Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1741 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1738, 1739, 1740, 1741, 1742, 1743, 1744 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čen 27, 2010 6:37 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Tak mi opakovany test na HCL znova vysel jako nedostatek HCL(vypil jsem jen jedno deci vody s rozpustenou sodou 2c.lz. vcetne nerozpusteneho sedimentu na dne). To by vysvetlovalo to celkove oslabeni organismu po borelioze a nyni candidoze (dlouholete stresy,nepravidelna a rychle snezena ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned čen 27, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , proč vapen. kameny nechtějí snadno opustit žlučník jako ty cholest. , i když nejsou nějak velké , kolikrát jsou mnohem menší , než co vyjdou ? Sice přesný důvod, proč se tak obtížně odstraňují, neznám, ale domnívám se, že je to právě tím jak jsou tvarované a tvrdé. U těchto kam ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: ned čen 27, 2010 6:54 am 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

Zajímavé počtení, které pouze potvrzuje a zdůrazňuje, co tu stále hlásám, že všechno je zamořené, plné plísní a chemie. Velice poučný je názor hlavního hygienika a názor tohoto imbecila asi normální člověk bude vždy ignorovat a spolehne na zdravý selský rozum. Tento názor totiž vyzní zhruba stejně j ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob čen 26, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Xion píše:Tak som i ja dnes prvy krat vyskusal melonovu ocistu. Napisem svoje postrehy. Prebehlo to uplne v pohode, akurat to trvalo trochu dlhsie, nez som cakal. Nadelil som si totiz 8kg melon, z ktoreho vzniklo 5 kg cistej duziny a 2,5 litra stavy. Mojim traviacim ustrojenstvom to neslo zas tak ry ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob čen 26, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

muflon píše:Uvadim citat z jineho fora: Nemám důvod používat kupný tvaroh. Proč také? Vždyť ze dvou litrů kefíru, který díky houbě mám během jednoho dne, mi v plátně zůstane asi půl kilo hustého tvarohu Takže si můžu připravit dvojnásobné množství sirn@© patlanice, to pak dám v zavařovačce do lednic ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob čen 26, 2010 8:30 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

kafuka píše:Tak jsem na devíti kapkách, ale nepozoruji žádnou reakci, tak jsem pročítala forum a pravděpodobně to dělám špatně. Musí se nejdříve aplikovat 1-2 klystýry na vyčištění střeva a pak teprve ten klystýr s MMS, nebo se může rovnou dělat klystýr s MMS? Doteď jsem aplikovala pouze klystýr s M ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čen 26, 2010 6:39 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Tamakika píše:Dobrý den, zajímalo by mě, jestli lze použít k očistě jater síran hořečnatý? Síran hořečnatý (MgSO4) je síran hořčíku. Je silně hygroskopický a po doplnění krystalové vody má formu heptahydrátu (MgSO4•7H2O - epsomská sůl, nebo hořká sůl). Jedná se tedy vlastně o vysušenou epsomskou sůl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: pát čen 25, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

Lenka píše:Můj první syn byl v těhotenství monitorován ultrazvukem každý měsíc, novorozenecká lehká žloutenka, kojení do 18ti měsíců, do 5 měsíců plně, pak samé příkrmy ve formě skleniček (Hipp atd.) v domnění, že to je víc bio než cokoliv kupované a doma uvařené, prostě že pro děti to nejlepší . Ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čen 25, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mat píše:Zaujímavé. Ja si vždy po sóde odgrgnem(dost nechutné) a až doteraz som myslel, že je to skor divné. Ale napr dnes som si odgrgol až po cca 25 min od vypitia. Predtým som ale vypil 1,5l vody/v 30 min intervaloch. Mohla to oneskorené odgrgnutie sposobit tá voda alebo to s tým nemá súvis? Inka ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Furunkl

Předmět příspěvku: Furunkl
Napsal: pát čen 25, 2010 8:52 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33422

haddock píše:co plati na furunkly? bojuju s nema uz par mesicu, delaji se mi porad na nohach a to hlavne vnitrni a spodni strana stehen a pak nejvic na holenich a obcas na lytkach. nekdy se udela maly, ale nekdy i velky bolavy s hodne vyraznym cervenym prstencem kolem. zkousim je potirat tea tree oi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát čen 25, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Možem sa spýtat, čo vyvoláva chut na maso? Zostal som sám zo seba šokovaný, ked ma prekvapila monštrózna chut na maso. Maso nejedávam a nechýba mi, no nerozumiem tomu. Žeby som sa objedol ovacia,orechov,atd? Ďakujem Za normálních okolností pouze závislost, ale u vegetariána může jít teoreti ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát čen 25, 2010 3:35 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Moc diky Jardo za vsechny posledni odpovedi. Tak jsem to zkusil drtit a mixovat, ale je to "blbnuti" nejlepsi to asi bude dat to mezi orechy a prohnat tim odstavnovacem. Davate ty boby namocit pres noc (treba mezi ty orechy) nebo to do odstavnovace davate primo/nasucho? Jakou davku b ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát čen 25, 2010 3:20 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

gonzales01 píše:Jardo konzervuje ten askorbat vsechny druhy stav? Stavy pripravuju hlavne rano (grep/pomeranc+mrkev, orechove mleko ve stave mrkev+jablko) a vecer delam zeleninove, ale ne vzdy to stiham, zvazuju ze bych si rano zaroven nachystal tak 1l stavy k obedu (mrkev+cervena repa/zeli/brambora ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: pát čen 25, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

tiny píše:Podobnych pripadu znam ze sve blizkosti velmi mnoho. Maso, uzeniny a vetsina dalsich vymozenosti vedou jiste k tzv. civilizacnim chorobam. Neni ovsem pravdou, ze pokud budeme jist idealne, neumreme a budeme porad zdravi. Omyl. Lide v predpotopnim svete jedli povetsinou jen zdravou a spravn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát čen 25, 2010 6:34 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Lenka píše:Zoxidování tuku? Místy tmavé flíčky? Už se nedovím, co to bylo. Nevím, co pořád řeším , asi doufám, že někdo napíše Ne, plíseň to nemůže být. Ale přece i v ledničce plesniví jogurty a mnohé další potraviny, tedy na povrchu fleky, takže co by ne. Pro patlaninu se lněné semínko má namáčet n ...
Stránka 1741 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1738, 1739, 1740, 1741, 1742, 1743, 1744 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem