Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 171 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Alzheimerova nemoc

Předmět příspěvku: Alzheimerova nemoc
Napsal: sob kvě 09, 2020 7:33 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 94401

Menma21 píše:Známa trpí parkinsonom, viem že chodili všade po doktoroch vyše roka.. a vôbec niekto jej nevedel pomôcť.. chcel by som sa teda nejak spýtať ako jej pomôcť / ulaviť od problémov? Ja za nu nerozhodujem, a ona sama za seba už pomaly asi tiež nie, bohužial na jej škodu ma dosť konzervatívn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bolest hlavy po hořčíku

Předmět příspěvku: Bolest hlavy po hořčíku
Napsal: pát kvě 08, 2020 12:31 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9766

Pamprle píše:Chtěl jsem se zeptat po hořčíku mě vždy bolí hlava jakoby za očima a v týlu hlavy, přitom občas dostávám křeče do lýtek a mravenčí mě prsty na rukou. Hořčík přitom nemohu z tohoto důvodu užívat. Užívám zinek, měď , bór . V čem může být problém ? Živím se celkem zdravě. Existují kyselé a ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: ĽÚBITE SA, žijete spolu, NO SPÍTE ODDELENE ?

Napsal: pát kvě 08, 2020 12:19 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 9638

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Síce som dlhodobo bez vzťahu a aj bez sexu (sex sa mi nechce riešiť "len tak", už sú dávno preč tie časy keď mi to nerobilo problém), riešim do budúcna tento problém.... Neviem si predstaviť spávať s partnerkou v jednej posteli, a dokonca ani v jednej miestnosti. Od svo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: pát kvě 08, 2020 6:37 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Menma21 píše:Zdravím, diky za odpovede, pečenovu a črevnu očistu som robil, zatial len hrube črevo no plánujem aj šhanku spraviť. To som zvedavý ako zareaguje moje telo. Propolis som v minulosti užíval ale na iný problém na bolesti s ušami to ma pravdepodobne rovnaku pričinu ako tie problémy s močen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lichořešnice

Předmět příspěvku: Lichořešnice
Napsal: čtv kvě 07, 2020 6:28 pm 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 131920

VitekH píše:no a měl bych si tedy dávat nějakou odstávku/snížit dávku, aby to nebylo nepříjemné na orgány? případně pokud je to v oblasti močového měchýře nepříjemné více? To ani ne, pokud není velký problém nic bych nesnižoval protože zpočátku je potřeba držet raději větší dávkování aby nedošlo k t ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv kvě 07, 2020 6:21 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

indiga píše:Prosím o radu. Vždy keď začnem piť čaj na očistu žlčníka, pečene,/aj po malom množsteve/ dostavia sa u mňa na druhý deň extrémne viacdňové migrény, bolesti tela.Predpokladám že pečeň mi do tela uvoľní toxíny a tie ma takto zložia. Môžem to riešiť okrem výdatného pitného režimu, klystíru ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv kvě 07, 2020 5:36 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Obsidián píše:https://secure.endfatigue.com/store/products/supplements/end-fatigue-adrenal/index.html#tab-2 Sice netuším co s tím přípravkem chcete řešit tedy pominu složky které jsou přidané jako titan a nejsou zrovna ideální a zhodnotím na co jste se ptala. Adrenal cortex je extrakt z kůry nadledv ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv kvě 07, 2020 5:19 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:dobry den, tak po 3x neuspesny pokus o candida dietu... - uzival som od doplnkov na travenie, psyllium a az po vsetky osvedcene pripravky ako Citricidal, oreg. olej, candex, olive leaf extrakt ci kysel. caprylova, NAC, vitamin C... ale vzdy nastane rovnaky problem, a to ze po cca 10dnoc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lichořešnice

Předmět příspěvku: Lichořešnice
Napsal: čtv kvě 07, 2020 6:47 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 131920

VitekH píše:Pardon, hloupý dotaz, proč se lichořeřišnice zapíjí? Případně i jiné bylinné látky, pokud se takto konzumují? Když pominu že pálí - dal jsem si jí s trochou medu a je to hned o něco snesitelnější. Nutno se přiznat, že cítím takovej tlak v těle, jakoby tíhu, je to správně? (povětšinou až ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv kvě 07, 2020 6:43 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Obsidián píše:V jednom doplňku na nadledvinky jsou dvě složky: 1) adrenal cortex extract 2) adrenal polypeptide fractions Víte někdo, co znamená ta druhá? Zatím jsem to nikde nenašla. Aby náhodou neobsahovala adrenalin nebo něco nevhodného.. Dejte prolink na popis výrobku.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: stř kvě 06, 2020 9:19 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Nemoc nebo ne, stárnutí lze snadno léčit https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6286826/ https://rapamycintherapy.com/ Could Rapamycin Help Humans Live Longer? https://www.the-scientist.com/notebook/ ... nger-30021 6 Popular Ways to Do Intermittent Fasting https://www.healthline.co ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: SIBO - Bakteriální přerůstání v tenkém střevě

Napsal: stř kvě 06, 2020 8:04 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 57730

Mojzo píše:Máte někdo zkušenosti s různými kůrami proti SIBO? Fungovalo by i toto? Půl čajové lžičky mletého hřebíčku + půl lžičky cejlonské skořice před každým jídlem (tzn 3x denně). A 2x denně mezi jídly několik kapek propolisu do vody. S každým jídlem taky probiotika, glutamin a kolostrum. Toto c ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř kvě 06, 2020 3:52 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Jitka Zvonková píše:Zdravím, jak je to v letním čase s očistou jater? Mám asi všechny časy posunout o 1 hodinu zpět? Tudíž začít ne ve 14.00 ale ve 13.00. děkuji Jitka Mělo by se jet podle normálního času, váš organizmus se rozhodně neseřizuje podle vůle politiků, ale jede podle vůle Boží.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř kvě 06, 2020 3:50 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Sikora píše:Píše tady někdo že vápník je ve skořápkách vajec.chtěl jsem se zeptat jestli je důležité nebo jiný poměr vápníků v bílých skořápkách anebo v klasíckých skořápkách anebo je to jedno jinak řečeno, které skořápky jsou lepší?.děkuji za odpověď. To nevím, ale předpokládám že pokud tam vůbec b ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř kvě 06, 2020 3:49 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

petrkral1 píše:Příčina bude nejspíše v těch lécích, které mi rozhodily mikrobiom, možná zvýšily i propustnost střeva. Léky už neberu od února, sacharidy mám snížené (řeším i co živí candidu) + ty doplňky stravy. Zkoušel jsem i doplnit probiotika a další věci na podporu bakterií a obnovu střeva, ale ...
Stránka 171 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem