Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1709 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1706, 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: ned srp 08, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

Kometa píše:Proč myslíte, že to druhé není ono? Na stránkách Jonáše se mi nepodařilo objevit cenu. Jde o hrubě nižší cenu, což se mě zdá nějaké prapodivné, protože tady v Čechách se na charitativně zaměřené lidi skoro nenarazí. Také, pokud je mě známo, dokonce na obou pracovištích ty vyšetření prová ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Velká prsa u muže - gynekomastie

Předmět příspěvku: Velká prsa u muže - gynekomastie
Napsal: ned srp 08, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 132854

6ma píše:Dobrý večer pane Zajíčku, je mi 20 let, 182cm, 81Kg. od cca 11 let mám velká prsa (jsem muž) , potřeboval bych poradit co s tím dělat ( přebytek estrogenu?) také mám poměrně často i problém s erekcí. Další problémy ,které mám je alergie (tak jak mi zjistili na alergologii) - na pyl, prach, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob srp 07, 2010 8:48 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Inka píše:aha, tak to děkuji za upozornění, ja bohužel již dnes trochu odšťavnila, ale to snad nemohlo nic poškodit. tak se zaměřím na jiné zelené Jeden špatný pokus vás určitě nezabije, ale raději to neopakujte.

Napsal: sob srp 07, 2010 8:02 pm 

Inka píše:Dají se odšťavňovat i zelené natě u mrkve? Nejsou tam nějaké třeba jedovaté látky? Děkuji moc.I Tak tato zelená hmota a zelený vršek mrkve určitě ne, velice to ničí srdeční sval a rozhodně to nedoporučuji.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob srp 07, 2010 6:19 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Sara píše:Dobry den. Vcera jsem provedla v poradi druhou jaterni ocistu. V prubehu poslednich 14 dni temer denne klystyr, vetsinou urina. Denne rano vyplach zaludku a paranasalnich dutin. Zvysen prijem horciku, jodu a selenu. Pred a po jidle dodavka HCl. Denne mrkvovo-orechove mleko a SP. Posledni t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob srp 07, 2010 8:06 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Když si dám k obědu např. pohanku , mohu k tomu si dát lehce dušenou zeleninu / směs květák,kapusta,brokolice,cibule / a zeleninový salát / směs celer,petržel. nat´,hlávkový salát / + syrovou hlívu ústřičnou . Nebo také pouze jeden druh zeleniny ? Připravuji se na očistu jater , piji pouze ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: sob srp 07, 2010 7:59 am 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

magic píše:Urcite si ostatne prispevky na tuto temu pozorne precitam. Tiez si myslim, ze s mojou stravou nebude nieco v poriadku - ale kde mam zistit, ako spravne kombinovat jednotlive potraviny? Treba sa riadit zasadami delenej stravy, alebo niecim inym? Vegetarianstva by som sa nechcela vzdat..pre ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pát srp 06, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

magic píše:Ahoj, zenska lekarka mi zistila pritomnost HPV virusu a cytologicke vysledky uz dva krat vysli zle. Posiela ma na konizaciu s pripadnou dalsou liecbou a odporuca vakcinu proti virusu HPV. Ja som sa zatial rozhodla pre alternativnu samoliecbu - uzivam bylinne elixiry, dnes som si robila va ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 06, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:V lékárnách jsem zatím moc nepochodil... Na http://www.kulich.cz mi odepsali velkoobchodní ceny (přes ŽL)- Dotaz-je ten bílý jíl co jste zmiňoval tento?, nezdá se mi tam ten hliník...: Kaolinum ponderosum je čištěný přírodní hydratovaný křemičitan hlinitý, je to bílý nebi šedavě bílý mas ...

Napsal: pát srp 06, 2010 12:03 pm 

Pavel Veselý píše:Ne ne,už to bude třetí v pořadí tak si s tim chci trošku pohrát a udělat to co nejlíp. V tom případě je opravdu vhodný ten termín dva dny před černým měsícem.

Napsal: pát srp 06, 2010 12:02 pm 

Pavel Veselý píše:Zdravim! Chtěl bych se zeptat jak propočítat kalorickou hodnotu šťáv.Vím že si na kalorie moc nehrajete ale mě by se to vzhledem k treninku velice hodilo.Když budu chtít znát např. kalorickou hodnotu čerstvé jablečné šťávy tak se mohu řídit podle tabulek a vyhledat třeba položku ja ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Epilepsie

Předmět příspěvku: Epilepsie
Napsal: pát srp 06, 2010 11:54 am 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 50340

Curious píše:Je to těžko uvěřitelné, že se dá snad vše takto vyléčit, nicméně já tomu věřím, je to logické....ještě aby uvěřili rodiče, připomnělo mi to případ kolegy tady na fóru, myslím Jindry, který se snažil pomoct kamarádovi, jehož malý syn má rakovinu. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli by př ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 06, 2010 10:29 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Jak uz pan Jarda mnohokrat psal, je potreba zacinat s velmi malymi davkami podle jeho rad... Pokud uz nekdo pouzil tabulky "HClpomeryCZ.xls" od Slavka z fora u pramene, tak jsou podle jeho slov ve stare tabulce chyby...!(proto je treba mit na pameti ze jakekoli zbrkle uplatnovani jakychk ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát srp 06, 2010 10:02 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:Takže tedy v podstatě omezit úplně tuky. Ale tady se taky píše, že jsou určité ovoce zakázané. Chápu to dobře, že z jednodušeně platí to, že když je nadměrně tuku, tak zakázané ovoce vadí? Když bude v těle tuk v normě, tak ovoce žádné nevadí? A jak je na tom kefír s obsahem tuku, jak moc ...

Napsal: pát srp 06, 2010 8:27 am 

Pavel Veselý píše:Zas ta moje paměť Už si musím vést poznámkový sešitek.Očistu provádět nejlépe 2 dny před novoluním nebo 2 dny po jak jste mi jednou radil a lze i v průběhu tohoto období? Lze ji dělat samozřejmě kdykoliv, ale nejlepší výsledky přináší dva dny před černým měsícem, to se vyloučí dale ...
Stránka 1709 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1706, 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem