Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:48 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1691 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1688, 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř srp 25, 2010 9:07 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

milda píše:Nevím, co na to řekne p.Jarda, ale já jsem před lety srovnal (a dost úspěšně) žaludek, střeva a trávení a tělo vůbec, včetně zřejmě kandidy hladovkama, který jsem držel 1,5 dne každý týden. Hladovky čistěj a uzdravujou tělo celkově a nedodávají do těla další chemikálie. Pokud nesnášíš MMS ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 25, 2010 8:58 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:Dotaz k Lichořeřišnici - koupila jsem si dnes celá semena. Dají se pár minut žužlat v puse a postupně takto sníst. V Jančovi jsem se dočetla, že L.začíná účinkovat 2 hodiny po konzumaci a účinkuje až 16 hodin. Takže by mělo stačit 2x denně. Kolik semen? Děkuji Tak silně pochybuji, že se ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: stř srp 25, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

AlikAlik píše:Pane Jardo, já nevím, do Prahy to mám blíž jak do Brna, ale v Brně mám zase rodiče, mohu si k nim udělat návštěvu, takže asi na to Brno díky moc Ala Kontakt máte v soukromé zprávě.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: stř srp 25, 2010 8:46 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Mat1 píše:Podal mojej osobnej skúsenosti možem povedat, že to nefunguje. Dávkujem to podla návodu. Ked to na mna príde cca 2 - 3h po jedle dám tam kopcom plnú lyžicu vypijem to s vodou, počkám, som plný očakávania masívnej úlavy a nič a nedeje. Vravím si počkám pol hodinu, možno to zaúinkuje neskor ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyšetrenia

Předmět příspěvku: Vyšetrenia
Napsal: stř srp 25, 2010 7:50 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 25510

Mat1 píše:Možem sa spýtat prečo mi lekár, doporučuje jest 3 dni pred kolonoskopiou bezvláknitú stravu? Nespýtal som sa na to, lebo sa som to dostal písomne a prečítal až doma, no volat mu nechcem. Píše sa v 1. den vynechat ovocie a zeleninu 2 . den to isté 3. den od obeda myslím len Epsomskú sol 3x ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: úte srp 24, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

loeX píše:Takže byste doporučil se rtuti v každém případě zbavit a nahradit ji bílými plombami? Kazů mám hodně a vím, že rtuť zatěžuje hlavně ledviny - a ledviny, pokud vím, jsou zodpovědné za protiplísňovou imunitu - plíseň přemnoženou mám. Takže nechat vyměnit nebo stačí důsledně detoxikovat a nej ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: úte srp 24, 2010 8:00 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

AlikAlik píše:Dobrý den pane Jardo, kde mohu MMS sehnat? z internetu mám obavy si jej objednat, v nějakém příspěvku jsem zde četla, že je tu kontakt na nějakého pána díky Alena Napište, zda chcete Prahu, nebo Brno a já vám ho pošlu do soukromé zprávy.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte srp 24, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Pane Jardo , je vhodné pít kefír ráno 1l a večer 1l ? Tak patrně by to ničemu vadit nemělo, ale je to opravdu bohatýrská dávka a sám něco takového vyzkoušené nemám.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte srp 24, 2010 7:43 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

gonzales01 píše:Burčák letos udělám znovu protože ho má ráda manželka. Jedu co nejjednoduššeji podle následujících kroků (co tak pamatuju): - 10 kg hroznů (mám vlastní bílé stolní) propláchnout a odšťavnit včetně větviček (vznikne asi 7,5l moštu), naleju do skleněného demížónu, nádoba můsí mít větší ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: úte srp 24, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

magic píše:Aký máte prosím názor na domácu výobu ľanového oleja? Našla som odšťavňovač s olejovým lisom a tiež ručný lis na výrobu tohoto oleja. Pri lisovaní na odštavňovači vzniká trením teplota okolo 49 stupňov a pri ručnom lise sa používa petrolejová lampička. Môže byť takto vylisovaný olej plnoh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte srp 24, 2010 7:25 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Lenka píše:Musím si dávat pozor na množství semínka v patlanici? Dělám ji z kozího jogurtu, je to dost řídké, takže tam dám tolik semínek, aby to bylo dost husté. Je problém třeba 6 velkých lžic s kopečkem do půl litru patlanice? To určitě ne, dává se 4 lžíce na 250 ml kefíru, čili ho tam vlastně má ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jolokia, Habanero

Předmět příspěvku: Jolokia, Habanero
Napsal: úte srp 24, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 42130

muflon píše:http://www.osel.cz/index.php?clanek=3044 Jelikoz na habanero.cz je jolokia casto vyprodana, uvadim alternativní e-shopy, pokud znate další, sem s nimi...jolokia se shani někdy docela obtížně...záleží i na sezoně a zájmu.... Tak je lepší vždy se trochu předzásobit...aby vám nevyschl zdroj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: úte srp 24, 2010 11:30 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Děkuju za upozornění...je snadné sklouznout do extrémů:"Když je to zdravé tak si dám nášup...a čím častěji tím lépe...." Kolik toho plodu bezu by jste viděl TÝDNĚ jako přijatelné- třeba 1č.lž. 3x týdně? Uvažuju ji předem namočit a dávat do čerstvých šťáv... Takto používám také rozinky na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte srp 24, 2010 11:26 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat1 píše:Ten roztok sa pije alebo natiera na kožu? Pije, je zde na to tady celé vlákno, tak ho nastudujte.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte srp 24, 2010 11:24 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Beladona píše:Tak jsem vyzkoušela, že můžu brát 1 tabletu napůl plnou 1 maximálně 2 dny a pak 1 den vynechat, abych se vzchopila. Otázka je, jestli i tohle malé množství likviduje kandidu. Zvláštní je, že mi po tom není špatně od žaludku, ale jsem v útlumu, jde mi to na psychiku, přepadají mě depres ...
Stránka 1691 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1688, 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem