Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1719 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1716, 1717, 1718, 1719, 1720, 1721, 1722 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Lenka píše:Dobrá, a jaké zbraně mám tedy nasadit u 2- a 4-letých dětí? Přidávat sodu do jídla nějak? Nebo to bude to vlákno o zásaditosti moči? A ta hladina pH moči má i přes Vámi doporučovanou sílu sledovat křivku, tedy ráno nízké, večer nízké? Já nedávno po celý den pojídala meloun, mimo i zakysel ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Afty

Předmět příspěvku: Afty
Napsal: čtv čec 22, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 141296

macekzn píše:Dobrý den,je možné dvouletému dítěti mazat dásně peroxidem vodíku 3%?Má aftíky a neteklé dásně které ho hodně bolí,u doktorky nám moc nepomohli.Zkusili jsme různé gely a taky nic,neustále pláče,už si nevím rady.Moc Vám děkuji za odpověd.Martina Zkušenost s tím sice nemám, ale dle mého n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitarián

Předmět příspěvku: Vitarián
Napsal: čtv čec 22, 2010 4:26 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 43597

Janka píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak upravujete pohanku, já ji doteď vzdy vařila A ještě mám jednu otázku: píšete, že je lepší potraviny moc nekombinovat. Ale přitom v některých knihách píšou, že aby se vstřebal tento ......vitamín je k tomu potřeba tento vitamín..........,nebo prvek a že ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zapal ucha

Předmět příspěvku: Zapal ucha
Napsal: čtv čec 22, 2010 4:11 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10928

Lubyx píše:mam iba oreganovy olej a cerstvy lanovy olej, moze byt aj jeden z tychto dvoch?? ten oreganovy som predtym pil a je strasne silny Můžete vyzkoušet jak len, tak i to oregano, ale opravdu jenom kapku, ten lněný je dobrý, ale pouze z pohledu tlumení zánětu, oregano má vysoce septické účinky ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čec 22, 2010 4:06 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:Dokonce se ještě doporučuje jíst společně obiloviny a luštěniny. To by mohlo být taky v pořádku, pokud se to dobře stráví. Tak zde se obávám, že to už se vůbec dobře nestráví, ale klidně si to vyzkoušejte, jde již o příliš koncentrovanou stravu a málo kdo je to schopen strávit bez problémů.

Napsal: čtv čec 22, 2010 4:04 pm 

fdh píše:Tak s tím žvýkáním problém nemám a zdá se mi to jako jediná vhodná možnost jak jíst. A co se týče obilovin tuplem. Škoda, že jsem to nevěděl dřív, ale vše má svůj čas i místo. Lepek není tak škodlivý, když je člověk znalý. A co se týče syrových jídel, ať už to jsou ořechy, semínka nebo obil ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv čec 22, 2010 3:55 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Sybilla píše:Niečo bližšie o kokosovom oleji: Kokosový olej panenský Kokosový olej patří mezi potraviny pro třetí tisíciletí. Znamená to, že díky svému bohatému složení dokáže při pravidelném užívání zmírnit či vyléčit celou řadu onemocnění, které trápí moderního člověka (civilizační nemoci). Kokoso ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 22, 2010 3:49 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Pavel Veselý píše:Zdravim!Tak jsem objednal tu B6 jak jste mi radil a ještě i B5 250mg,protože tam psali že podporuje peristaltiku tak by to mohla být dobrá prevence proti dalším hemeroidům.Mám užívat oba najednou nebo třeba než se uplně vstřebá ten hemeroid tak jen B5 a potom začít B6?Tu B6 jste mi ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kapsle

Předmět příspěvku: Kapsle
Napsal: čtv čec 22, 2010 3:45 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 11638

Beladona píše:Nemůžu sehnat kapsle na MMS 2. Nemáte někdo prosím tip, kde v Praze nebo okolí se dají koupit? Doufám, že jim neříkáte, že to chcete na chlorové vápno, to vám to ti magoři neprodají nikdy, řekněte, že to potřebujete třeba na umletý hřebíček, protože jinak při polykání moc pálí, což je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:41 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Oťas píše:Milý pane Jardo, se zájmem si pročítám zdejší podnětné příspěvky a snažím se jim přizpůsobit. Také mi táhne na padesátku, žil jsem bujarým životem a začínám to pociťovat, nejen na hmotnosti. Vaše stránky jsou velmi zajímavé a děkuji za ně Vám i ostatním přispěvatelům. Zjišťuji, že snaha ží ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

fdh píše:Zjistil jsem, že se dá jednodušše vyrobit tvaroh z kefíru. Tudíž všem vřele doporučuju vyrábět si vlastní mléčné produkty pomocí tibetské houby a nekupovat náhražky z marketu. Když jsem ochutnal tvaroh udělaný velice jednoduchým způsobem, kdy vezmete kefír a necháte vykapat syrovátku a je t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

fdh píše:Máte zkušenost i s Ghí? Dost je to taky chváleno, stejně jako kokosový olej. Ghí-přepuštěné máslo zbavené bílkovin je pouze čistý tuk a ze zdravotního hlediska je určitě vhodné v rozumné dávce k běžné konzumaci.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:02 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Zappy píše:Dobry den, s bliziacim sa zberom jesenneho ovocia by som sa rad opytal nasledovne: - plati zasada, ze zcasti nahnite ovocie je nakazene cele a nemalo by sa konzumovat ani po vykrojeni opticky problematickej casti. - plati to ale aj pre ovocie (jablka) odtrhnute zo stromu, ktore su napadnu ...

Napsal: čtv čec 22, 2010 7:59 am 

fdh píše:Ano, tak to bude problém. Přestát to období, kdy si kvasinka bude brát téměř vše... Každopádně jak zjišťuji tak opravdu není problém jíst celozrnné obiloviny. Podstatné je nechat je fermentovat (namočit) a poté je důležité štěpit škroby již v ústech, kde je enzym ptyalin, který dokáže rozdě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv čec 22, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Lenka píše:Dobrý večer, mému synkovi se vedle kolen udělalo cosi, co pravděpodobně mohou být molusky. Už to tam nějakou dobu má, nemizí to, ale ani se nezvětšuje počet. Má jen dvě. A jeho bráška má také něco, co by mohlo být to stejné. Má také jeden kus, a ty další podezřelé útvary ještě nevím, zda ...
Stránka 1719 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1716, 1717, 1718, 1719, 1720, 1721, 1722 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem