Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1692 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte srp 24, 2010 11:15 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Sikora píše:Je nutné dodržovat nějaký odstup mezi kokosovým olejem a pitím vody nebo ovocných šťáv? Tak je to vhodné, ale není to nezbytně nutné, kokosový olej je tekutý ve velice nízkých teplotách a tím pádem je i v případě emulgace s tekutinou celkem dobře stravitelný.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: úte srp 24, 2010 11:13 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Teď ale na stránkách Plevy čtu v dotazech tuto reakci pana Plevy: Můžete mi prosím poradit v jaké formě je nejlepší užívat včelí pyl? Do ted jsem užívala samotný pyl tak že jsem kuličky důkladně rozkousala, ale slyšela jsem, že pro tělo je pyl v této formě špatně vstřebatelný. Myslíte, ž ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: úte srp 24, 2010 9:24 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Lenka píše:Tak třeba právě ta soda za 4,- . Máte prosím ještě nějaký jiný název něčeho užitečného a kde se to prodává? Určitě ano, Alkala-N, nebo Tepperweinova smes v lékárnách, Odkyselovací směs v drogerii DM a mnoho dalších, stačí se pouze zeptat, nebo hledat na netu.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte srp 24, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Beladona píše:Chaluhu bublinatou jsem před pár lety užívala, normálně se to přeleje jako čaj a vypije. Ale dobrý to teda nebylo Na chuť dobrá určitě není, ale co se týká léčebných účinků, tak to určitě ano.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žlázy,hormony...souvislosti+Možnosti nápravy

Napsal: úte srp 24, 2010 9:08 am 

Odpovědi: 75
Zobrazení: 180458

muflon píše:čaj Smilax(Přestup lekarsky) mimojiné: Podporuje tvorbu testosteronu a progesteronu, přirozený anabolismus a metabolismus těla. Harmonizuje zejména mužský hormonální systém. Indiáni jej s úspěchem používali ke snížení potíží vzniklých syfilidou, kapavkou, kondylomaty a jinými bradavičnat ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: úte srp 24, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Lenka píše:Dologran: na odkyselení jste mi doporučil sodu, ale nemám radši jít do Dologranu? A kterou verzi vybrat? 1. Základní NATURAL, 2. dále DOLOGRAN VITAMIN (B1, B6, E, beta-karoten) doplňuje vitamíny nezbytné pro optimální využití hlavních minerálů včetně antioxidačního působení vitamínu E a b ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: úte srp 24, 2010 8:39 am 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

Igor píše:Ktora zuvacka je teda vhodna? Mate pre nas tip na konkretny vyrobok, znacku, druh? Dnes bohužel skoro žádná, aspartam se již dává skoro všude, prostě hledejte takovou, kde alespoň zdánlivě není obsažen.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: úte srp 24, 2010 8:36 am 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

loeX píše:Amalgám je otázka - prý někomu vadí a někdo se s ním vyrovnává dobře. Tvrdí to alespoň celostní medicína od Jonáše. A jaký je váš názor na umrtvené zuby? Stále jeden bohužel vlastním a přemýšlím nad jeho odstraněním. Obávám se, že zdroj rtuti ve vlastním těle musí zákonitě vadit každému, t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: úte srp 24, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

milda píše:EPAM přivezl do Československa před lety ruský léčitel Boris Tichanovský. Ztrávil jsem nějaký čas a jednu dovolenou na jeho kurzech. Má zajímavé metody cvičení především na páteř, klouby, apod. Užíval jsem tenkrát nějaký EPAM na trávení a fungoval dobře. http://www.epam.eu/cz Sice přímo t ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte srp 24, 2010 8:17 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

milda píše:Merlin píše: "Účinná látka z MMS2 se na rozdíl od ClO2 v těle kumuluje! Je naprostý nesmysl toho brát více, než 2 dávky denně, a to ještě jen v těžkých případech. Jinak by to mohlo být destruktivní. Jak na to, a co s tím je v Jimově druhé knize. Receptury se od té doby nezměnily." Já jsem ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: úte srp 24, 2010 8:12 am 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Igor píše:Shungitovu vodu uzivam asi piaty tyzden. Spociatku, aj ked drt bola dobre premyta, to uvolnovalo cierny uhlik. Teraz je to uz menej ale nadoby-flasky su po piatich tyzdnoch mierne zacernane. Toto je udajne normalne spravanie sa. Nemozem zatial napisat ci a co to so mnou urobilo alebo ze by ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: úte srp 24, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

muflon píše:Příbuzný co si píchá 10 let 3x denně inzulin, by chtěl vyzkoušet vaši melounovou kůru....vanu i sluníčko odmítá neboť je velmi obézní...ale šel by do toho s pomocí infrasauny(20min.prohřát tělo, a pak jíst a pít melouny...pak už jen regulovat teplotu v infrasauně podle potřeby..(lépe se ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: úte srp 24, 2010 7:35 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

muflon píše:Jeden člen rodiny odmítá zelený nápoj a draslíku má určitě málo protože zeleninu jí jen vařenou a to ještě málo....jednou týdně vypije trochu čerstvé ovocné šťávy a solí jídlo "Mary"(z Kauflandu), kde se KCL v těle vyrovná s větším množstvím sodíku z NaCl...takže toho draslíku pro tělo m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: úte srp 24, 2010 7:31 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:http://www.biorenesance.cz/biorenesance/eshop/46-1-DOPLNKY-STRAVY/422-2-VITAMINY-MINERALY/5/59-BEZ-PLOD-50g Sambucas nigra Patří do čeledi zimolezovitých. Je to keř či strom dosahující výšky 7 – 10m, s široce rozloženými větvemi. Mladá kůra je bradavičnatá, zelenavě šedá, starší pak pope ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: úte srp 24, 2010 7:27 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Doporučená doplňková fungicidní dieta http://www.biorenesance.cz/biorenesance ... GILEN-50ml V zájmu maximální účinnosti léčebné kúry se dlouhodobě vyhněte všem silně kyselinotvorným potravinám a umělým přídavným látkám. Zejména se jedná o tzv. pět bílých jedů: Bílý cukr, mléko a mléčné ...
Stránka 1692 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1689, 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem