Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:00 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1726 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1723, 1724, 1725, 1726, 1727, 1728, 1729 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 15, 2010 4:05 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Pekne zpracovany vytah toho podstatneho k megadavkam Cecka! http://www.darius.cz/archeus/LU_vitC.html Také to znám a je to opravdu dobře zpracované.

Napsal: čtv čec 15, 2010 4:02 pm 

muflon píše:Zajimalo by mne jak se divate na KOLOSTRUM (Colostrum)? Je sice drahe ale pry staci brat polovicni davky(1tabletu denne) a lze sehnat napr.od nemecke firmy (http://www.LRworld.com) docela levne uz i v Cechach od vyzivoveho doktora a ktery vyrobky teto firmy doporucuje i na normalizaci pH ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Uzliny

Předmět příspěvku: Uzliny
Napsal: čtv čec 15, 2010 3:54 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 49101

fdh píše:Poradí si s tím tělo i samo nebo je zapotřebí to podpořit? Hrozí, že se uzliny z toho podělají nebo zvrhnou? Tak asi bych se zase tolik nebál, ale dráždit hada bosou nohou také není nutné. Nechápu, proč neuděláte to, co jsem vám radil a zkoumáte, co se stane když to neuděláte.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Uzliny

Předmět příspěvku: Uzliny
Napsal: čtv čec 15, 2010 3:12 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 49101

fdh píše:Jak se dá řešit, když jsou zduřelé uzliny za čelistí a pod čelistí a tak vůbec... V podstatě vlivem detoxikace... Předpokládám, že lymfa má co dělat a zřejmě nestíhá... Samotné uzliny na dotek nebolí, spíš celá oblast je cítit, že je.... Melouny a silně zásaditá moč, alespoň na nezbytnou do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čec 15, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Beladona píše:Přesně taková rajčata jsem nedávno koupila v Kauflandu. Když i po 14 dnech vypadaly naprosto nezměněně, začlo mi to být podezdřelé. Není nakonec ta pizza zdravější? No nevím, ale asi to vyjde skoro nastejno, nicméně alespoň ta rajčata obsahují živou vlákninu, která se docela dobře kadí ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv čec 15, 2010 3:06 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Zítra se chystám na další jaterní očistu. Můžu kromě jablečného džusu pít i vodu s jablečným octem? Tak asi ano, nemělo by to ničemu vadit, jde pouze o to aby se nevyprázdnil žlučník a žlučovody, což by ocet způsobit neměl.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv čec 15, 2010 3:04 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

fdh píše:Jak jste to myslel s tím, že to ničí játra? Když je to součást stravy, tak si na to játra zvyknout a když je to občas, tak je to ničí nebo jinak? Tak jak jsem to napsal, lidé se zamoří nějakou breberou, pak si ideálně koupí nejsilnější antihelmintikum a týden ho do sebe cpou v sebevražednýc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čec 15, 2010 12:03 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

teto píše:Co se děje se zeleninou, než dorazí do hypersuper: http://www.zvedavec.org/prispevky/2010/07/3843-dejte-se-rajce.htm včetně diskuse, jsou tam nějaké další postupy. Také to vysvětluje ty hromady syntetických vitamínů, které Jarda doporučuje jíst, protože ono v takové zelenině toho moc není. ...

Napsal: čtv čec 15, 2010 11:52 am 

muflon píše:Zajimaly by mne nazory na to jak ve svetle novych informaci v souvislosti s vlaknem o HCL, by bylo nejvhodnejsi brat DLOUHODOBEJI mineraly (s prestavkami nejaky ten tyden...). Ja to ted delam konkretne takto: (pokud je neco spatne tak mne prosim upozornete ) 1)Solanku z himal.soli (=85 m ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čec 15, 2010 11:36 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

muflon píše:Zajimalo by mne kdyz se oplachuju na WC po bezne stolici, nakolik bych mohl "dovnitr" poustet daleko do strev prudky proud studene vody z naseho bidetu, namontovaneho na bezne zachodove míse....Neni ta studena voda kterou bych pustil daleko do strev a chvili podrzel uvnitr, tepelnym šoke ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: čtv čec 15, 2010 11:27 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

Pavlína píše:Určitě, kvalitní informace jaké jsou díky Vám tady rozšiřují obzory a každý člověk, který jde po cestě k uzdravení přirozeným způsobem a stále hledá má své pohledy na věci a vždy je toho hodně čím se může obohatit, rozvinout, když najde někoho, kdo má mnoho pozitivních zkušeností . Obdi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čec 15, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

fdh píše:Čili je jedno, zda se použije kefír nebo podmáslí, vzhledem k obsahu bílkovin? Podle mého názoru to bude celkem jedno a účinky budou zhruba stejné.

Napsal: čtv čec 15, 2010 9:22 am 

fdh píše:Jasné. A co se týče látek, když to jsou oleje ze semen či ořechů, tak to má de facto stejné látky, akorát ve vyšší koncetraci? Akorát mě napadá, že oleje nemají moc bílkovin, že? Jsou v oleji potřebné aminokyseliny jako v ořechu či semenu nebo bílkovina lisování odchází pryč? Tuky tam zůstá ...

Napsal: čtv čec 15, 2010 8:55 am 

fdh píše:To je zajímavé, ale Dr.Budwig to doporučuje každé ráno vypít. Znamená to, že by tím dostávala do těla Omega 3 a zároveň hejbala se střevy? Tak to opravdu nevím, já vám píšu, že netuším, čili vyzkoušené to nemám a klidně to nic dělat se střevem nemusí. Pokud to Dr.Budwig doporučuje každé rán ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

fdh píše:Co by se dalo použít a je to vůbec vhodné k ovoci? Vím o skořici, ale hodí se posypat skořicí třeba angrešt, rybíz či maliny? Klidně ano a také zázvor tomu dodá takovou zvláštní chuť.
Stránka 1726 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1723, 1724, 1725, 1726, 1727, 1728, 1729 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem