Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1739 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1736, 1737, 1738, 1739, 1740, 1741, 1742 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř čen 30, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. K tomu domácímu sprchování, mohl byste to víc upřesnit, jak dlouho apod? Co si myslíte o nerafinovaném třtinovém cukru?

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čen 30, 2010 9:38 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

gonzales01 píše:Chtěl bych se Jardo zeptat na Vaše zkušenosti s ředkvičkovou šťávou. Tato šťáva má mít mimo silný odkyselující účinek také schopnost obnovit sliznice v těle. Je to pravda? Ředkvičky se navíc dají dobře a brzy pěstovat a i v obchodě je to v sezoně levnější zelenina. Šťávu jsem dnes př ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř čen 30, 2010 9:17 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Beladona píše:24 hodin v houbičce nebo celkem? Dělám si kefírek 1 den, večer dám do houbičky, další večer přecedím a šoupnu do ledničky, druhý den si ho vezmu do práce a vypiju. Je to tedy už starší než 24 hodin a mohl by způsobovat zácpu? Zácpu by sice měl vyvolávat až kefír starší než 48 hodin, al ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: stř čen 30, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

ettelea píše:Dobrý den, mám takový dotaz..již půl roku se snažím žít podle rad, které poskytujete na těchto stránkách, zhubla jsem o 10 kg a zmizely mi mnohé zdravotní problémy. Teď jsem se však dostala trochu do problémů - od konce minulého měsíce jsem začala pracovat, je to práce spíše psychického ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř čen 30, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:chtel bych se zeptat jaky je vas nazor na antihistaminika. nekolik mesicu jsem uzival xyzal, ktery mi vyrazne pomohl predchazet svedeni a kuze se mi za ten cas temer zotavila. pred necelym tydnem jsem xyzal vysadil a bohuzel pozoruji celkem vyrazny navrat svedeni a to i vcetne nocniho, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čen 30, 2010 8:29 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Azul píše:Hezký den, tak při braní chloridu hořečnatého jsem se dostala na čtyři tobolky ráno, pak v poledne a pak docela fest průjem takže ubírám na tři třikrát denně.Chtěla bych se zeptat, jen ujistit zda je to opravdu bezpečné, jsem v devátém týdnu těhotenství. Zároven beru v jiné hodiny minimáln ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte čen 29, 2010 9:17 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Pavelka. píše:Je Magnesii chloridum hexahydricus lepší pro běžné braní než hořčíkové tablety např jako tady tyto a je vhodný i do koupele pro dopňení hořčíku? http://www.docsimon.cz/zbozi/tbl-magnes ... l-50x-0-5g . Ano, všude ho zde doporučuji a využitelnost i cena je opravdu někde jinde, než u těc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte čen 29, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Co si myslíte o otužování, sprchování studenou vodou a jak na to? Je určitě vhodné a jednoznačně se dá doporučit, ovšem nejde o nic extra příjemného a celkově se mě zdá lepší sauna.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte čen 29, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

muflon píše:Ano jde o vlasske. Da se rici ze pokud orechove mleko z nich(bez jakychkoli prisad) chutna dobre, tak je pravdepodobne ze jeste nejsou zlukle? Davam OBDEN pro 2-3 lidi max.hrst vlasskych orechu, + kazdy den nejakou kombinaci z 1-2pol.lz. mandli,liskovych orechu, slunecnice, neloup.sezamu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čen 29, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

muflon píše:cituji nazor J.W.: "...Tvaroh obsahující málo tuku lze "nastavit" kvalitním máslem nebo smetanou...Ohledně kefírového tvarohu - naprosto netuším, co s živočišným tukem udělá kefírová houbička, takže tady by mohl být kámen úrazu. Lněný olej jen panenský (lisovaný za studena) a zaručeně če ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Praktický lékař - Praha 1, 2, 3, 10

Předmět příspěvku: Praktický lékař - Praha 1, 2, 3, 10
Napsal: úte čen 29, 2010 5:25 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 25038

Xion píše:Ja som to vyriesil takto... nasiel som si prakticku lekarku, ktora je sice nevedoma ako vacsina lekarov, ale aspon nema velke ego, a nieje neprijemna. Naopak, je velmi mila, vzdy si tam dobre pokecame... som tam len prihlaseny, mam tam len kartu, ale samozrejme, liecit sa tam nechodim. Ale ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte čen 29, 2010 5:18 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

gonzales01 píše:Dik Jardo. Askorbat ted davam i do stavy z vojtesky + mrkve. Zda se mi ze to nevadi, stava ma lepsi chut a nehnedne, funguje to. Vsiml jsem si ted ze se na slunicku nedokazu spalit. Cely vikend na primem slunku (na stromech na zebriku, na strese, na zahrade) kuze trochu ztmavla, ale ...

Napsal: úte čen 29, 2010 5:09 pm 

Beladona píše:Mně zas přijde divné, že vůbec nehubnu. Hned ze začátku při přechodu na syrovou stravu jsem shodila 2 kg, která jsem přibrala přes zimu a teď nic Přitom jím o hodně míň, o kaloriích ani nemluvím. Nevím, jestli se tělo ještě nezačalo zbavovat odpadu a nebo je jen v pohodě. Na syrové str ...

Napsal: úte čen 29, 2010 5:00 pm 

Beladona píše:Po tom klystýru mám vždy první stolici tvrdou, ale jak se to prorazí, je to v pořádku. Na vyšetření irrigo mi řekli, že mám dlouhé a víc zakroucené tlusté střevo a asi budu mít sklon k zácpě. Tak jestli tohle nemůže být problém. Před pár lety jsem měla zácpu kvůli stresu v práci, ale d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: úte čen 29, 2010 4:55 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

mohy píše:Tak mám najnovšiu skúsenosť ktorá síce nie je s klíšťaty ale komarmi. Po prvý krát sa mi stalo, že na mňa žiaden komár nesadol. Vysával som auto a nalietalo do vnútra asi 10 komárov. Každý okolo mňa iba preletel, ani sa nepokúšal na mne pristáť. Do teraz som vždy patril k ľudom ako sa hovo ...
Stránka 1739 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1736, 1737, 1738, 1739, 1740, 1741, 1742 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem