Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:04 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 169 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: swansoneurope.com

Předmět příspěvku: swansoneurope.com
Napsal: pon kvě 18, 2020 6:07 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 29840

Moonika píše:Nerozumiem, pokiaľ to oni nedovolia tak čo ja môžem? Zbytočné papierovanie v akom prípade? Som z toho jeleň, mám za sebou len jeden kontakt s colnicou, jeden nákup z US Pokud to nepustí tak to nepustí s tím nic neuděláte, ale pokud se nevyjádříte k převzetí, nebo odeslání zpět, prostě j ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned kvě 17, 2020 8:45 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

VitekH píše:Zdravim, rád bych se zeptal na pár infos: 1) https://www.delimano.cz/nutribullet-pro-900-9ks?med=sem&cex=19671678&src=cz_gen_general_sem_google&referrer=google_sem_19671678&gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pTO0oAmvs5brJUdyq-kSp-BCB6vo4Pgi5TE2ASTfKPRcer2HhE9zMsaAlJiEALw_wcB Informace o tom, ...

Napsal: ned kvě 17, 2020 8:36 pm 

Moonika píše:Ďakujem p.Jardo. A ešte by som mala otázku či teda ak by to vrátili späť odosielateľovi, či si colnica bude niečo účtovať aj za to? Ďakujem Vrátit se zboží z USA prakticky nedá protože pošta sem je nasmlouvaná v nějakém zvláštním vytěžovacím režimu tedy proto je levná a cesta zpět je pr ...

Napsal: ned kvě 17, 2020 7:16 pm 

Moonika píše:No super... naposledy - jediny raz co som objednala z US ked to prislo k colnikom tak chceli popis tovaru v objednavke, tak ak by to aj teraz pytali tak neviem. Takze vy ste prisli o naklady za cely balik kvoli tomu ze sucastou bol progesteronovy krem? Nechapem preco Biovea posiela taky ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob kvě 16, 2020 8:31 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ahoj diky za odpoved, ja som užíval 2 každý den viac ako 2-3 mesiace ale nič sa nedialo somnou. Ani po 21 dnovom pôste to somnou nič neurobilo, teraz začínam so stravou na štýl low carb , celý den sa snažím držat nizku hladinu glukozy v krvy ale není to ako Strava čo som mal predtým - k ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob kvě 16, 2020 8:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Zdravím. Měl jsem problém s horší stolicí, která měla světlou, přibližně žlutou barvu. Na základě rad na foru jsem pátral po tom co by pomohlo možnému problému se žlučníkem. Jaterní testy jsou v pořádku. Nakonec mi stolici srovnal D-limonen. Prý rozpouští žluč, a ta poté lépe teče a ev ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob kvě 16, 2020 8:16 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Moonika píše:Zaujímavý článok, a komentáre a skúsenosti ľudí píšucich pod článkom https://www.everywomanover29.com/blog/c ... te-issues/ Určitě zajímavé, asi by to mohl vyzkoušet skoro každý kdo má nějaké bolestivé stavy.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob kvě 16, 2020 7:08 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

pv33 píše:VLÁDA USA PROHRÁLA KRITICKÝ SOUDNÍ SPOR O OČKOVÁNÍ (mírně upravený počítačový překlad z https://cairnsnews.org/2018/11/19/u-s-g ... e-lawsuit/) Nucené očkování lze nyní legálně zastavit protože nebyla žádná kontrola kvality po dobu 32 let Případ 1: Dokument 18-cv-03215-JMF 18 podaný 07/09/ ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problém se stolicí

Předmět příspěvku: Problém se stolicí
Napsal: sob kvě 16, 2020 7:00 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 375878

Alopat píše:Všiml jsem si, že nejlepší přítel člověka - pes, jakmile se nachází u misky s jídlem, dokáže naprosto uvolnit svaly a má v daném okamžiku podivuhodně vláčné tělo, když mu sáhnu na hřbet, což mi přijde fantastické ovládat takto svalové napětí a patrně i trávení. Pes hlavně dovede extrémně ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - 1 - Co jsou to klastry?

Napsal: sob kvě 16, 2020 9:07 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 20520

VitekH píše:No, mně ještě ohledně té krystalické mřížky napadá jedna věc a to ta, že pokud jí přidává do vody led a vzniká ve vodě v atmosféře, než spadne na zem (jak jsem tu četl tušim), tak stejně při tom roztátí onu krystalickou mřížku ztratí, není pravda? Já tušim, že reaguji na to, že teďka je ...

Napsal: sob kvě 16, 2020 9:04 am 

Alopat píše:Bílkoviny obsahující strava generující tvorbu žaludeční kyseliny může zůstat libová (např. dietní rybí zavináč), kdežto zásaditá potrava (zelenina, obiloviny) vyžaduje přídavek určitého množství tuku? Předpokládám že tak by to mělo fungovat i když spolupůsobí mnoho dalších faktorů jako m ...

Napsal: pát kvě 15, 2020 9:17 am 

Alopat píše:Rozumím tomu správně, že primární pro tvorbu žluči je HCl a teprve až poté stimulace tuky v potravě? V zásadě ano, pokud neklesne pH v žaludku pod hodnotu 3 pH pak není moc důvod neutralizovat tráveninu zásaditým sekretem z jater a slinivky což ve své podstatě sníží, nebo až zastaví vylu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Chov krav - co se stane s teletem?

Předmět příspěvku: Chov krav - co se stane s teletem?
Napsal: pát kvě 15, 2020 9:10 am 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 30557

VitekH píše:Zdravim, rád bych se zeptal, když se odebere novorozené tele krávě, aby se jí mohlo odebírat mlíko, co se s ním pak děje? Ono se přece taky musí nějak živit, aby vyrostlo? Pokud si dobře pamatuji tak za komančů bylo všechno včetně veterinárních postupů řešeno nějakou poměrně logickou smě ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: čtv kvě 14, 2020 5:27 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

Moonika píše:Ďakujem , netrúfam si ho objednávať odtial. Naposledy ked som objednávala z iherbu tak som mala riadnu smolu (objednávala som iné dva produkty) Ale zloženie má super... Ja som nakoniec objednala z UK od Biovea , ktorý určite nemá také kvalitné zloženie ingrediencií ale aspoň mám istotu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: čtv kvě 14, 2020 11:08 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

Moonika píše:Dobrý deň chcela by som sa spýtať čo bol zač tento krém lebo už ten link nefunguje a keď píšete že je zrovna ten najlepší tak som celkom zvedavá Ďakujem Šlo o tento produkt https://www.iherb.com/pr/Organic-Excell ... -5-g/28771 , ale pozor je celkem problém že je cenově na hraně praktic ...
Stránka 169 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem