Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1705 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: stř srp 11, 2010 10:31 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

zuzis píše:Nevíte, jaké přesně vitamíny má skořice? Nikdy jsem jí moc nemusela, ale ted si ji dávám do ovocných salátů a nemohu se ji nabažit a těším se na každé ráno až budu snídat Tak přemýšlím, co mi asi chybí, když mi tak chutná Skořice neobsahuje ani tak vitamíny, jako kumarin, což je sice výbo ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř srp 11, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Pavel Veselý píše:Propočítal jsem to a dostal jsem toho do sebe asi 1 ml což by mohlo odpovídat 50mg jodu.Už jsem v pohodě,nemohu zatím říct jestli se něco zlepšilo nebo zhoršilo,protože proti té kandidě užívám víc věcí.Zajímalo by mě po jak dlouhé době bych to mohl zopakovat(samozřejmě asi zmenším ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř srp 11, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

muflon píše:Velmi rozumné se mi zdá kromě 1tbl.selenu brát zároveň s jodem např. 1č.lž.solanky z himal.soli do sklenice vody... Himalajska sul obsahuje: Element Order Num. Results Analysis Type: Boron B 5

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř srp 11, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Janka píše:S tím samozřejmě souhlasím, taky si dám raději toto "poďobané jablko" Někdo ale říká, že pokud organismus přijímá umělé tablety, zvykne si na to a nechce přijímat ty přírodní . Díky Tak to se bát nemusíte, tělo není ani zdaleka takový vůl, jak se domnívá většina lidí a pokud mu nabídnete ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: stř srp 11, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Pokusil jsem se shrnout zasadni info od pana Jardy o železe + něco málo k tomu...: Dr.Popov má na příjem železa výrobek(Italie) -výtažek z: ŘEŘICHY,Č.ŘEPY A ŠPENÁTU (výrobek-Ferrogreen) - spirulina obsahuje i velké množství železa v chelátové formě (10 g spiruliny obsahuje stejné množstv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: stř srp 11, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Pavel Veselý píše:Neměl byste nějakou zkušenost s konzumací černých jeřabin?Objevil jsem takový malý sad a tam jich je fůra.Vím že jako dítě sem se do nich někde pustil a dostal jsem hned od rodičů vynadáno že se to nejí,ale mě docela chutnaly. Tak v tom vám nepomohu, zde ani netuším o jaké jeřabiny ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř srp 11, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Myslela jsem na to, někam to odnést, ale pak jsem to radši spláchla do záchodu, aby už od toho byl definitní pokoj. Jen mě trošku děsí představa, kolik jeho kamarádů se lépe schovalo Tak pokračujte až do stavu nula a máte pak celkem jistotu, ono totiž takových šmejdů v nás bydlí celkem ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř srp 11, 2010 7:41 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Curious píše:Dobrý den, předem moc se omlouvám, jestli se hloupě ptám, ale může se pít káva den před očistou nebo kofein zmaří nastřádání žluče? Bez kávy holt těžko funguji... Díky, Katka Nikdy jsem to nezkoušel, sám jsem zatím vypil dvě kávy za celý život a to vždy zadarmo na schůzích ROH za staréh ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř srp 11, 2010 6:58 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Beladona píše:Můžu červenou řepu odšťavňovat i se šlupkou? Všimla sem si v jednom fresh baru, že ji loupou, ale já jí zpracovávám celou. To loupání je hovadina, největší objem účinných látek se u většiny plodin nachází těsně pod slupkou. Já osobně ji nikdy neloupu a ani to nedoporučuji.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: stř srp 11, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

6ma píše:Dobrý den, 1. den plivaci test pozitivni(kleslo na dno), teplota 36,95 2.den plivaci test pozitivni(kleslo na dno), teplota 36,90 3.den plivaci test pozitivni(kleslo na dno), teplota 36,85 procetl jsem cast tematu o candide, asi prvnich 11 listu, jde to pomaleji ,ma li si clovek vse zapamat ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 11, 2010 5:09 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pavel Veselý píše:Zdravím.Zajímalo by mne jestli si mohu připravit lichořeřišnicový čaj do zásoby ráno,smíchat ho s lapachem,tu drť dát do kelímku a použít v průběhu dne podle Vašeho návodu a zapíjet to tou směsí čajů.Nebo musím vždy udělat čerstvý?Nějak se mi to teď v práci zkomplikovalo a trošku n ...

Napsal: stř srp 11, 2010 5:07 pm 

Beladona píše:Takže je lepší vytrvat na syrové stravě s protikvasinkovou dietou, řešit všechny ostatní věci a doufat, že až se tělo dostane do rovnováhy, zlikviduje i kvasinku? Už taky nechci dál hubnout, ztrácejí se mi prsa a nechci přijít ještě o zadek A hlavně se už nechci víc omezovat. Teď jsem ...

Napsal: stř srp 11, 2010 4:29 pm 

Beladona píše:Ano, tomu rozumím, že jsem si ji pěkně krmila Jen mi to nejde zase dohromady s těmi tuky, které jsem nejedla. Teď zase jím 4 měsíce kvalitní tuky a žádné sacharidy a mám jí stejně. A ještě k tomu nejsem schopná vypozorovat, co jí dělá dobře a co ne. Je mi pořád spíš tak nějak stejně, p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř srp 11, 2010 12:21 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Beladona píše:bílý jíl: http://www.passionbio.cz/category.php?id_category=32 To je dobrý zdroj a ani jsem o něm nevěděl, plně vyhovuje včetně ceny, akorát je potřeba se zeptat, aby to nebylo nějak naparfémované.

Napsal: stř srp 11, 2010 7:46 am 

sad píše:Zatím komu se to podařilo byl Denny a to razantním způsobem pomocí HCl asi za 2 dny . Tak tento postup je dost sebevražedný a obecně se doporučit nedá, nicméně srovnání poměrů HCl v žaludku i v těle opravdu dokáže dát kvasinky do normálu.
Stránka 1705 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1707, 1708 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem