Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1710 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pát srp 06, 2010 8:21 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Pavel Veselý píše:Já se mu to taky snažil vysvětlit že preventivní polikání těchto léků je cesta do pekla ale on dál jezdí do ikemu nebo kam a vesele poslouchá doktory.Jinak ty moje stavy už se po odpolední a večerní dávce neopakovaly takže to byla asi jen ta první reakce.Sehnal jsem si také pelyněk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv srp 05, 2010 9:19 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Host píše:Taky mám odzkoušeno, že po zařazení pangaminu (stačí po 3 dny cca 7-8 tablet/den) se mi rozjede ekzém a v daném místě zhorší stav pokožky. Stejné zkušenosti jsem měl na vařené stravě s kvasnicema nebo když jsem bral B-komplex a o živočišných produktech nemluvě. Nevím jestli je rozumnější j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv srp 05, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Sikora píše:Mastné kyseliny, jako kyselina linoleová a linonenová, které se nacházejí ve lněném, sójovém, ořechovém, mandlovém, kukuřičném atd. oleji, jsou esenciální pro spontánní vznik rakoviny, a také jsou podle všeho rozhodujícím faktorem při vzniku stařeckého pigmentu, alkoholické cirhózy jater ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: čtv srp 05, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Host píše:V zavařovačce 5l nebo malé 7dcl ? Co kvůli větrání víčko provrtat malým vrtákem, aby se tam neprášilo, ale přitom dostatečně luftovalo ? Po propláchnutí tam voda nesmí zůstat vůbec ? Potápí se pouze při tom úvodním bobtnání že ? Ideální je ta menší a do ní dávám cca 50 ml suchého stavu plo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: čtv srp 05, 2010 8:32 pm 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

muflon píše:Fytoncid,fytoncidní účinek - fytoncidy jsou rostlinná antibiotika nebo i rostlinné pesticidy(nikoli chemické, ale přirozeně obsažené v rostlině), tyto látky jsou toxické vůči patogenním virům, mikroorganismům a škůdcům rostlin. Lidověji řečeno-usmrcují mikroorganismy, nebo omezují jejich ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv srp 05, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:Já už jsem z toho tak nějak ze všeho zmatená. Ať vlezu na jakékoliv jiné stránky, tak všude se ty názory liší, ohledně candidy a jídle. Kdyby byly ty názory alespoň podobné, tak to beru, ale když jsou úplně opačné, tak už pak nevím. Ná několika stránkách se píše, že kokosový olej je proti ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Epilepsie

Předmět příspěvku: Epilepsie
Napsal: čtv srp 05, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 50340

Curious píše:Dobrý den, byla bych moc vděčná za Váš názor na příčiny a léčbu epilepsie. Patnáctiletá sestřenice prodělala epileptický záchvat, dostala léky, po kterých chodila jako tělo bez duše, takže jí zřejmě léky vyměnili, ale stále byla v jakémsi mátožném záchvatovitém stavu, doktoři diagnostik ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žlázy,hormony...souvislosti+Možnosti nápravy

Napsal: čtv srp 05, 2010 7:38 pm 

Odpovědi: 75
Zobrazení: 180458

muflon píše:http://www.celysvet.cz/tisk.php?d=2190 Látky s hormonální účinností V některých rostlinách byly nalezeny látky s hormonálním účinkem na lidský organismus, např. estrogenní aktivitu mají jeřabiny. Antiestrogeny byly nalezeny v mrkvi, brusinkách, v cibuli. Jistě by se dalo doplnit...přidej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv srp 05, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Pavluša píše:Dobrý den,potřebovala bych poradit. Snažila jsem se ve Vašich diskuzích najít odpověď, nicméně výsledek stále zmatený, tak se raději zeptám konkrétně. V předešlém těhotenství jsem měla problémy s tvrdnutím břicha, které se připisuje nedostatku hořčíku. I přesto, že jsem jej pravidelně b ...

Napsal: čtv srp 05, 2010 8:24 am 

sad píše:A s ohledem na rychlou likvidaci candidy ? Candida není pouze o kyselině chlorovodíkové, to je jenom jedna část problému, ale i o draslíku, hořčíku, jódu a selenu v kombinaci s několika vitamíny. Tyto látky je nutné mít srovnané pro ideální činnost žláz a tím se samozřejmě candida donutí st ...

Napsal: stř srp 04, 2010 10:14 pm 

sad píše:Dávám denně 3x3 dávky po 1ccm / před , v průběhu a po jídle ... t.j. snídaně , oběd a večeře je kefír / . Problém s tím nemám a znamená to , že dávky se už nemají navyšovat . Více kyseliny může paradoxně škodit a obecně se to doporučit nedá, sám jsem si také dříve myslel, že více znamená lé ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: stř srp 04, 2010 10:10 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Host píše:Co říkáte na tento článek http://zkracene.cz/SXDK s relativně snadným postupem ? Moc se mi ta PETka nelíbí, asi pořídím misky http://zkracene.cz/ySUP které mě za těch 300zmísta určitě nezruinují. Jinak mě docela udivuje, že článek tohoto typu vůbec na takovémto "bulvár-webu" vyšel... Profi ...

Napsal: stř srp 04, 2010 9:54 pm 

muflon píše:Malachov-odkaz na knihu Jak se zbavit parazitů(ke stažení):

Napsal: stř srp 04, 2010 9:51 pm 

Pavel Veselý píše:Zdravim! Chci se zeptat na kontraindikace hřebíčku a případně co dělat když bude nejhůř?Nějaký protijed?Nahlodal jsem tchána,že by mohl mít mraky parazitů kteří mu ničí zdraví,protože má psa který mu doslova strká čumák do talíře.Jenže bere léky na tlak a na srdce,na cholesterol a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: stř srp 04, 2010 9:44 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Jana píše:Dobrý den, poslední dny mne pobolívá močový měchýř a ledviny, jaký byste doporučil postup léčby? S MMS jsem před nedávnem skončila, nechce se mi do toho jít znovu a taky si říkám, že to je nářez pro ledviny, pokud bych je měla nějak oslabené, tak neodbouchla bych je tím úplně? Jaké čaje by ...
Stránka 1710 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem