Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1699 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř srp 18, 2010 8:45 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Beladona píše:Zvláštní, ani s touhle dávkou hořčíku tělo moc nepospíchalo. Byla jsem jednou odpoledne v práci, pak jsem v pohodě chodila 3,5 hodiny po městě, podruhé jsem byla doma večer, pak jsem klidně celou noc spala a poslední průjem byl ještě ráno. Tak není to zvláštní, prostě ho dávkujte tak, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět rohovky

Předmět příspěvku: Zánět rohovky
Napsal: stř srp 18, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14078

Petra píše:Dobrý den Jardo. Jak by bylo možné léčit bakteriální zánět rohovky v pravém oku? Jedná se o pravidelné ataky ve stejném oku opakujicí se ve stále kratších intervalech. Lékaři si pochopitelně neví rady. Díky Můžete vyzkoušet vlastní urinu, která se aplikuje takovou tou vaničkou na vyplacho ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř srp 18, 2010 8:18 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

muflon píše:citace: Ta 3,5%HCL se dá použít 1:1 k aktivaci úplně stejně jako kys.citrónová a 3min.aktivovat a pak zalít vodou do sklenice ? děda Slavík napsal(a): Je to tak jak píšeš. Pro mne ale poměr 1:1 nabyl dobrý (pobolíval žaludek) a proto dávám jen 5:1. To znamená, na 5 kapek NaCl2 (=MMS1) je ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: stř srp 18, 2010 6:42 am 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

muflon píše:Já se ptal na to samé ještě než vzniklo tohle vlákno, přeci jen hliníkovými příbory se dnes už nejí....a odpověď pana Jardy byla: ...je to opravdu velice jemný prášek a nic špatného v něm nehledejte(pozn.: To je reakce na dotaz ohledně obsaženého hliníku...!). Jeho aplikací rozhodně nic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: úte srp 17, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Goci píše:Dobrý deň pán Jarda, myslím, že by Ste mali uviesť na správnu mieru tie bludy , ktoré píšu v tomto vlákne o škodlivosti nenasýtených a polynenasýtených olejov pre ľudské zdravie a o vhodnosti nasýtených olejov- asi ide o nesprávny preklad z angličtiny, inak si to neviem vysvetliť. Medzi po ...

Napsal: úte srp 17, 2010 9:39 pm 

Beladona píše:Konečně jsem našla svojí dávku hořčíku - 9 lžiček denně. Znamená to, že mám tak obrovský deficit nebo jen hodně snesu? Jednoznačně jde o velký deficit, hořčík nesnese nikdo, jakýkoliv přebytek tělo ihned vyloučí.

Napsal: úte srp 17, 2010 9:38 pm 

Sybilla píše:Trochu som to blbo napísala, ale smerovala som k určeniu tej dennej optimálnej dávky, ktorá by mala byť vtedy, ak sa dostaví rýchle behanie, potom ubrať a taká dávka by mala byť správna. Preto som sa pýtala za ako dlho sa to predávkovanie prejaví, lebo sa mi to nedarí určiť spoľahlivo. ...

Napsal: úte srp 17, 2010 9:33 pm 

Beladona píše:Začala jsem užívat hořčík od vás a včera jsem postupně během dne vypila 6 menších kávových lžiček rozpuštěných ve vodě a žádný průjem se nekonal. Je takové množství normální? Není to běžné, ale je to možné.

Napsal: úte srp 17, 2010 9:32 pm 

Host píše:Pravda, tablety se uvolňují pomalu, to mě netrklo. Svou DDD asi fakt těžko odhadnu, navíc ani při vyšších dávkách se u mě nějaké návaly energie apod. nekonaly takže je otázka co vůbec dokážu vstřebat a kolik toho tělo využilo. Ta variabilita spotřeby podle momentálního vytížení, stavu, dal ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte srp 17, 2010 9:24 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Dávkování má být podle návodu , nebo jiné ? Pokud se opalujete, tak jedna bohatě stačí, ale v případě nemoci je vhodné brát mnohem více, běžná dávka je 4000 I.U. a dokonce se aplikuje terapeuticky 40000-50000 I.U. u velice vážných případů onkologie.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tipy kde koupit vybrané POTRAVINY,koření apod

Napsal: úte srp 17, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 85865

muflon píše:Co se dá považovat za větší množství...resp.při výrobě ořechového mléka by jste doporučil kolikrát týdně a jaké množství(na pol.lžíce). Dalším nebezpečím po němž se zmiňujete je rychlé žluknutí a potřeba skladovat v mrazáku... Takže se asi vyplatí KUPOVAT SPÍŠ NEVYLOUPANÉ(přes inzerci js ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tipy kde koupit vybrané POTRAVINY,koření apod

Napsal: úte srp 17, 2010 8:07 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 85865

muflon píše:http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=45_238&products_id=1967 Přes různé e-shopy vychází většinou okolo 300kč a výš za 1kg. Přes inzerci lze sehnat loupané vlašské ořechy okolo 100,-/kg Pokud někdo má dobrý tip na opravdu čerstvě vyloupané vlašské ořechy, tak ko ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte srp 17, 2010 8:04 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Igor píše:Vdaka. Moja lekarnicka to miesala podla jednej starej ceskej knihy, v ktorej vyslo mnoho receptur pre lekarnikov. Povedala, ze Lugol uz roky nerobili. Ja som sa jej zabudol opytat aku koncentraciu vlastne mam. Dnes som jej volal a ona povedala, ze Lugol je len jeden a ze je to povodna rece ...

Napsal: úte srp 17, 2010 7:59 am 

muflon píše:Takže 1% Lugol je tedy ten co je k dostání v lékarnách v ČR... To asi ne a dle mého názoru, pokud vycházím z reálného obsahu jódu, jde o roztok 2,78 % tní, tedy zhruba tříprocentní. Nic jiného se s tím vymyslet nedá, chemická logika je pouze jedna, ale to neznamená, že je stejná s lékárn ...

Napsal: pon srp 16, 2010 9:16 pm 

muflon píše:Dnes mi v lékárně ochotná mladá laborantka ukázala "knihu receptů" pro výrobu lékárenských roztoků...a mají tam JEN JEDEN NÁVOD NA VÝROBU..., TAK NEVÍM ZDA JINÉ LÉKÁRNY POUŽÍVAJÍ JEŠTĚ JINÉ RECEPTURY?? Pro jistotu jsem opsal tu jejich recepturu: Iodum...............10,0g Kalium iodatum.. ...
Stránka 1699 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701, 1702 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem