Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 167 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte kvě 26, 2020 8:31 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Tak som tam volal (v pondelok) a bohužial tam tie výsledky držia len 3 pracovné dni a ja som tam bol minulu stredu.. čiže v piatok už boli fuč... Chcel by som sa ale spýtať na nejake zdroje kde sa da dobre informovať o rôznych vitaminoch a mineráloch.. pride mi že v tom nemam poriadok.. ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte kvě 26, 2020 8:25 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

pefi píše:Jsem zvědavý, jestli tuto studii dotáhnou do konce, a jaké budou výsledky: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04342728 Konečně studie, kde dávky nejsou zanedbatelně malé (tedy doufám, že to bude 50 mg zinku ve formě glukonátu a ne 50 mg glukonátu). No nevím, to by se asi mocné farma lo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: úte kvě 26, 2020 12:53 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

indiga píše:Chcela by som sa poradiť čo spraviť ak mi takmer všetka surová zelenina spôsobuje tráviace ťažkosti-stojí mi v žalúdku, potrebujem si odgrgnúť tým že sa napijem sýtenej minerálky a čo je najhoršie často ma po jej zjedení hodine ,dvoch chytí silný záchvat migrény. Naposledy sa mi to stalo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon kvě 25, 2020 9:39 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Tak mi konečně přišel TDS metr z Číny. Přístroj ukazuje vodivost vstupní vody 205 a vody z RO 7. Takže to funguje velice dobře, že? Tak vodivost je přímo spojena s nasycením roztoku souborem minerálních látek tedy čím méně těchto látek voda obsahuje tím se stává nevodivější. Dokonale čistá ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Slzné kanálky

Předmět příspěvku: Slzné kanálky
Napsal: pon kvě 25, 2020 9:33 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 33104

Meda píše:Ještě jednou obtěžuji, začala jsem nejjednodušším to je stříbro a koupila toto https://obchod.agh2o.cz/koloidni-stribr ... ace-10_ppm Je sice ve spreji, ale myslela jsem si že by se s ním prostě oko postříkalo. Jenže ouha v příbalovém letáku je doslova napsáno, že při zasažení očí, je třeb ...

Napsal: pon kvě 25, 2020 7:59 am 

Meda píše:děkuji za Váš čas a rady, jen ještě dotaz, kolika procentní koloidní stříbro, a jakou koupit kyselinu hyaluronovou, nebo stačí koupit oční kapky s kyselinou hyaluronovou??? děkuji Ideální je aplikovat stříbro 10 ppm v kombinaci s kyselinou hyaluronovou 0,15-0,20% váhově v suchém stavu, neb ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned kvě 24, 2020 9:37 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

charlie77 píše:Zdravím, tak nakoniec som sa vykašľal hľadať nový ventil, hadičku a kúpil som úplne iný nový irigátor. Vyzerá omnoho lepšie, ako tej môj pôvodný. Ale chcem sa opýtať, na črevný výplach používate tú krátku bielu koncovku, alebo tú priesvitnú hadičku so žltou vecičkou. Za odpovede vopre ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: ned kvě 24, 2020 4:45 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Pavelka píše:Jak řešíte problémy se zácpou? Mám už dost pokročilý věk, takže tyto potíže se u mne občas objeví. Já jsem spíše na přírodní prostředky. Vyzkoušel jsem švestky (zavařené ve špetce soli - zajímavé je, že jsou sladké a chutné), potom Psyllium, pomleté lněné semeno, piju dostatek vody, vět ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: ned kvě 24, 2020 4:00 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:Methods Patients were given a dose of 0.5 g DLA per os, twice daily for 5d. Total adult delivered dose of artemisinin was 55 mg. Dose was reduced for body weight under 30 kg. Clinical symptoms, e.g. fever, coma etc., and parasite levels in thick blood smears were tracked. Patients were ...

Napsal: ned kvě 24, 2020 2:43 pm 

Meda píše:Dobrý den, a prosím o radu Již rok mám problém s pravým okem (levé je bohužel tupozraké), takže mi jde o zrak. V dubnu vloni mi začal zánět spojivek, který se stále vracel, prý vyvolávaly řasy rostoucí obráceně, dolní víčko hodně nateklé, já tahala a tahám z očí jakési nitě, doktorka dopor ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: ned kvě 24, 2020 2:00 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:nie, v suvislosti s boreliami, plasmodiami(malaria) sa spomina len ta rocna ale ked sa na liecbu malarie pouziva aj samotny artemisin(aj ked su pripady rezistencie voci samotnemu artemisinu) tak urcite ani palina dracia nie je na zahodenie, lebo ho ma vysoke mnozstvo, vid ta horna tabul ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: sob kvě 23, 2020 6:04 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Jara píše:Nevíte někdo, kde sehnat bentonit podobný na eshopu zdraví a-z k vnitřnímu užití? Na eshopu u Jardy je dlouhodobě nedostupný. Mám s ním výbornou zkušenost v oblasti čistění střev a úpravy stolice. Ten bentonit co byl na našem e-schopu již se bohužel nevyrábí a patrně ani znovu vyrábět nebu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Steatoza-ztukovatela pecen(jatra)

Předmět příspěvku: Steatoza-ztukovatela pecen(jatra)
Napsal: sob kvě 23, 2020 5:32 pm 

Odpovědi: 40
Zobrazení: 85102

jarkost píše:Ako ste to myslel "

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob kvě 23, 2020 5:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:to ano, ale konkretne na candidu vas nikde nevystrenia, mne robili testy na chlamydiozu- vyter a vyslo to negativne... bol som aj na sono zaludku a tiez to vyslo ok, a to bolo tak cca 5-6 mesiacov dozadu, kde som mal podobne problemy ako teraz, hlavne s travenim. Tak vše se testuje i kd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: sob kvě 23, 2020 5:12 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Oslik555 píše:Zdravím všechny ve snaze trochu přibrat jsem do sebe začal prát fruktózu a hlavně džusy. Několik měsíců na to mě začaly bolet kolena a jedno víc. Po dumání proč a co jsem změnil jsem usoudil že ty džusy nebyl dobrý nápad a že fruktóza může kloubům škodit. Teď co s tím. Samozřejmě omezí ...
Stránka 167 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem