Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1685 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1682, 1683, 1684, 1685, 1686, 1687, 1688 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned srp 29, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Host píše:Vím, že prášek vyjde o polovinu levněji. Třeba dávka 10g sypaného C je za cca 7 Kč ale 10g v tabletách vyjde na zhruba 14 Kč. Tablety jsem měl hlavně kvůli práci, kde nebyl čas něco přesýpat a řešit flavonoidy, ale už jsem to vyšpekuloval. Chci dávat ranní dávku s vitamínem P (rajče, brosk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned srp 29, 2010 10:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Poslední asi 4 dny, co užívám pravidelně ráno hořčík rozpuštěný ve vodě (1 plná ČL), mám celodenně vyschlo v ústech. Může to mít nějakou souvislost? Třeba že musím radikálně zvýšit příjem vody, aby Mg mohl správně vykonat svou funkci? To musíte napsat, kolik vody pijete, ale jedna lžička ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: ned srp 29, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Skořice a kumarin(nové přehodnocování rizik) Odlišný pohled na odborné studie - Kritický pohled na extrapolaci rizik způsobených určitými čistými chemickými látkami na rizika z komplexních matric s obsahem těchto látek (koření, byliny aj.). Velmi zajímavé!!, týká se i sezam.semínka, jaho ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: ned srp 29, 2010 9:51 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

NOWOCAYN píše:to Jarda : A načo je potom imunita, ktorú si mám pestovať zdravou stravou a zdravým spôsobom života ? Aby som sa bál pobozkať koho chcem ? Prepáčte, ale to je šialenstvo.... môžem dostať od psa "breberky" - lebo oni proste existujú. Ale nemusia mi vôbec nijak uškodiť - lebo budem voči ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned srp 29, 2010 8:12 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

loeX píše:Já dnes užil dvě tobolky MMS2 a taky mi přišlo že tím začínám být cítit. Moč byla cítit určitě. Jinak na tu kandidu to bude fungovat velmi dobře, jelikož jsem cítil navýšení energie, což mohu i empiricky potvrdit na fyzické kondici(pravidelně běhám), až mi to přijde divné za tak krátkou do ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned srp 29, 2010 7:49 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Sara píše:Dobry vecer, posledni zhruba dva tydny jsem na tvrde protikvasinkove diete, rano orechovo mrkvove mleko, pres den meloun a vecer kefir. Napor na psychiku poradny, ale posledni dva dny uz jsem se trochu stabilizovala. Na zitrek jsem si naplanovala sankapraksalanu, ale dumam na tou ryzovou s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned srp 29, 2010 7:36 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:Podle laboratorních testů, co mi dělali na jaře, jsem měla neutropenii - nízký počet neutrofilů, jednoho druhu bílých krvinek. Dočetla jsem se, že u lidí s neutropenií (vážnou, způsobenou třeba léky) představují kvasinky velký zdravotní problém. Tak uvažuji, zdali je možné, aby u mě tu ( ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Poměr kvalita/cena Minerály,Vitamíny,Doplňky

Napsal: sob srp 28, 2010 10:22 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 81811

muflon píše:Hodně v zahraničí dostupných produktů u nás většinou není na swanson.cz(třeba důležitý bór, a ani zinek není na swanson.cz, ale je levnější než UniosPharma na zahraničním http://www.swansonvitamins.com, BetainHCL je v Čechách zase moc drahý atd...) Na http://www.swansonvitamins.com říkaj ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Laboratorní a chemické potřeby, tipy

Předmět příspěvku: Laboratorní a chemické potřeby, tipy
Napsal: sob srp 28, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20078

Kometa píše:Nebylo by lepší toto? http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80065865 Litrová stojí sympatických 59 kč, díky širokému hrdlu se z ní a do ní dá nasypat cokoli, mají různé velikosti, snadno se otvírají a dobře těsní. Až najdu, kam jsem pečlivě uložila druhý pytlík s hořčíkem (první jse ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob srp 28, 2010 10:03 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Kometa píše:Je nějaký problém, když užívám SP nepravidelně? Často čtu o nějakých "kůrách", ale já si jen někdy vzpomenu, někdy ne, často nejsem celý den doma. Jak vlastně poznám, že už mám dost omega 3? Děkuji Nepravidelnost nevadí, pokud nejde vyloženě o léčbu těžkých onemocnění a poznat stav omega ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob srp 28, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Kometa píše:Pořád nevím, jak se vlastně správně stravovat. Na kvasinky denně užívám 2-3 lžíce kokosového tuku, na játra 3 lžíce kašičky (200gr semene, 125ml oleje), 3 paraořechy, lžíci lněného oleje, vrchovatou lžíci lněných semínek a půl litru polotučného kefíru. Mám prozatím, co beru kokosový olej ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob srp 28, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

loeX píše:Takže vy to používáte na denní kůry pouze. Kolika denní očistu a na jakých dávkách by šlo maximálně doporučit? Co přesně se zanáší? Počítám, že půst zanesení spolehlivě eliminuje že? Po kuře si zas určitě nějaký dám, už mi začíná chybět:) Většinou ano a nejvíce jsem to jel pět dní v kuse, ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: sob srp 28, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

NOWOCAYN píše:to Beladona : vložky na mieru ? Za koľko Ti ich vyrobili a ako ? Lebo si neviem predstaviť niečo lepšie na plohé (alebo inak deformované) chodidlá, než vložky na mieru... Ale asi myslíš iné než tie, ktoré myslím ja... Na ploché, nebo jinak deformované nohy není nic lepšího, než celé lé ...

Napsal: sob srp 28, 2010 9:36 pm 

Jista píše:postupne si to tu prectu cele,ale chtel bych se zeptat zda vite za jak dlouho se da kandida vybalancovat pri strave zalozene pouze na ovoci a zelenine,s velmi malym mnozstvim tuku? treba dieta 80/10/10 od Dr.Grahama.. mam zkusenost ze to funguje,alespon to cloveka dostane z nejhorsiho beh ...

Napsal: sob srp 28, 2010 9:33 pm 

sad píše:Mletá skořice patří mezi fungicid-ní potraviny ? Jest-li ano , tak jaká je vhodná denní dávka ? Patří a záleží na druhu použité skořice. Ideální je cejlonská, pro nízký obsah kumarinu a prostě normálně popráškujete celé jídlo. Jedl bych to tak maximálně dvakrát denně, víc se mě vhodné nezdá ...
Stránka 1685 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1682, 1683, 1684, 1685, 1686, 1687, 1688 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem