Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 168 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: sob kvě 23, 2020 4:58 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:https://www.youtube.com/watch?v=RgHs4AYGhIA&t=2319s Ona zdražela asi aj kvôli tomu že sa vkladajú do nej nádeje ohľadom účinku u boreliozy Zajímavé informace, jenom se zeptám zda máte nějak vykoumáno i dávkování pro ten pelyněk dračí, tam by vše bylo evidentně o dost jednodušší.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: sob kvě 23, 2020 4:14 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Xion píše:O akych mnozstvach cibule denne sa bavime, aby to malo nejaky efekt na prisun siry? 50g denne? 150g denne? A co mlada cibulka, vyrovna sa klasickej, ci je slabsia? Musím přiznat že jsem obsah síry v cibulovitých rostlinách nezkoumal tedy netuším, ale pokud vím tak čím pálivější tím více sí ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob kvě 23, 2020 1:09 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

VitekH píše:A ty tříštivé mlýnky mi zvládnou nadrtit případně i lichořeřišnici? Některé možná ano, ale většinou ne protože jde o velice tvrdá semínka a mohou ten mlýnek i zničit.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Steatoza-ztukovatela pecen(jatra)

Předmět příspěvku: Steatoza-ztukovatela pecen(jatra)
Napsal: sob kvě 23, 2020 1:06 pm 

Odpovědi: 40
Zobrazení: 85102

jarkost píše:Pekny den. Bol som na ultrazvuku brucha a zistili steatoza-ztukovatela pecen(jatra). Prosím ako by som jatra dal do poriadku? Som stihly 180/80, chodievam prevažne peso, posilujem 2 x do tyzdna vlasnou vahou, raz za tyzden behavam. Dakujem za informacie Pochopitelně bych upravil stravu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob kvě 23, 2020 1:00 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:problemy s pokozkou, ekzemy a akne, + traviace problemy, obcasne krce v bruchu, toto ma hlavne trapi, takze nemoze to byt priznak helikobakteru ? a nemusi to byt nutne candida ci "leaky gut" ? To je přesně ten důvod proč se používají krevní a jiná vyšetření ke stanovení nějakých patogen ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob kvě 23, 2020 12:53 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

AKNEL 1987 píše:Dobrý večer, přečetla jsem si Váš životní příběh a natolik mě zaujala že, bych taky ráda od zakladu změnila stravu, vyzkoušela očistu těla, ale bohužel nevím co přesně mohu za potraviny vysadit, jelikož jsem kojící maminka (dítě 10 měsíců). To Před 2 týdny jsem se po dlouhém odkládán ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Neprodyšné pytlíky a vzduch v nich a jeho vliv

Napsal: sob kvě 23, 2020 12:41 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 9828

VitekH píše:Nevim, jestli to patří sem, ale Potraviny se dávají do neprodyšné folie, aby tam nemohl vzduch. Pokud neni vakuovaná, stejně tam vzduch je, ale neproudí tam nový. A ten starý, ten se jako "vytratí" , nebo tak, nebo jaktože je snížena oxidace potravin, tedy rohlíky neosychaj a tak podobně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: pát kvě 22, 2020 10:36 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

Moonika píše:Len chcem pripomenúť aby ste si ju vypestovali(ak ešte zoženiete niekde semeno lebo je úplne vypredané v eshopoch). Neviem ci ste sa dostali ku Klighardtovmu videu kde o nej vravel info v suvislosti s covidom... Akurát kukám že asi práve tomu tak stúpla cena sušenej vňate že sa na niekt ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pát kvě 22, 2020 10:32 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

ondra258 píše:Prošel jsem forum a nenašel jsem odpovědi na následující dotazy, které si myslím že jsou důležité, hlavně ta prví ... Všude píšou že v mase je hodně methioninu a to je hlavní zdroj síry pro člověka, je tedy možné aby člověk co jí hodně masa a vnitřností trpěl nedostatkem síry ? Dal by ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 21, 2020 6:27 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

charlie77 píše:Zdravim Jardo, Áno, aj nad tým som rozmýšľal, že by to šlo bez ventilu, že ako píšeš, iba priškrtiť hadičku, lenže tá moja je z dosť neohebného materiálu, tak sa musím niekde poobzerať, kde by som našiel za ňu náhradu. Máte nejaký typ, kde by sa dala zohnať, najlepšie nejaká silikónov ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: čtv kvě 21, 2020 6:23 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Konvalinka píše:Dobrý den, mám hodně velkou jizvu na špičce nosu po akné - je to taková propadlina a věkem se to bohužel čím dál více zhoršuje. Doktorka mi nabídla výplň kys. hyaluronovou. Nejsem příznivce botoxu a podobných procedur, ale kys. hya. je tělu vlastní látka, tak o tom uvažuji. Ráda bych ...

Napsal: stř kvě 20, 2020 10:04 pm 

charlie77 píše:Zdravím všetkých. Potreboval by som poradiť s výberom irigátora, keďže môj starý mi akurát včera vypovedal službu. Priznám sa, že som ho mal 2 roky, ale celkovo som sním robil klystír asi 4-krat a úplne sa mi rozpadol ventil, proste povolil zatavený plast. Teraz rozmýšľam nad novým, a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 19, 2020 6:36 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Tony210 píše:Zdravím, Co je lepší, pangamin nebo lahudkové droždí. Dik Z hlediska chuti to droždí a z hlediska živin asi ten pangamin, nicméně rozdíl určitě nebude zcela zásadní.

Napsal: úte kvě 19, 2020 12:49 pm 

charlie77 píše:Tak dnes som si zobral ponaučenie od pána Jardy a napúšťal som to pomalšie. Zase ráno tri nálevy, prvý a druhý som ani celý liter nenapustil a už to išlo von. Ten tretí som pre istotu zohrial na 39°C a pomaly som ho napúšťal, keď som už cítil tlak, tak som to uzavrel a radšej vytiahol ...

Napsal: pon kvě 18, 2020 6:14 pm 

charlie77 píše:Tak dnes prvý krát klystír, nálev prevarená voda okolo 38°C s harmančekom. Rovno som dal 1l, natieklo to v pohode, tak cca 2min, potom som zdvihol nohy, nech to natečie ďalej, ale po chvíli, tak cca 1 min, tak utekal na záchod čo som to neudržal. Tak som radšej druhý nálev dal len 0,5 ...
Stránka 168 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem