Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:16 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1686 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1683, 1684, 1685, 1686, 1687, 1688, 1689 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: sob srp 28, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Petra píše:Dobrý den Jardo, při návštěvě kosmetického salónu mě pleť při mačkání zrasovali tak, že mám všude až modré podlitinky - "cuclfeky". Jinak vypadá, že se to nezanicuje. Vzhledem ke společenské události, která mě čeká, nevíte nějaký fígl, aby to alespoň trochu zesvětlalo? Díky moc Obličej na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krevni cukr

Předmět příspěvku: Krevni cukr
Napsal: sob srp 28, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7469

Jista píše:Chtel bych zeptat na neco ohledne vysokeho krevniho cukru.Hodne ucitelu tvrdi ze pokud se cukr micha s tukem,tak ten tuk zpusobuje vysoky cukr.cukr zustava v krvni dele...Ja jsem na nizkotucne strave,na krevnich testech jsem videl ze mam moc cukru v krvi,krevni bunky mely dirky.pak jsem s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: sob srp 28, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Milan píše:Pěkný víkend Jardo.Prosím,chci se zeptat na produkty mléčného kvašení.Je vhodné si dělat doma t.zv.okurky kvašáky,rychlokvašky?Mám je velice rád.Samozřejmě doma dělané,bez chemických přísad a konzervantů,čistě listy křenové,vinné,višňové,kopr a jiné,koření,(hořčičné semínko,pepř,nové koře ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: sob srp 28, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

NOWOCAYN píše:to Jarda : Ja som toho názoru, že keď človek nemá patologický postoj ku sexu (ani čoby len trochu), je s ním totálne vysporiadaný a berie ho presne tak, ako "Stvoriteľ" zamýšľal (takže tak, ako som spomínal v predchádzajúcom príspevku), tak je odolný voči akýmkoľvek pohlavným chorobám ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: sob srp 28, 2010 9:24 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

NOWOCAYN píše:Nešiel by som proti sebe.... kebyže chodievam na pracovné cesty (dajme tomu stále na to isté miesto), a mám chuť na sex... To, že človek má chuť na sex aj s iným človekom ako so svojim partnerom, to znamená len jedno : počúvať svoje "JA". Veď čo je to sex ? Sex je iná forma komunikácie ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob srp 28, 2010 9:14 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

loeX píše:K těm bramborám - právě že oni je pekli. A to myslíte, že by se na nich dalo žít v dnešní civilizaci a v našich zdecimovaných schránkách. Vzhledem ke snaze zbavovat se potřeb se snažím i v potravě najít co nejjednodušší řešení:) A ještě tedy k doplňkům. Pokud vyjdeme z toho, že syntetické ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob srp 28, 2010 8:41 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

loeX píše:Hezký večer, zajímalo by mě zda-li má MMS2 stejné chelační účinky jako MMS1? Od zítra to chci brát na kandidu, Začínám v tom nacházet spoustu souvislostí. Přečetl jsem si článek o amalgámu z příslušného tématu o zubech a kandida nás vlastně i chrání proti vlivu rtuti, proto se chci zbavova ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: sob srp 28, 2010 8:24 am 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

magic píše:Zacala som si robit doporucene testy na pritomnost kvasiniek, HCl a pH mocu. Test na kvasinky bol pozitivny, ale po zvyseni konzumacie suroveho ovocia, zeleniny a stiav sa test znacne zlepsil (momentalne je po dvojdnovej konzumacii syrov a bieleho peciva - aj ked v malom mnozstve zase rov ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát srp 27, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

tomas.plzen píše:Jardo, děkuji Vám za odpověď. Samozřejmě netvrdím, že jsou problémy od kvasinek, může to být klidně špatné pH i plísně. Myslíte, že mám překyselené tělo? Psal jste, že kvasinky jsou hlavně o tuku - myslíte v potravě, nebo obezitu obecně? Jinak se snažím prostudovat si celé fórum, al ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát srp 27, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

good night anderson píše:Dekuji za predesle odpovedi, ale chtel bych se jeste zeptat : Co byste rikal na to, ze bych uzival spolecne pripravky Enterosgel spolecne s Lepicolem ihned po Sankhapraksalane ??? Nebo mozna nechat pripravek Enterosgel alespon den po Sankhapraksalane? Dokonce i indikace pise ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pát srp 27, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Jista píše:pokud mam ph 8 na digitalnim metru,tak neodpovida barve na krabicce papirku..zelena to je,ale celkem mirne zelena.tak nevim zda to hraje roli.ale jsem rad ze tedy ten digitalni je duveryhodny. jeste malou poznamku.procital jsem toto vlakno a nekde je zminka ze probiotika co jsou na trhu j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 27, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Ano, i běžná kuchyňská sůl(NaCl) se dá předávkovat a dokonce na ni i umřít.... Na této stránce: (mají tam chlorid zinku i mědi...) http://www.verkon.cz/laboratorni-chemik ... ?letter=CH - mně zaujal Chlorid chromitý hexahydrát, neboť máme v rodině silného diabetika...a místo slabého Diac ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát srp 27, 2010 7:31 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

tomas.plzen píše:Dobrý den, mám následující problém a třeba mi někdo poradíte, co s tím. Po návratu z Maroka v květnu (možná časová shoda náhod) mě začala místy pálit/svědit kůže, mám mírně zvýšenou teplotu do 37st.C a na obličeji se rozjela seboroická dermatitida, tedy alespoň dle doktorů. Byl jsem ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pát srp 27, 2010 7:21 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

muflon píše:Už máte nějaké další tipy na chloridy jiné MgCl2 ?(tu KCl je nejspíš bezpečnější do koupelí kde nehrozí takové riziko předávkování-viz vlákno "solné koupele"). To jsem nemyslel jiné chloridy hořčíku, ale obecně jiné chloridy. Nyní již zkouším dodávání bóru, pomocí roztoku kyseliny borité ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Laboratorní a chemické potřeby, tipy

Předmět příspěvku: Laboratorní a chemické potřeby, tipy
Napsal: pát srp 27, 2010 7:08 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20078

muflon píše:Souhlasim že je tu riziko hlavně u skladovaných pravidelně neotevíraných lahví..., ale já už měsíc používám jednu prachovku na magnesium chlorid a denně ji 2x otevírám, zatím naprosto bez problémů...ale možná by PREVENTIVNĚ chtělo tu plochu prachového uzávěru i styčnou plochu v lahvi, ob ...
Stránka 1686 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1683, 1684, 1685, 1686, 1687, 1688, 1689 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem