Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1704 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv srp 12, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

muflon píše:...šokovalo mne že dědek kořenář doporučuje brát Dologran (=Vápník-Hořčík...) spolu s jídlem...!!?? (tak to píše na seznamu ceníku svého dopor.zboží...). S podobným způsobem braní zásaditých minerálů - (s jídlem) -jsem se dále setkal učlena rodiny kterému doktorka doporučila užívat výrob ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv srp 12, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

zuzis píše:Jak uchovat ovocné štávy co nejdéle? Tady jsem se dočetla, že se tam může dát vitamin C a vydrží to přes noc v ledničce na ráno. Ale v lékárně jsem se ptala, že vitamin C neprodávají sypany, jen v tabletkách. To mám celaskon rozmačkat na prášek? Nebo ho rovno hodit do štavy? A kolik vit.C ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Bez čeho se nehnem dál...-skryté souvislosti

Napsal: čtv srp 12, 2010 8:14 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 16478

muflon píše:Zelený nápoj,domácí mazlíčci...a paraziti...to je další souvislost kterou si ne každý je ochoten připustit... Stačí kouknout do vlákna o parazitech a hned bude každému jasné, že se průběžnému odčervování musí věnovat nejen u zvířecích miláčků, ale i u členu domácnosti...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Bez čeho se nehnem dál...-skryté souvislosti

Napsal: čtv srp 12, 2010 8:09 pm 

muflon píše:Stále hledáme jednodušší rychlé zázračné všeléky...jak se vyvléci z nepohodlných ale klíčových opatření k návratu zdraví: málokomu se např.chce provádět několikrát ročně(nebo průběžně) očistu střev a jater.... (i já se snažím ulehčit si vše...ne vždy to ale je na místě...prostě se musíme ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: čtv srp 12, 2010 8:00 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Kometa píše:Ono je asi málo bab, které letí na čisté tělo. Ale zrovna třeba mně na tom záleží. Mám teď nového partnera a hodně z něj cítím, kolik si za ty desítky let nastřádal toxinů. Kvůli mě se snaží přejít na zdravější stravu, místo cornflakes snídá naklíčenou pohanku, místo masa vařené fazole a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv srp 12, 2010 7:44 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Cassi píše:Dobrý den, jsem tu víceméně poprvé a zmateně probíhám všechna témata, abych se zorientovala, ale je toho tu hodně, tak se omlouvám, jestli jste už něco podobného probírali. Mám 15 letého syna, který se už pár let potýká s plicními chlamydiemi. Vlastně ani nevím kdy to začalo, ale asi přec ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Moje pochybení

Předmět příspěvku: Moje pochybení
Napsal: čtv srp 12, 2010 7:19 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 21480

lipka píše:Dobré dopoledne, s tím mým spaním to byl jen výkyv dovolené.Běžně usínám kolem 21-21:30hod.Ten můj ,,žlučník" se uklidnil,když jsem si začala obden dělat klystýr a hlídám si pH moče. 9.8. bylo pH vysoké: 8-8.5-8.5-7.8-7.4-7.9pH.Takto si myslím,že to bylo delší dobu,protože až do toho měře ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:32 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

muflon píše:Jarda Z.píše: ..jako samostatný prvek, může být jód i docela nebezpečný, vždy je nutné podávat naráz i párové prvky, především selen, bór, patrně i zinek a železo, dokonce vidím jako vhodné i souběžné podávání hořčíku a vitamínu D3 ------------------------ Potraviny s obsahem bóru: jablk ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:27 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

zuzis píše:Tak že by potom mám trochu řidší stolici? Vždy když si dám ovocný salát, třeba švestky, broskve, jablko, borůvky, nektarinky, a do toho česnek se skořicí, tak mne to pak nafukuje a mám stolici řidší. A nebo je to tím, že se přejím. Vždycky si udělám velkou hromadu, protože se na to těším ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

gonzales01 píše:Zdravim vsechny, konzumujete nejak dozravajici kukurici (bile klasy)? Je vhodne ji s necim kombinovat? Je výborná jak samotná, tak do zeleninových salátů a určitě se jako zpestření stravy dá doporučit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:17 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Ještě sem našel od E.Mindella ve Vitamínové bibli pro 21.stol. toto: Nedostatek železa: únava, nechuť k pohybu, vyčerpání... Železo obsahuje také: melasa,broskve,fazole,žloutky,ořechy,chřest - měď,kobalt,hořčík a vit.C jsou nutné pro vstřebání železa - železo je nutné pro využívání B-vit ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv srp 12, 2010 9:10 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Beladona píše:Užívám MMS2 a to určitě zabíjí laktobacily. S jakým odstupem prosím můžu pít kefír, abych z něj měla nějaký užitek? Je lepší ho pít před a nebo po MMS2? Ono je dost diskutabilní zda MMS2 opravdu zabíjí laktobacily, ale pokud to připustíme, tak je vhodnější pít kefír po aplikaci MMS2, t ...

Napsal: čtv srp 12, 2010 9:07 am 

muflon píše:Teď čtu Budwig-Lněný olej...a píše tam: " O zdravém životním stylu toho bylo napsáno mnoho...obvykle se doporučují fyzická cvičení a přírodní strava, ALE POKUD ČLOVĚK NEPOROZUMÍ OTÁZCE TUKŮ, NENÍ MU TO VŠECHNO VŮBEC NIC PLATNÉ..." Na základě zkušeností z tohoto fóra a odjinud, k nezbytné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 12, 2010 8:34 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

zuzis píše:Přes známé jsem sehnala kyselinu chlorovodíkovou. Lékárnice (z lékárny) prý říkala, že to odněkud dováží a je to 35%. Nezbývá mi nic jiného než jí věřit. Takže ředění bude lepší než u té 37%. Mohl byste mi poradit jako úplnému laikovi, jak to naředit na těch 3,5%, ktreré se pak kape? Nebo ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř srp 11, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

zuzis píše:Dá se namíchat chlorid hořečnatý i do ovocných nebo zeleninových šťáv? Nebo se musí pít samotný a mezi jídlem? Moc valnou chuť to nemá Asi by to také nevadilo, ale ideální je rozpuštěný ve vodě s trochou solanky z himalájské soli, to potom chutná jako minerálka.
Stránka 1704 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem