Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1695 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1692, 1693, 1694, 1695, 1696, 1697, 1698 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob srp 21, 2010 7:38 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Sybilla píše:Voľakedy ako decká sme marhuľové kôstky jednoducho rozbíjali kameňom o kameň. V kuchyni s tým mám akosi problém a kladivom to moc dobre nefunguje, buď ich rozpleskne aj s jadrom, alebo odskočí. Nemáte niekto domáci vynález, čím by to šlo lepšie? K drcení jader je vhodnější tlak, než úde ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát srp 20, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Lenka píše:- ráno snídaně buď jenom hodně melounu nebo jenom hodně borůvek (když mají dost čehokoliv, řeknou si). - Míchanice: jablka mrkev řepa. - oříšky - sirná patlanina smíchaná s banánem kakaem kokosem (pak mají průjem) - kefír - gazpacho (řapíkatý celer, něco zeleného, rajčata, řasy vločky, ok ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: pát srp 20, 2010 9:31 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Lenka píše:Již mám doma Zelený jíl. Uvádí se tam, že mám nechat vyluhovat, sediment pak vylít. Co Vy na to? Takto se dolomit asi užívat nedá, protože sedimentuje prakticky vše a pak vlastně naprostou většinu vyhodíte. Sice přímo s tímto druhem jílu osobní zkušenost nemám, ale bílý jíl se pouze rozmí ...

Napsal: pát srp 20, 2010 9:26 pm 

Lenka píše:Prosím Vás pane Zajíček, co tedy mám dle Vašeho názoru změnit v jejich stravě? Měla jsem za to, že zdravěji už to nejde, a přesto se nám hovínko nedaří... To já netuším, čím je krmíte, ale vše se dá řídit podle stavu stolice. Je potřeba si nějakou dobu zapisovat jaké jídlo a jaký byl výsl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Motání hlavy

Předmět příspěvku: Motání hlavy
Napsal: pát srp 20, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 64499

zdravyzivot píše:Dobrý den, mám takový problém. Když bych např. musela usnout v sedě, nebo třeba když se pokouším meditovat, prostě když sedím delší dobu se zavřenýma očima, tak se mi začne motat hlava a dlouho to nevydržím. Taky nevydržím dlouho tak sedět, protože mě bolí záda. Myslíte, že to je vš ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát srp 20, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

kafuka píše:Hm, když na to koukám tak ano. Asi se podvědomě bojím úbytku váhy a snažím se ten příjem nahnat jinde Kolik cca tuku by mohlo být optimální, ne víc než 50g denně? Jen pro představu, moje váha je nějakých 50 kg. Ta rajčata doporučujete jíst v kombinaci s ovocem, samostatně jako šťávu nebo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: pát srp 20, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

muflon píše:Podstatné info co a na co je Sanogel nebo Enterosgel, včetně akčních slev viz zde:

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát srp 20, 2010 8:50 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Lenka píše:Párkrát jsem si udělala "ořechové mléko" z meruňkových jadýrek, ale dělám to přes filtr, že je to hodně husté, čili je tam i část vlákniny. Vy pijete i litr denně, ale to co vzniklo za produkt mně, se asi nedá považovat za mléko...? Vím, že s oříškama se to nemá přehánět. 1,5 dcl této hmo ...

Napsal: pát srp 20, 2010 8:44 pm 

Lenka píše:No chtěla jsem tím říct to, zda už ve 2 a 4 letech můžou mít podlomené zdraví a játra v háji. Nebo u dětí jde o něco jiného... Třeba krátké střevo nebo tak. A stolici mají velmi různorodou, někdy pěknou, někdy polívku... A přitom konzumujeme pouze ovoce, oříšky, patlaninu, kefír, zeleninu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pát srp 20, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Plody GOJI: Obsahujú 18 druhov aminokyselín, vrátane všetkých 8 esenciálnych aminokyselín, 21 stopových prvkov (napr.: zinok, železo, meď, vápnik, selén, fosfor...), sú najbohatším zdrojom karoténoidov. Čo sa týka betakaroténu sú výdatnejšie než mrkva. Ďalej obsahujú vitamíny C, B1, B2, ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: pát srp 20, 2010 8:34 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 75280

Lenka píše:Nevadí, když strouhaný kokos z obchodu nebo velmi hrubý strouhaný od Lifefood přidávám skoro do všeho? Do ovocné šťávy nevadí? Do patlaniny nevadí? Do ořechového mléka s odšťavenou mrkví nevadí? Kokos opravdu nevadí skoro nikde, ale přehánět to s ním také nemusíte, všeho s mírou.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Akční slevy a Tipy jak ušetřit poštovné

Napsal: pát srp 20, 2010 3:23 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16859

muflon píše:Ono nejde jen o cenu na gram ale spočítat si co mi jak dlouho vydrží na počet měsíců při rozdílném dávkování výrobků(surovin)... Určitě bych v budoucím e-shopu nebo i dříve v inzerci uvítal, pokud by někdo dosáhl na nějaké množstevní slevy, a nabídl přebytky Sanogelu(Enterosgelu) za rozu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 20, 2010 3:18 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Když budu horčík popíjet během celého dne, asi z toho nedostanu průjem, jako kdybych to stejné množství hořčíkového prášku (od Vás) vypila naráz... Jak si tedy mám spolehlivě zjistit tu svou hranici? Jediná hranice je stav průjmu a je opravdu dost spolehlivá.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 20, 2010 3:17 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Pane Jardo, píšete: "Jinak velice důležitý je souběžný přísun vitamínu B6 a D3." Zapomněl jste ještě na vápník? 2 díly vápníku 1 díl hoříku. Co si pod tím mám představit? A co znamená souběžný přísun - v průběhu jednoho dne? Nebo naráz? Děkuji. Na vápník jsem nezapomněl, ten budete potřeb ...

Napsal: pát srp 20, 2010 3:13 pm 

Lenka píše:"...ale u té řepy jde o to, jak dobře trávíte a pokud dobře fungují játra, tak skoro zmizí i ta červená barva řepy." Mé děti 2,5 a 4,3 let mají také velmi červenou stolici, a většinou jako malé kousíčky, takže jakoby polévka. A ztoho mají světle hněďoučké a páreček. Během dne několik různ ...
Stránka 1695 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1692, 1693, 1694, 1695, 1696, 1697, 1698 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem