Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1702 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1699, 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tolice vojtěška(Medicago sativa)-Alfalfa-Lucerka

Napsal: ned srp 15, 2010 10:07 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 66070

muflon píše:Samozřejmě pokud to jen trochu jde tak je to lepší nasbírat aspoň člověk ví co opravdu má... V našem okolí však máme jen pole a louky s červeným jetelem, těch pár vojtěšek co najdu je jako šafránu a stačí nám sotva na zelený nápoj... Leda vzít auto a objíždět široké okolí...(=výdaje benz ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tolice vojtěška(Medicago sativa)-Alfalfa-Lucerka

Napsal: sob srp 14, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 66070

muflon píše:Děkuji uživateli Peter z fora u pramene za kontakt...: muflon napsal(a): Zajímal by mne kontakt nebo odkaz na někoho kdo má na prodej sušenou vojtěšku...(nať+květ)...na zimu se předzásobit... Na webu jsem zatím našel jen kapsle alfaalfa...a ty mi pripadaji predrazene... Peter napsal: Med ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: sob srp 14, 2010 9:59 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Proto je otázkou kolik toho zinku brát aby to nebránilo vstřebávání železa... Vím že to hodně záleží na formě v jaké zinek berem a kolik se ho tedy doopravdy vstřebá(nikoli údaj uvedený na etiketě že 1tbl. má např. 15mg...).... U zinku od Unios Pharma v chelátové formě je uvedeno, že se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob srp 14, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:Zrejme to bude u každého individuálne, ale predsa by ma zaujímalo, aký dlhý akčný rádius by rádovo mala taká dávka horčíka, ktorá už spôsobí hnačku. Ak sa požije horčík na lačno, možno reakciu očakávať vo všeobecnosti povedzme za hodinu, alebo napr. až večer, alebo za ako dlho asi? Naps ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob srp 14, 2010 9:22 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

muflon píše:Akcni sleva (ze 115kč) na 99kč...OSTROP.OLEJ(Natura Jihlava).. (POŠTOVNÉ JIŽ OD 790,-KČ ZDARMA) ------------- Bezlepkové potraviny: http://www.zdravavyzivahronov.com/produ ... -potraviny Bezlepková dieta KNIHA: http://www.zdravavyzivahronov.com/inter ... kova-dieta --------- Mají tu i pr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: sob srp 14, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

Lenka píše:Cítím nechuť, když se mám napít naší městské chlorované smradlavé vody (babička: "Jaktóó´prosíímtě, každý kdo k nám přijde říká že máme výbornou vodu"). Chtěla bych ráno vypít litr naráz, ale to se nedá. Mám pocit, že bych si tím spíš ublížila . Je lepší pít vodu balenou? Zatím nemám možn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob srp 14, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Dá se "vyhladovět candida" ?? Další povídání ke candidě z http://www.zdravastreva.cz/page/67955.nemoc-3/ Cituji jen něco: ...Viníkem není vždy kvasinka Candida I pokud jste přesvědčeni, že jste právě identifikovali příčiny svého problému, plísně a kvasinky nemusí být vždy touto příčinou. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob srp 14, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

muflon píše:Od známého co měl LEDVINOVOU KOLIKU,PÍSEK V MOČÁKU ATD...a nechce dělat nějaké očistné kůry, spoléhá jen na to co koupí v lékárně...tak ten mi řekl že mu pomohly hodně kapky s názvem Rowatinex které jsou výtažky rostlinného původu pokud jsem to správně pochopil(nejde o reklamu ale o poch ...

Napsal: sob srp 14, 2010 8:55 pm 

Kometa píše:Citace:Léčba hyperaktivního měchýře je většinou farmakologická. Sami však můžete ke zlepšení obtíží přispět změnou životního stylu. Důležitý je zejména vydatný a pravidelný příjem tekutin. Za 24 hodin by se mělo vypít kolem tří litrů tekutin, samozřejmě v závislosti na venkovní teplotě i ...

Napsal: sob srp 14, 2010 8:47 pm 

Sybilla píše:Jardo, vy pijete denne úctyhodné litre tekutín. Zaujímalo by ma v tejto súvislosti ako často chodíte močiť a aký objem vymočíte na jedenkrát. Prepáčte, že sa takto priamo pýtam, ale stále nemám vyriešený svoj problém. Od apríla. keď som si robila mikčný denník a objem mechúra bol tak cc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: sob srp 14, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

muflon píše:Díky Igore za upřesnění...Účinky obou se pokud vím moc neliší... Pro ostatní: srovnání cen Enterosgel versus Sanogel: Sanogel http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=sanogel Enterosgel http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=enterosgel Ono pokud si to spočítáte na hodnotu jednoho gramu se to zas ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Literatúra o výžive

Předmět příspěvku: Literatúra o výžive
Napsal: sob srp 14, 2010 8:25 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 34626

muflon píše:Když si odmyslíme glutamáty a čínské restaurace, možná dojdeme k nějakým závěrům...že naše dnešní západní strava asi nebude to pravé k zachování zdraví... http://www.zdravavyzivahronov.com/inter ... ska-studie Čínská studie, je nejobsáhlejší a nejucelenější studií o zdraví a výživě, kter ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: sob srp 14, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

muflon píše:Můžem se donekonečna léčit a brát prášky na bolesti hlavy...ale pokud neomezíme aspoň trochu cíleně stres z pracoviště a hlavně z vlastní domácnosti tak to nejspíš bude bludný kruh... (málokterá domácnost je dnes klidným a bezpečným přístavem kde dočerpáváme nejen pohonné hmoty(jídlo a s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Uzliny

Předmět příspěvku: Uzliny
Napsal: sob srp 14, 2010 7:11 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 49101

Kometa píše:Mám od dětství velké krční mandle, hodně jsem trpívala na angíny. Mohou se také nějak zmenšit? Osobně bych vyzkoušel natírání, nebo postřikování roztokem jódu, například Lugolův roztok.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Plnospektrálne žiarovky - osvetlenie doma, či v práci

Napsal: pát srp 13, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13569

NOWOCAYN píše:To Jarda : myslel som používanie plnospektrálnych žiaroviek aj počas dňa, keď je vonku sychravo, atď... Povedzte mi, kto chodí v zime spať o 16:30 ? Kto, okrem zlomku ľudí, si to môže dovoliť ??? Predstavte si zimné obdobie a ľudí, ktorí chodia z práce domov o 16-tej (to je jeden z týc ...
Stránka 1702 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1699, 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem