Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:11 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1693 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695, 1696 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte srp 24, 2010 7:24 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

muflon píše:http://www.biorenesance.cz/biorenesance/eshop/46-1-DOPLNKY-STRAVY/422-2-VITAMINY-MINERALY/5/65-CHALUHA-BUBLINATA-50g Fucus vesiculosus Příznivě ovlivňuje funkci štítné žlázy. Může být užita při odtučňovacích čajových kůrách. PS: Nevím zda nutno vařit, nebo stačí namočit přes noc do vody ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pon srp 23, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

muflon píše:http://www.biorenesance.cz/biorenesance/eshop/46-1-DOPLNKY-STRAVY/422-2-VITAMINY-MINERALY/5/1076-SUNGITOVA-DRT-150G Aktivátor vody a přírodní filtr. Od diamantu a grafitu se šungit liší svou molekulární strukturou. Molekuly jsou tvarem podobné fotbalovému míči a nazývají se FULLERENY - j ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: pon srp 23, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

muflon píše:Zaujal mne následující bionfirmační výrobek s propolisem, pro PREVENCI a léčení boreliozy,encefalitidy aj. a následků na mozku...: EPAM 1000 nervový: http://www.biorenesance.cz/biorenesance ... 00-nervovy Nevím nakolik věřit té módní nálepce bioinformační přípravek...? Jinak popis je zaj ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon srp 23, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

loeX píše:Hezké odpoledne, pokračuji v dietě a měření moči, jejíž Ph se ted stále drží v ideální hodnotě. Dnes jsem provedl šankhaprakšalánu a překvapilo mne, že po rýži se stále Ph drží okolo 6.7. Němělo by v tomto případě klesnout? Chápu správně, že se sníží při kvašení? Např po něčem sladkém a tu ...

Napsal: pon srp 23, 2010 8:53 pm 

kafuka píše:Je mi to jasné, ale co mám dělat když jsem v zahraničí a bohužel ještě nějakou dobu budu. Kdybych byla doma tak by s ovocem, zeleninou a s tibetskou houbou problém nebyl, i to kozí mléko by se možná také dalo někde v okolí sehnat. Opravdu nevím jestli nemám spíše přejít na nějaký mírnějš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon srp 23, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat1 píše:Doteraz používam kelp alebo riasy(rovno do jedla), ale tento olej alebo Lugolov roztok je zrejeme lepší, ak som správne pochopil. Lugolov roztok mi namiešajú rovno v lekárni na požiadanie? Ďakujem Teoreticky ano, ale mnoho mladých lékárníků o tom nic netuší a raději vás odmítnou, čili je v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon srp 23, 2010 8:45 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

muflon píše:Na ty draslíkové koupele použít jen KCL ? V jakém množství na vanu, a kolikrát týdně....? Děkuji Samotný tak 30-50 g na vanu a také se dá kombinovat s jedlou sodou na zvýšení zásaditosti koupele.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon srp 23, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sikora píše:Rád bych věděl jestli není problém když nanáším na pokožku MMS a potom chlorid hořečnat. Jestli je nutné dělat odstup hodinu nebo to nevadí Podle mého názoru by to vadit nemělo a ten hodinový odstup je asi dostatečný, ale vyzkoušené to nemám.

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: pon srp 23, 2010 8:00 am 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Mat1 píše:To sa mi nechce verit, že by to šlo tak hladko. Mám ploché nohy, velmi ploché a žeby mi pomohly tieto topánky, no neviem. V minulosti som nosil orto. vložky na mieru a chodit sa v tom nedalo, hroza 100x som ich preklial a vobec mi nepomohli. Vyskúšat by to ale šlo, hoc iba na doma. Osobně ...

Napsal: pon srp 23, 2010 7:56 am 

kafuka píše:Tak jsem trochu v krizi. Čím víc o tom přemýšlím, tím víc mi vychází jak je to pití čerstvých šťáv klíčové. Ať chcete nebo ne každý litr šťávy představuje značné množství energie, kterou bych potřebovala dodávat abych na stravě s omezeným příjmem bílkovin, tuků a sacharidů tolik nehubla, ...

Napsal: pon srp 23, 2010 7:53 am 

Kometa píše:Když si nechám od Swansona poslat 60x600mg kys.kaprylové, bude cena za jedno balení cca 150kč i s poštovným (spočítáno na 4 balení kys.kaprylové a 2 balení oregánového oleje). 600mg kys. kaprylové obsahuje 12 gramů kokosového oleje, který stojí cca 6 korun. Ale jedna tabletka od Swansona ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cystická degenerácia obličiek

Předmět příspěvku: Cystická degenerácia obličiek
Napsal: pon srp 23, 2010 12:23 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7216

Adela4 píše:Chcela by som sa opýtať ako by som mohla liečiť svoje obličky, aby som bola zdravá, aby cysty zmizli a aby obličky nadobudli zase správny tvrar Cysty se tvoří vždy v překyseleném prostředí a samozřejmě je likviduje prostředí zásadité, není tedy problém změnit svůj přístup ke stravování a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Šedivějící vlasy

Předmět příspěvku: Šedivějící vlasy
Napsal: pon srp 23, 2010 12:19 am 

Odpovědi: 73
Zobrazení: 158869

Kometa píše:Dá se sehnat v bylinkářství, 50g za 26kč, jak píše pan Jarda -od Grešíka. Ovšem je menší problém ho sehnat než ho zpracovat. Někde jsem četla, že jde roztlouct v hmoždíři - což bohužel nejde. Tak budu muset zkoumat, který mixér ho zvládne naporcovat. Zvládne to prakticky jakýkoliv mixér ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: ned srp 22, 2010 8:41 am 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

yucca píše:Děkuji za odpověď. Půjdu tedy do parazitů a MMS co nejdřív po operaci - alespoň jednu kůru a nechám všeho. Vitamíny, enzymy, minerály doplňuji podle vás "umělé"tak , jak doporučujete. Jím jen živou stravu, někdy ujedu na pečených bramborech. Pokud bude nízká bazální teplota (co jsem jí za ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned srp 22, 2010 8:39 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Janka píše:Aha, myslela jsem, že síra podporuje i využitelnost "Omega kyselin", takže myslíte, že pokud chci do sebe dostat nějaké Omega 3 mastné kyseliny (např. na podporu myšlení) je samotné semínko bez oleje nedostačující? 2 lžíce je málo? Rozhodně vám jich více dodá sirná patlanice, případně můž ...
Stránka 1693 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1690, 1691, 1692, 1693, 1694, 1695, 1696 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem