Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1694 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1691, 1692, 1693, 1694, 1695, 1696, 1697 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned srp 22, 2010 8:36 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Zkusím to napsat takhle: Řekněme, že moje hranice množství hořčíku, kdy dostanu průjem, je 9 lžiček do libovolného množství vody. 1. Toto množství vody vypiju naráz a dostanu průjem. 2. Toto množství vody budu popíjet po celý den a taky dostanu po posledním doušku průjem? Oboje je možné, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned srp 22, 2010 8:34 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

zuzis píše:Předpokládám, že stačí tak 0,5h po jídle vzít kapsle Určitě stačí, ale někteří uvádějí jako velice účinnou konzumaci nalačno, čili i toto můžete klidně vyzkoušet.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: ned srp 22, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Janka píše:U tohoto nápoje nevadí louhování v plastu? Ale určitě lze použít i skleněnou nádobu, že? Nevadí, ale sklo je samozřejmě lepší.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned srp 22, 2010 8:30 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Igor píše:Aky mate nazor na tieto produkty: http://www.regenerujte.cz/pages/produkty.php U nas to predavaju v jednom bio obchode a dali mi do ruky aj brozurku... Podla mna je to dost drahe a ucinok pri kupeli by sa mal dat nahradit aj lacnejsou alternativou pri dosiahnuti rovnakeho pH a mozno aj vys ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned srp 22, 2010 8:24 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Lenka píše:Nedávno jsem řešila, že při jídelníčku: čokoláda meloun čokoláda meloun čokoláda meloun (zhruba) mám 2 dny v kuse pH 8 nonstop. I trochu běžný stresík s dětima. Teď zase řeším, že jím ukázkově, a mám pH pořád jenom kyselé nonstop. A taky jím meloun, mimo ten ukázkový jídelníček.. Duševně ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned srp 22, 2010 8:16 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:už si to prostě musím přiznat - mám přemnoženou kandidu. Co mě mate je, že gynekologické potíže mám až tak poslední měsíc (a cítím je jen někdy), ale kloubní potíže 8 měsíců. Je možné, že by se kandida takovou dobu roztahovala někde jinde a "tam dolu" zabrousila až teď? Snažím se vypátra ...

Napsal: ned srp 22, 2010 7:57 am 

Pavel Veselý píše:Zdravim! Sice asi ostatní nebudou znát souvislosti ale napadlo mne pár věcí po nastudování herxheimerovi reakce při vymírání kvasinky.Jde o mé silné reakce na Guyovu formuli,lichořeřešnicový čaj,pelyněk a hřebíček. Pokud by Guyova formule uměla alespoň trochu nějakým způsobem kvasi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Šedivějící vlasy

Předmět příspěvku: Šedivějící vlasy
Napsal: ned srp 22, 2010 7:44 am 

Odpovědi: 73
Zobrazení: 158869

Janka píše:Kořen lékořice a kde se to dá sehnat? Dodává to třeba Greštík, ale běžně ho vedou i prodejny bylin a racionální výživy.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned srp 22, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Igor píše:U nas v meste v podstate vsetky lekarne predavaju len jeden druh kvapatka. Kupil som si dva kusy. Premeral som, kolko kvapiek ide do 1ml a zistil, ze v obidvoch pripadoch ich ide 15. Takze moje kvapatka kvapkaju vacsie kvapky ako uvedene. Pisem to pre ostatnych aby si, ak ide o presne pome ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: ned srp 22, 2010 7:39 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

holka píše:Dobrý den, také bych ráda přestala brát HA. Šíleně mě dehydratuje a navíc mě děsí různé zvěsti z internetu, o tom, že hormony čistička neodbourá a vše jde do řeky a má vliv na ryby apod. Pokud je to úplný blábol, tak budu jedině ráda. A nyní k problému. Přítele mám více než ochotného, roz ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: ned srp 22, 2010 7:29 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Kometa píše:Co je na Carbofitu špatného? Doufala jsem, že by to byla levnější (i když třeba o trošku méně schopnější) alternativa Enterosgelu. Aktivní uhlí má jednu celkem špatnou vlastnost a to, že se jedná o adsorbent, tedy funguje zhruba jako suchý zip, čili slepí se s jakoukoliv cizorodou látkou ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob srp 21, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

zuzis píše:Ta kapsle má být úplně plná o velikosti 00? Není to hodně 9kapslí za den? Tak je to hodně, ale většina lidí má červů také hodně, čili je to podle mého názoru akorát, sám tam dokonce někdy z cvičných důvodů šoupnu i 12 těchto tablet za den, ale užívám je pouze jednou týdně, vždy ve středu, ...

Napsal: sob srp 21, 2010 8:00 am 

sad píše:1 lžíce kokosové moučky , máku , sezam. semínek , oliv. oleje , 4 lžíce rozemletého lněného semínka a cca. 10 mandlí ... vše posypáno dostatečně mletou skořicí jako snídaně , která vystačí až do oběda . Pane Jardo , obsahuje toto jídlo hodně tuku k celkovému dennímu příjmu / jinak oběd je z ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: sob srp 21, 2010 7:51 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Mat1 píše:Bolo by možné vyrobit zelený nápoj aj z bazy? V minulosti to jedna naša známa vyrábala,no od zdravej potraviny to malo daleko, myslím, že tam bol pridaný aj cukor, no chutilo to výborne. Nie som si istý, ale myslím že sa to vyrábalo z kvetov. Napadlo mi to nejako rozumne skĺbit, aby to bol ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob srp 21, 2010 7:47 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat1 píše:Čo si myslíte o tomto produkte? Znie zaujímavo. http://www.noe.sk/fortuna-vita Ďakujem Jako zdroj jódu je to určitě dobré, ale patrně mnohem dražší než Lugolův roztok, který celkem bez problémů udělá stejnou službu.
Stránka 1694 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1691, 1692, 1693, 1694, 1695, 1696, 1697 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem