Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1738 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1735, 1736, 1737, 1738, 1739, 1740, 1741 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát čec 02, 2010 6:48 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Jája píše:Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem se ukládá lněný olej do mrazáku? Jaké lahve použít - sklo nebo stačí plast?Děkuji za odpověď. Tak už jsem si odpověď našla... Již jsem to zde někde psal, že já mám malé skleničky o objemu cca 2 dcl, které používám stále dokola, ale je dost p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát čec 02, 2010 9:39 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Igor píše:Mam uz asi tyzden kefirove huby a podarilo sa mi celkom dobre nabehnut na vyrobu asi 3l kefiru denne. Mam tak k dispozicii asi 1l kefiru na osobu. Rad by som sa Vas opytal, ako je najlepsie kozumovat kefir v priebehu dna. Ako tento jeden liter v priebehu celeho dna pit. Je lepsie ho pit me ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát čec 02, 2010 9:32 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:No som z toho zmatený. Inak jedol ku tomu masu varené zemiaky, no v tomto prípade možem s čistým svedomím povedt, že to bolo iba zo sploč. dovodu. Najrdšej by som jedol maso a ako prílohu maso! Presne sko jedno nepopulárne zviera. Najhoršie ale je, že mi už ovocie,zelenina lezie skutočne aj ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čec 02, 2010 8:37 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Sybilla píše:Výsledky pľuvacieho testu mám výborné, iba sliny plávajúce na hladine. Iba ak by sa potvora candida dobre ukryla niekde inde Dík za radu, ale u mňa to už s istotou, bude štrajkujúca slinivka. Vyzkoušejte brát po každém jídle Pancreolan, tak dvě tablety a uvidíte zda bude trávení dobré. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát čec 02, 2010 6:41 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Lenka píše:To znamená, že jíst pár dní jen meloun, okurek, brambory, fazole, může být nebezpečné? A já si myslela, že tím cíleně odstraním dlouhodobé překyselení a léčím. Nebo myslíte, že i přesto by tělo mělo umět jet podle té pH-denní-křivky? A když mi to tam háže konstantní osmičku, tak je něco v ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: pát čec 02, 2010 6:34 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

Mat píše:V rádiu som si vypočul jednu zaujímavú reláciu o rakovine, teda o genetickej predispozícii na nu. Nezachytil som ju celú, bohužial, ale zrejme som pochopil meritum veci a síce, že pokial mal niekto v rodine napr. rodič raka. v mladom veku do 50, tak je vysoká pravdepodobnost, že jeho potomo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čec 02, 2010 6:27 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mat píše:Zohnat ju teda nie je zrovna jednoduché! V tomto posratom zapadákove(BA) je problém zohnat aj to čo som v Prahe bežne zohnal a nie to ešte niečo takéto "neštandardné". Nikedy mám dojem že v týchto lekárnach a ZP pracujú bud ludia od lopaty(tým nechcem nikoho urazit) alebo sú pod vplyvom dro ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Časový režim

Předmět příspěvku: Časový režim
Napsal: pát čec 02, 2010 6:23 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 9005

Mat píše:Čo sa deje s človekom, ked pracuje v noci a cez den spí. Je to skutočne škodlivé aj v prípade, že sa človek asimiluje a si to jednoducho prehodí? Ďakujem Já to za dobré nepovažuji, pořád se jedná o znásilňování přirozeného životního rytmu a v dlouhodobém důsledku přináší taková změna pouze ...

Napsal: čtv čec 01, 2010 8:34 pm 

sad píše:A u jídla bez tuku / např rýže + zelenina / ? Tam prakticky nepracuje, na vyprázdnění potřebuje jednoznačně tuk a to je i důvodem, proč do každého salátu přidávat trochu tuku, aby se alespoň částečně žlučové šťávy vyloučily. Je to velice vhodné hlavně kvůli desinfekci tráveniny a udržení no ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: čtv čec 01, 2010 7:39 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Lenka píše:JEN udržovat pH nestačí...? Není to zárukou ničeho? Například když budu jíst špatné věci, ale pořád to dorovnávat melounem a okurkou. Jen bych chtěla zmínit moje dva dny, kdy jsem jedla kde co, ale kromě toho pořád průběžně během dne pojídala meloun, a oba tyto dny jsem měla pH snad 8 (po ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čec 01, 2010 7:26 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Pokud nekomu vysel plivaci test(nebo chcete vedet jak se provadi) na kvasinky na candidozu, tak doporucuju napr. tento odkaz(kde je vytah toho podstatneho z tohoto vlakna a par dalsich informaci navic....a to v prehledne forme:

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: čtv čec 01, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

Lenka píše:Omlouvám se, že to dávám sem, kdyžtak to prosím přesuňte. Je vosí nebo včelí štípnutí do šlapky nebezpečné? Nebo je to jed v malém, že naopak léčí? Na co si mám dát pozor? Mám to nateklé, svědí, pulzuje to, blbý došlap. Mám být za štípnutí ráda nebo nerada? Třeba mi tam ta vosa aplikovala ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: čtv čec 01, 2010 7:05 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Beladona píše:Úplně nejlepší je naučit se stoj na hlavě nebo jiné obrácené polohy z jógy. Obrátí se působení gravitace na krevní oběh, nohy se odkrví a hlava se prokrví. Na to nemusíte trénovat složité polohy a bohatě stačí prkno pod úhlem cca 45°, nebo ideální je dokonce polohovatelné lůžko, kde si ...

Napsal: čtv čec 01, 2010 8:12 am 

sad píše:Pane Jardo , za jak dlouho po požití jídla začíná pracovat žlučník . To záleží na tom co sníte a pokud je tam tuk, tak prakticky okamžitě, což vidíte při provádění jaterní kůry, kde již nejdéle do 5 minut začíná masivní vylučování žluče.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 01, 2010 8:06 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Tech 2000iu denne plati v zime i v lete kdy se clovek pohybuje na slunci, nebo je v lete mnozstvi jine nez v zime? Jestlize se nektere dny vice pohybuje clovek na slunci, je vhodne v ten den brat to D? Existuje rozpeti hodin kdy by jste tem co se snadno spali, doporucil byt spise doma a ...
Stránka 1738 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1735, 1736, 1737, 1738, 1739, 1740, 1741 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem