Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1723 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1720, 1721, 1722, 1723, 1724, 1725, 1726 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 19, 2010 9:15 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Beladona píše:Tak to je přesně můj případ! Aspoň to mám potvrzené, že můj autoimunitní zánět štítné žlázy způsobuju kvasinka. 3 měsíce nejím cukr a sacharidy, 6 týdnů jsem na protikvasinkové dietě a plivací test je pořád pozitivní, ani trošku se nezlepšil. Už mě to nebaví, zato moje kvasinka by si z ...

Napsal: pon čec 19, 2010 9:12 am 

fdh píše:Zkusím a uvidíme. Možná i ten olejový klystýr jim dost znepříjemnil život a mám pocit, že stále mám problém v tlustém střevě, možná i tenkém... Ale to chce čas, možná občasné olejové klystýry by to pomohly vyřešit. Přijde mi tento klystýr jako výborný a možná lepší jak klasický s vodou nebo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čec 19, 2010 9:07 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Provedla jsem 5. očistu jater. Nevyšel ze mě ani jediný kamínek, jen tmavá voda. Je možné, že bych měla po 4 očistách už játra čistá? Je pravda, že minule ze mne vyšlo kamenů méně, ale zato největší. Nyní udělejte ještě jeden jistící pokus a načasujte si ho na dva dny před černým měsíc ...

Napsal: pon čec 19, 2010 9:05 am 

Beladona píše:Mám ten samý problém. Vyřeší to výplach žaludku ráno. Vyzvracím zbytek oleje a je mi dobře. Pokud vám to ráno šprajcuje žaludek, tak jeho vyčištění po ránu již na vylučování kamenů nemá nejmenší vliv a je rozhodně vhodné se tohoto kyselého bordelu očistou žaludku zbavit, něž ho zkoušet ...

Napsal: pon čec 19, 2010 9:01 am 

Magda píše:Dobrý den, Jardo, dělala jsem si včera druhou očistu jater, proběhla bez problémů, jako ta první, jen dnes ze mne nevychází kamínky vůbec (poprvé taky jen pár hrášků). Ze začátku po ráno trochu smetí plavalo na hladině a jeden kamínek, ale pak jen průsvitná zelenožlutá voda. Nevím, zda to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon čec 19, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Cela rodina jde zitra na pravidelnou preventivni prohlidku u lekare(vždy po 2 letech)...jake hodnoty z vysetreni krve a moči bysme meli podle Vas urcite pozadovat? Jako klicovy vidim napr.ríct si o vysetreni DRASLIKU(nejen v moci ale hlavne v krvi...).Zvlaste po tom co jsem cetl ve dvou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon čec 19, 2010 8:38 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

gonzales01 píše:Dík za odpovědi. Delší dobu (měsíce) uchovávám hlavně semena dýně z Agro-elu (několik kg) a ty vlašské, pokud je tedy seženu ve větším množství. Semena používám hlavně do ořechového mléka. Takže po dodávce semen je nejlepší je rozdělit třeba do menších mikrotenových sáčků a dát do mr ...

Napsal: pon čec 19, 2010 8:31 am 

fdh píše:A potřebujou vlhkost? V lednici mám pocit, že je dost vlhkosti. Mám tam lněná semena v otevřené sklenici... To asi není ideální a nezpracovaná lněná semínka je rozhodně vhodnější skladovat v suchu v normální pokojové teplotě.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pon čec 19, 2010 8:28 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

fdh píše:Jak se správně chovat ke koření? Myslím, jak ho správně uchovávat a je zde problém - asi ne takový, že by něco žluklo nebo tak, takže to vydrží víc jak semena... Koření má většinou velice dlouhou životnost a pokud je správně ošetřeno proti přístupu vzduchu, tak s jeho uskladněním není probl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned čec 18, 2010 9:08 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Pavel Veselý píše:Zdravim! Chci se zeptat když chci použít okurkovou nebo melounovou šťávu na odkyselení ale nemam možnost ji připravit v práci a chci si ji donést z domova ve tmavé lahvi naplněné po okraj a uložit v lednici,mám ji ještě zakonzervovat vitaminem C (čajovou lžičku nebo méně) a nebo se ...

Napsal: ned čec 18, 2010 9:03 am 

fdh píše:Je vhodné veškerá semena (slunečnice, sezam, dýně..) a ořechy (mandle, lískové, vlašské, kešu..) dát do lednice? Jak je nejlépe skladovat? Můžou v uzavřené skleněné sklenici žluknout...? Obecně na krátkou dobu s tím není problém skladovat je v lednici, nebo přímo v pokojové teplotě, ale na ...

Napsal: ned čec 18, 2010 8:54 am 

sad píše:Jablečná šťáva se mi pije dobře pouze první litr , další litry jsou už snesitelné pouze silou vůle . Urina se mi pije bez sebemenších potíží . Urina je výborný prostředek a je obecně výborná i chuťově, pokud člověk nejí jako prase. Dá se reverzovat i 100%, čili pak není problém vydržet bez ...

Napsal: ned čec 18, 2010 8:50 am 

fdh píše:Tak mě překvapil test, který mi jeden ukázal, že ani snad po půl hodině nebo hodině, sliny neklesají a vše je v pořádku. Dnes jsem si ho udělal znova a sliny jely za chvíli dolů v provázkách jako v dzungli. Co to má sakra znamenat? Jsem na jiný stravě, není snad nic, čím bych je podpořil a ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: ned čec 18, 2010 8:41 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Zajimal by mne Vas nazor na castost pouziti nebo tipy na pouziti techto koreni: Piskavice,Semena Horcice(existuje bile(zlute) i cerne semeno), Kmin černý-černucha(do lustenin,jogurtu,i na sladke...), Římský kmín.... Zvazuju pouzivat NAMLETA tato koreni... Pani v prodejne mi rikala ze sme ...

Napsal: sob čec 17, 2010 10:08 pm 

sad píše:Jaký je postup léčení pomocí HCl ? Je zde k tomuto tématu celé vlákno a prostě se v rozumném zředění pije.
Stránka 1723 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1720, 1721, 1722, 1723, 1724, 1725, 1726 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem