth: Hundreds of cancer genes are deliberately engineered into the MMR vaccine to promote cancer for generations to come https://www.naturalnews.com/2019-10-30-shocking-vaccine-truth-hundreds-of-cancer-genes-mmr.html Je vidět že se o lidstvo stará ta nejvybranější skup ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: pon čen 29, 2020 7:56 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

Deane píše:By ma zaujímalo ako poznám ktorá praslička mi rastie na záhrade, sused ju komusi trhal a že si z nej varil čaje ale ja neviem, iné druh sú vraj jedovaté, tak by som potreboval identifikovať. Čítal som niekde že pomáha aj na kŕčové žily, teda by mohla aj na hemoroidy pomôcť, viete mi niekt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned čen 28, 2020 6:37 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Tak samozrejme sa neriadim radami Dr House, to som spomenul len ako príklad či možnosť ako neinvazívne zistit toxicitu medi, len či sa to dá v domacom prostredi. Myslím ale že toxocitu medi nemám, už len kvôli tomu že som mal pred 3 mesiacmi 21 dnový pôst.. to si myslím že by sa telo ur ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Maso jíst či nejíst?

Předmět příspěvku: Maso jíst či nejíst?
Napsal: sob čen 27, 2020 8:09 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 13504

bodhisutfa píše:dobře, tak přepálenou bílkovinu bych asi radši vynechal. ale ten kontaktní grill, ve kterém je maso upravené během pár minut by snad neměl být problém - krůtí plátek, 3 minuty v grillu, a hned ven. žádné připálení. Nedovedu odpovědět, záleží jaké teploty se tam docilují, ale pokud je ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čen 27, 2020 12:15 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

pankocka1@email.cz píše:Dekuji za rychlou odpoved, v tom zvlastnim bezvladi po ociste jsem to tu asi nedokazala najit. Polepsim se. L. Tak ono již je to vlákno opravdu obsáhlé tedy se ani nedivím že to většina lidí pročtené nemá.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čen 27, 2020 11:17 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

pankocka1@email.cz píše:Zdravim pane Jardo, prave jsem dokoncila svou prvni kuru a presto, ze jsem prozila dost tezke chvilky, nevyslo ze me nic zajimaveho . Jen svetla vlakna, tmavsi kulicka, svetle utvary jako kousky kury stromu ale vse mekke. Po kaminku nebo zrnku ani stopy. Znamena to, ze muj se ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: sob čen 27, 2020 11:12 am 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

ZDENINA píše:Jsem přesvědčena,že ti viry jsou opravdu jen organely vytvářené buňkou na obranu třeba proti bakteriálním napadení.Tudíž tyhle tvorové reagují negativně na slabý proud.Možná by to pomohlo i proti parazitům.Denně jedna šleha je pořád příjemnější povyražení,než např. jaterní kůra s olejem ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: sob čen 27, 2020 9:42 am 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

ZDENINA píše:Protože elektřina je pro mně velká neznámá,zajímal by mě názor někoho fundovanýho na využití el.ohradníku k léčbě.https://electrocleansing.com/stories.php Zajímavá stránka a pokud jde o ten ohradník, nebo využití magneta ze zapalování jde o hodně nepříjemné konání ale přežít se to evide ...
Stránka 161 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem